Ε όχι δεν μπορείς!

default image

Μπορεί κάποιος να δείχνει στην τηλεόραση, βίντεο με τα παιδιά στο πούλμαν πριν αυτά σκοτωθούν στα Τέμπη; Η κ. Δρούζα νομίζει ότι μπορεί. Μαζέψτε την

TV

Αστυνόμος Χαρίτος ή Αστυνόμος Μπέκας; Κάθε Πέμπτη οι δύο δαιμόνιοι φύλακες της τάξης μονομαχούν με φόντο την τηλεθέαση. Ο πρώτος στην ”Αμυνα Ζώνης’ της ΝΕΤ, ο δεύτερος στις ‘Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα’ του ALPHA. Και οι δύο, τις Πέμπτες στις 23.00. Η πλάκα είναι πως την ίδια ώρα και μέρα, το MEGA τους χτυπά με το ελληνικό CSI, τη σειρά ‘Ίχνη’.

MEGA
Την Πέμπτη στις 22.00 ξεκινά και το ‘Extra Large – 400 χλμ. με τα πόδια’. Πρόκειται για ένα ριάλιτι με καλό σκοπό. Να αδυνατίσουν 10 υπέρβαρα άτομα τα οποία για να το καταφέρουν αυτό διανύουν την Ελλάδα με τα πόδια, ενώ κάνουν και δίαιτα. Αφετηρία η Πάργα, προορισμός ο Βόλος. Θα μπορούσε βέβαια να είναι χειρότερα (από τον Έβρο μέχρι τη Μάνη).

ALTER
Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη στις 22.45, η Αννίτα Πάνια και το ‘Je T’ Aime’ επιστρέφουν στην οθόνη του Alter. Από το δελτίο Τύπου του σταθμού ξεχωρίσαμε τις προτάσεις ‘Η θρυλική dream team του Je t’ aime, σύσσωμη και ανανεωμένη, δίνει το παρόν και φέτος υποσχόμενη να καταπλήξει τα πλήθη και να σημειώσει νέες επιτυχίες! Επειδή όμως στόχος της εκπομπής είναι η ανάδειξη και νέων ταλέντων, η Αννίτα Πάνια δίνει βήμα σε καλλιτέχνες με έφεση στο τραγούδι, το χορό, το θέατρο ή και την παρουσίαση’.

ALIENS
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο των Times με τους 40 αξέχαστους εξωγήινους του σύγχρονου κινηματογράφου και πεζογραφίας. Μεταξύ τους ο Σποκ, ο Αλφ, ο Σούπερμαν, ο Ε.Τ.

Halo3
Σκίζει το νέο παιχνίδι της Microsoft για το Xbox 360. Την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του video game, η εταιρεία είχε κέρδη 170 εκατ. δολάρια και την πρώτη εβδομάδα 300 εκατ. δολάρια. Μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί πάνω από 5 εκατ. κομμάτια.

Στο ίντερνετ
Περισσότερα από 5.000 ελβετικά σάιτ έχουν δεχτεί την τελευταία εβδομάδα επίθεση από Τούρκους χάκερς. Λόγος η γελοιογραφία ελβετικής εφημερίδας όπου παρουσίαζε το κεφάλι του Μωάμεθ σε σώμα σκύλου.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Goal για σήμερα για τα “αστεράκια” που είδε ο ΠΑΟ.

Μπορώ;
Στο βωμό της τηλεθέασης πολλά γίνονται αλλά υπάρχουν και όρια (ή μήπως όχι;). Μπορεί κάποιος να δείχνει στην τηλεόραση, βίντεο με τα παιδιά στο πούλμαν λίγο πριν αυτά σκοτωθούν στα Τέμπη; Η Άννα Δρούζα νομίζει ότι μπορεί. Δεν είναι το θέμα τι θα κάνει το ΕΣΡ για αυτό. Το ΕΣΡ θα κόψει ένα πρόστιμο. Το θέμα είναι πως είτε πρέπει να σταματήσει να προβάλλει απαράδεκτα θέματα είτε να πάει σπίτι της. Πρέπει το σύστημα των ΜΜΕ και ο κόσμος να την αποβάλλει.

Nova
Αν δεν σας αρκεί το Nip/Tuck μπορείτε να δείτε το νέο κύκλο του ριάλιτι Dr. 90210 , στο Ε! Entertainment. Κάθε Κυριακή στις 23.00.

Φωτό της ημέρας
Στη Βουδαπέστη πραγματοποιείται το Rubik’s Cube World Championship. Συμμετέχουν 300 “κυβιστές”, ενώ το παγκόσμιο ρεκόρ είναι 9,86 δευτερόλεπτα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα