Ε ρε γλέντια και φέτος

default image

Ένας 20χρονος από το Τενεσί κατάφερε, απαντώντας σε ερωτήσεις ασφαλείας, να μπει στο e-mail της υποψήφιας αντιπροέδρου των ρεπουμπλικανών, Σάρα Πάλιν

Στις ΗΠΑ

Για την τηλεθέαση των ντιμπέιτ των δύο υποψηφίων για τον Λευκό Οίκο τα είπαμε. Ας δούμε πως πάνε και τα βιβλία τους. Από το 2004 ως το 2008 ο Μπάρακ Ομπάμα έχει εκδώσει τέσσερα βιβλία και έχει πουλήσει 912 χιλ. κομμάτια. Από την άλλη ο Τζον ΜακΚέιν από το 1999 ως το 2008 έχει βγάλει πέντε και έχει πουλήσει 116 χιλ. κόπιες.

Στο ίντερνετ
Ομάδα εκδοτών από Μ. Βρετανία και ΗΠΑ κέρδισε ποινική δίωξη εναντίον του σάιτ Mygazines και έτσι το τελευταίο αναγκάστηκε να κατεβάσει όλα τα σκαναρισμένα περιοδικά τους. Το  Mygazines.com προσκαλεί τους χρήστες του να σκανάρουν και να ανεβάζουν ότι περιοδικά έχουν αγοράσει και έτσι όλοι μαζί να βλέπουν όλο τον Τύπο που κυκλοφορεί δωρεάν. Αν μπείτε τώρα θα δείτε πως τα περισσότερα από τα πρωτοκλασάτα περιοδικά (όπως τα GQ και Marie Claire) έχουν εξαφανιστεί. Κρίμα πάντως γιατί το είχαμε στα Favorites.

Ερωτικές απορίες;
Τώρα που η έμπειρη Σέξι Θεία Λόλα συνεργάζεται επίσημα με το ΜΕΝ 24, είναι ευκαιρία αν έχετε μαζέψει τίποτα ερωτικές απορίες να τις στείλτε εδώ . Θα απαντηθούν άμεσα.

Για όσους τυχόν ενδιαφέρει
Ο Νίκος Κακαουνάκης αποχωρεί από τον ALPHA και πιθανότερος επόμενος σταθμός του είναι το Alter.

Λέμε να δούμε
Τη Δευτέρα τα μεσάνυχτα η ΕΤ1 θα προβάλλει το φιλμ του Κ. Τσακίρη, Sugartown (Οι Γαμπροί). Αμαρτία να θάβεται τέτοια ώρα.

E-mail
Ένας 20χρονος από το Τενεσί κατάφερε, απαντώντας σε κάποιες ερωτήσεις ασφαλείας, να μπει στο e-mail της υποψήφιας αντιπροέδρου των ρεπουμπλικανών, Σάρα Πάλιν, gov.palin at  yahoo.com . Ο David Kernell ακολούθως έκανε ποστ στο 4chan.org με όλα τα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της πολιτικού, καθώς και τα τηλέφωνα και τα e-mails των συγγενών της. Ασφαλώς συνελήφθη και αν καταδικαστεί “βλέπει” μέχρι 5 χρόνια φυλάκισης.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για το ‘Ακόμα δεν είδαμε τίποτα’.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 29 Σεπτεμβρίου με 5 Οκτωβρίου, το MEGA είχε ποσοστό 19,5%. Ακολούθησαν ΑΝΤ1 με 15,1%, ανεβασμένος ο ALPHA με 14,2% χάρη στο Τσαντίρι, 10,8% για το ALTER, 10,4% για τη ΝΕΤ, 10,3% το STAR. Την εβδομάδα 6 με 12 Οκτωβρίου το MEGA αναμένεται να εκτινάχθηκε ακόμα πιο ψηλά μια και σχεδόν όλα τα νέα του προγράμματα πήγαν πολύ καλά.

Ουπς
Δείτε σε αυτό το σχεδιάγραμμα την πτώση των μετοχών των Microsoft, Yahoo!, Google, Apple, τον τελευταίο μήνα. Πούλα!

Κυριακάτικες
Στις 200 χιλ. την περασμένη Κυριακή το πρώτο Θέμα, στις 198 το Βήμα. Τρίτη η Ελευθεροτυπία με 158, από κοντά η καθημερινή με 155. Στις 148 το Έθνος, 96 για τον Ελεύθερο Τύπο. Τα Νέα το Σάββατο είχαν 92.

NET
Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 22.00, η γλεντοεκπομπή της ΝΕΤ, ‘Στην Υγειά μας’, μπαίνει στον 5ο της χρόνο. Πάντα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην παρουσίαση, μπόλικο κρασί, φαγητό και μουσικές. Μπορεί να μην είναι μπουζούκια σαν αυτή του Alter (Το Πάρτι της ζωής σου), αλλά και πάλι τόσο γλέντι κάθε εβδομάδα μας κουράζει. Στην πρώτη εκπομπή τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο Δημήτρης Μητροπάνος, ενώ θα τραγουδήσουν και οι Μανώλης Λιδάκης, Μπάμπης Στόκας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Ασπασία Θεοφίλου.

Εκλογές
Για τα κόμικς τα είπαμε πριν μέρες. Οι δύο υποψήφιοι για τη θέση του πλανητάρχη, τώρα και δημητριακά ( εδώ και εδώ ). Αμερικανάκια αμερικανάκια, αλλά ας πάει κανείς στην Ελλάδα να φτιάξει μαρμελάδες με το όνομα του Καραμανλή και του Παπανδρέου.

NET 2
Αύριο Δευτέρα στις 14.30 η εκπομπή μέσα σε εκπομπή, ‘Νηστικό Αρκούδι’ (είναι κομμάτι του Μένουμε Ελλάδα), ξεκινά και πάλι να μαγειρεύει. Στην παρουσίαση οι Δημήτρης Σταρόβας και Μαρία Αραμπατζή.

Στο Νησί
Σύμφωνα με τη έρευνα της Ofcom (πως λέμε ΕΣΡ, μόνο καλύτερο) σε 138 τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς στη Μ. Βρετανία και μέχρι το τέλος του 2007, οι γυναίκες που δουλεύουν σε αυτούς αντιστοιχούν στο ποσοστό 45%. Στις 72.000 λοιπόν των εργαζομένων οι 32.400 είναι γυναίκες και οι 39.600 άντρες. Οι εθνικές μειονότητες καλύπτουν το 9,3% και τα άτομα με κινητικά προβλήματα 2%.

Φωτό της ημέρας
‘Γιατί να πληρώσουμε εμείς για τη δικιά τους κρίση;’. Και ποιός να πληρώσει αγαπητέ…;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα