Εφημερίδες vs Περιοδικών σημειώσατε Χ

default image

Την προηγούμενη Κυριακή οι Ευρωεκλογές μείωσαν κατά πολύ τις πωλήσεις των κυριακάτικων εφημερίδων. Tα πρώτα περιοδικά σε πωλήσεις

Κυκλοφορίες εφημερίδων

Την προηγούμενη Κυριακή (7 Ιουνίου) οι Ευρωεκλογές μείωσαν κατά πολύ τις πωλήσεις των κυριακάτικων εφημερίδων. Στην πρώτη θέση βρέθηκε το Πρώτο Θέμα με 171.420, ακολούθησε η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία (155.820), τρίτο το -πολύ πεσμένο- Βήμα της Κυριακής με 135.270. Η Καθημερινή πούλησε 104.760, το Έθνος μόλις 92.100, η Real News 74.090 και ο Τύπος της Κυριακής 69.330.

Πωλήσεις περιοδικών
Πρώτο περιοδικό στην Ελλάδα για το μήνα Μάιο ήταν το Cosmpolitan  με 93.150. Ακολούθησε το Lucky με 62.440, το Mirror με 58.250 και το Glamour με 57.840. Στα αντρικά περιοδικά τα νούμερα πέφτουν. Το Men’s Health πούλησε 27.610, το Maxim 12.900, ενώ το Status πούλησε 12.050. Το Nitro είχε 28.170 πωλήσεις και το Free 21.030.

Το Twitter βοηθάει στις πωλήσεις
Χάρη στους 600.000 “ακόλουθους” της στο Twitter, η εταιρεία υπολογιστών DELL αύξησε τον τζίρο της κατά 3 εκατομμύρια δολλάρια τους τελευταίους 6 μήνες, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ίδια η εταιρεία.Για τα δεδομένα της DELL δεν το λες τεράστιο το ποσό, όπως και να το κάνουμε όμως είναι μια πολύ καλή αρχή.

Nine Inch Nails
Την σταδιακή του υποχώρηση από τα “social media” ανήγγειλε ο, πρωτοπόρος σ’ αυτά τα θέματα, Trent Reznor μέσω κειμένου στο forum της επίσημης ιστοσελίδας των Nine Inch Nails. Ο λόγος; Αναμενόμενος: “Γιατί, στο τέλος της ημέρας, βλάπτουν περισσότερο απ’ όσο ωφελούν και το πείραμα μας φαίνεται πως έχει βγάλει τα αποτελέσματα του: Οι ηλίθιοι κυβερνούν”. Θυμίζω ότι ο Trent Reznor και το συγκρότημα του θα μας επισκεφτούν στις 20 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων , παρέα με τους Jane’s Addiction

Verified Account by Twitter
Το Twitter κυκλοφόρησε το Verified Account, μια υπηρεσία που θα αποτρέπει τα ψεύτικα προφίλ, ειδικότερα, αυτά των διασήμων. Πολλοί είναι εκείνοι που βάζουν μια φωτογραφία κάποιου αστέρα του αθλητισμού ή του κινηματογράφου και γράφουν ό,τι τους κατέβει. Τώρα, το Twitter ελπίζει ότι θα μειώσει αυτού τους είδους τις “πειρατείες”.

Το πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Espresso. Δεν ανακάλυψε την Αμερική. Ανακάλυψε τη μεγαλύτερη Ελληνίδα πορνοστάρ στην Αμερική. Δείτε την εδώ .

Τέχνη στο μικροσκόπιο
Ο καλλιτέχνης Ουίλαρντ Ουίγκαν φτιάχνει μινιατούρες. Κι όταν λέμε μινιατούρες κυριολεκτούμε. Δείτε εδώ ότι χωράνε και στην οπή μιας βελόνας!

Όταν το TIME πρωτοτυπεί (ή παραλογίζεται)
Δείτε εδώ τα πιο περίεργα εξώφυλλα του περιοδικού TIME στην ιστορία του.

Η φωτό της ημέρας
Ο Ομπάμα είναι αυτός; Ναι. Στο Σικάγο. Και αυτές τι κάνουν;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα