Ευτυχώς υπάρχουν τα μπλογκς

default image

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να μας έχουν ψοφήσει στην κιτρινίλα, όταν όμως χρειάστηκε, τα μπλογκς έδειξαν τη δύναμή τους και την αξία τους

Στις ΗΠΑ

Η οικονομική κατάσταση στην Αμερική είναι ως γνωστό τραγική. Το νέο κρούσμα είναι οι κινήσεις της
Tribune Co προς αποφυγή χρεοκωπίας. Μιλάμε για ένα κολοσσό των μίντια που αν βάλει λουκέτο θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλο το οικοδόμημα. Η Tribune Co. είναι η “μαμά” 8 μεγάλων εφημερίδων μεταξύ των οποίων οι Los Angeles Times και Chicago Tribune.

MEGA
Επειδή από ότι φαίνεται δεν αρκούν όλα αυτά τα σαχλά τηλεπαιχνίδια και σόου που μας σερβίρουν φέτος, έρχεται να προστεθεί άλλο ένα. Ονομάζεται ‘Μια τρύπα στο νερό’ και ξεκινά το Σάββατο στις 21.00. Το μόνο θετικό είναι ότι το παρουσιάζει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Νέα εποχή
Αυτά που διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας μας έχουν ιδιαίτερα εκτεταμένη κάλυψη από τα ΜΜΕ. Και επειδή πολλά ακούγονται για τα μπλογκς και τα σκουπίδια που πολλοί ποστάρουν κατά καιρούς, χωρίς τα μπλογκς η ενημέρωση που θα είχαμε θα ήταν μόνο από τα παραδοσιακά Μέσα. Τα βίντεο, οι φωτογραφίες και οι χιλιάδες των απόψεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας προέρχονται από δεκάδες μπλογκς και όχι από τα τηλεοπτικά κανάλια και τις εφημερίδες. Όχι ότι ακυρώνονται εντελώς τα “μεγάλα” μέσα, αλλά στο ίντερνετ βλέπεις και δέκα πράγματα παραπάνω που δεν θα βρεις αλλού. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να μας έχουν ψοφήσει στην κιτρινίλα και τα μαλλιοτραβήγματα, όταν όμως χρειάστηκε, τα μπλογκς που πρωταγωνιστούν και πρωτοστατούν έδειξαν τη δύναμή τους και την αξία τους.

ALPHA
Οι περισσότεροι είχαν φαγωθεί ότι τέρμα ο Λαζόπουλος από τον ALPHA, τα έσπασε με το RTL και τους Γερμανούς και δεν θα ξαναδούμε Αλ Τσαντίρι Νιουζ. Σύμφωνα με το τρέιλερ του σταθμού, την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, ο Λ. Λ επιστρέφει για ακόμα μια εκπομπή.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Ναυτεμπορική . Ακόμα και αυτά τα περιστατικά με το χαμό του πιτσιρικά και τα επεισόδια, μπορεί κάποιος να τα δει μέσα από το πρίσμα της οικονομίας. Ξεχωρίζει η δήλωση του προέδρου του ΕΒΕΑ, πως αυτά συμβαίνουν στη χειρότερη χρονική στιγμή για τις επιχειρήσεις… Ο πρόεδρος της ΕΣΣΕ τα είπε καλύτερα πάντως.

Steve Jobs
Όλοι εσείς που είστε φίλοι των προϊόντων της Apple, ίσως σας ενδιαφέρει να δείτε μια φωτογραφία του Στιβ Τζομπς από τα παλιά.

Βίντεο
Σίγουρα ο φωτορεπόρτερ της χρονιάς.

Διαφήμιση
Το Νοέμβριο η διαφημιστική δαπάνη στα ΜΜΕ σύμφωνα με τη Media Services έφτασε τις 289 χιλ. ευρώ. Τα περιοδικά καρπώθηκαν τις 114 χιλ., η τηλεόραση τις 107, οι εφημερίδες τις 48 και το ραδιόφωνο τις 19 χιλ. ευρώ. Από πέρυσι το Νοέμβριο σημειώθηκε πτώση 5,60%.

Φωτό της ημέρας
Παιδάκια στη Ζιμπάμπουε συλλέγουν νερό για κατανάλωση στο σπίτι (η χολέρα είναι εξασφαλισμένη).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα