Ευχάριστες αναμνήσεις από την ΕΡΤ

default image

Ωραίο το σικέ βιντεάκι με τη Τζούλια Αλεξανδράτου. Πολύ καλά γυρίσματα, τέλειο μοντάζ και θαυμάσια ερμηνεία από την πρωταγωνίστρια

ΕΡΤ

Το περίφημο οπτικοακουστικό αρχείο της ΕΡΤ είναι στον αέρα, στη διεύθυνση
http://62.103.160.123 . Έχει γίνει πολύ δουλειά και περιέχει άφθονα προγράμματα. Μπορείτε να δείτε από ‘Φρουτοπία’ και ‘Ο Κήπος με τα Αγάλματα’, μέχρι ‘Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται’, ‘Ορκιστείτε Παρακαλώ’ και ‘Λωξάντρα’. Οι παλιοί που διαβάζετε έχετε ήδη συγκινηθεί, οι νέοι αναρωτιέστε τι είναι αυτά. Πάντως από αυτά που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό καλύτερα να δούμε ‘Μαντάμ Σουσού’.



Καθημερινή


Από την επόμενη Κυριακή η Καθημερινή θα προσφέρει στους αναγνώστες της το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ του Discovery Channel, ‘2057′, παραγωγής 2007. Πρόκειται για μια θεωρία σχετικά με το πως θα είναι η ζωή στον πλανήτη σε 50 χρόνια και από το
σάιτ
μοιάζει εξαιρετικό.

Σικέ
Ωραίο το βιντεάκι με τη Τζούλια Αλεξανδράτου. Πολύ καλά γυρίσματα, τέλειο μοντάζ και θαυμάσια ερμηνεία από την πρωταγωνίστρια. Ξαφνικά όλοι το ψάχνουν (ρε συ έχεις αυτό το πιπεράτο με τη Τζούλια;) και ασχολούνται μαζί της. Η παραγωγή δεν είναι του επιπέδου ‘Πάρις Χίλτον’ και ‘Πάμελα Άντερσον’ αλλά είναι μια φιλότιμη προσπάθεια. Ο σκηνοθέτης πρέπει να είναι αρκετά υπερήφανος.

Στη Συρία
Πάνω από 100 σάιτ είναι εδώ και ένα μήνα μπλοκαρισμένα στη Συρία. Οι χρήστες του ίντερνετ στην χώρα δεν έχουν πρόσβαση, μεταξύ άλλων, στα Amazon, YouTube, Blogspot, Hotmail, Facebook. Άλλη μία στο κλαμπ των καταπιεστών.

Torrents
Ιδού το τοπ-10 αυτών που κατεβάζει ο λαός αυτό τον καιρό:
1. Beowulf
2. Crysis (video game)
3. Hitman
4. Superbad
5. Transformers
6. American Gangster
7. The Simpsons Movie
8. The Golden Compass
9. Pirates Of The Caribbean-At World’s End
10. Enchanted

Σινεμά
Το επόμενο φιλμ του M. Night Shyamalan ονομάζεται The Happening και θα προβληθεί το επόμενο καλοκαίρι. Πρόκειται ασφαλώς για θρίλερ και πρωταγωνιστεί ο Μαρκ Γουόλμπεργκ. Έχει πλάκα που στη αφίσα γράφει ‘We ‘ve Sensed it’ (από το 6η Αίσθηση), ‘We ‘ve Seen The Signs’ (από το Οιωνός) και ‘Now it’s Happening’ για το νέο φιλμ.

Sonik

Τρία χρόνια κλείνει το μουσικό περιοδικό Sonik. Πολλές ευχές.

ΕΡΤ
Υπενθυμίζουμε πως σήμερα στις 16.00 (ΕΤ1) ξεκινά ο τηλεμαραθώνιος της ΕΡΤ για τα παιδιά με Aids. Επίσης σήμερα στις  18.30 (ΝΕΤ) είναι η βράβευση των καλύτερων αθλητών της χρονιάς που φεύγει, ενώ αύριο Τρίτη 16.00 – 18.00 και μέσα από την εκπομπή ‘Έχει Γούστο’ (ΝΕΤ) θα ανακοινωθεί το βιβλίο που κέρδισε το Βραβείο Αναγνωστών.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Νέα για το “ενθαρρυντικό” ‘Οι πιο Χρεωμένοι σε όλη την Ευρώπη’.

Ποικιλία σήμερα
Πρόσωπο με πρόσωπο: Ναρκωτικά
Αντιπαραθέσεις: Ανεργία
Top Stories: Ηλεκτρονικό Έγκλημα
Προσκήνιο: Ολυμπιακή και Ασφαλιστικό
Ανατροπή: Γκάλοπ για την Πολιτική Κατάσταση
Persona Grata: Η Απεργία της Τετάρτης

Φωτό της ημέρας
Αρχίσαμε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα