Είσοδος Ελεύθερη: Μη μπει κανείς

default image

Μήπως είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό με τις επαναλήψεις των σειρών του Mega κάθε Σαββατοκύριακο; Εντάξει δεν είναι και για ΕΜΜΥ

Είσοδος Ελεύθερη

‘Από την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη βράδυ στις 21.00, η Αννίτα Πάνια και οι συνεργάτες της, ανοίγουν τις πόρτες διάπλατα σε όσους, κάποιοι, τις έκλεισαν αεροστεγώς.’

Έτσι λέει το Δ.Τ του ALTER. Όπως καταλαβαίνετε βέβαια η νέα εκπομπή της Πάνια δεν θα έχει καμία απολύτως διαφορά από τις προηγούμενες.

Novasports
Έξι παιχνίδια Champions League σήμερα στα αθλητικά κανάλια της δορυφορικής .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Goal για το Green Day.

Open Office
Για όσους δεν το ξέρετε είναι σαν το Office της Microsoft μόνο που είναι δωρεάν και είναι της Sun (το χρησιμοποιούμε 3 χρόνια και δεν έχουμε παράπονο). Βγήκε λοιπόν η έκδοση 3.0 και μέσα σε μία εβδομάδα έχει κατέβει από χρήστες του διαδικτύου, 3 εκατ. φορές. Το 80% αυτών που κατέβασαν το Open Office χρησιμοποιούν Windows, ενώ το 7,5% Linux. Δοκιμάστε το, κατεβάζοντάς το από εδώ .

Μουσική
Δείτε πιο κάτω τη λίστα με τους μουσικούς που έχουν δει τα περισσότερα άλμπουμ τους να μπαίνουν στο τοπ-10 του Billboard (με στοιχεία από το Yahoo!).
1. Frank Sinatra, 40 άλμπουμ
2. The Rolling Stones, 36
3. The Beatles, 30
4. Barbra Streisand, 29
5. Elvis Presley, 27
6. Bob Dylan, 18
7. Paul McCartney, 17
8. Madonna, 17
9. Elton John, 16
10. Johnny Mathis, 16
11. Neil Diamond, 15
12. Bruce Springsteen, 15
13. George Strait, 15
14. Bing Crosby, 15

Στις ΗΠΑ
Σύμφωνα με έρευνα, οι οικογένειες με παιδιά χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και τα κινητά τηλέφωνα πολύ περισσότερο, από άτομα που συγκατοικούν, οικογένειες χωρίς παιδιά ή εργένηδες. Με δείγμα 2.252 ατόμων, η εταιρεία Pew Internet and American Life Project ανακοίνωσε πως το 89% των οικογενειών αυτών έχει στην κατοχή του κινητά τηλέφωνα και μάλιστα το 50% πάνω από τρία. Όσο αφορά το διαδίκτυο το 66% έχει σπίτι γρήγορη σύνδεση, όταν ο μέσος όρος των ΗΠΑ είναι 52%.

Τηλεθέαση

Σχεδόν 1 εκατ. τηλεθεατές είδαν προχθές το Match Point του Γούντι Άλεν και μπράβο γιατί είναι εργάρα. Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό έκανε 22% (σχεδόν 800 χιλ.).

ALPHA
Όχι δεν έχει σήμερα Αλ Τσαντίρι Νιουζ και απ’ ότι φαίνεται ούτε την άλλη Τρίτη. Πάρτι θα κάνει ο Γλυκούλης στο MEGA.

MEGA
Μήπως είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό με τις επαναλήψεις των σειρών του Mega κάθε Σαββατοκύριακο; Εντάξει δεν είναι και για ΕΜΜΥ.

Lala
Είναι άλλο ένα online μουσικό κατάστημα, που όμως δίνει τα πρώτα 50 τραγούδια δωρεάν. Lala .

Σινεμά
Δείτε πιο κάτω το τοπ-10 των ταινιών που κάνει τον κόσμο να κλαίει από συγκίνηση (ψήφισαν 3.000 άτομα στη Μ. Βρετανία).
1. Bambi
2. Ghost
3. The Lion King
4. E.T.
5. Titanic
6. Beaches
7. Philadelphia
8. Watership Down
9. Boys Don’t Cry
10. Steel Magnolias

Δεν θα έχει εφημερίδες αύριο Τετάρτη. Δεν βαριέσαι, στο ίντερνετ τα μαθαίνεις όλα μια μέρα νωρίτερα.

Φωτό της ημέρας
Τα 1.600 πάντα από παπιέ μασέ τοποθετήθηκαν από την WWF στο Παρίσι για να τονιστεί το γεγονός ότι αυτός είναι και ο πραγματικός αριθμός των πανέμορφων αρκούδων που έχει μείνει στον πλανήτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα