Έκπληξη twitter: Κι όμως ήταν!

default image

Για εβδομάδες χρήστες του twitter προσπαθούν να μαντέψουν ποια αγαπημένη κωμική ηθοποιός είχε ποζάρει για το Playboy το 1999. Τελικά εκείνος που παρουσίασε τη φωτογραφία, έλυσε και το μυστήριο

Έγιναν τελικά τα αποκαλυπτήρια της περίφημης καυτή φωτογράφισης που λάνσαρε το περιοδικό Playboy το 1999 και χιλιάδες αναγνώστες πονοκεφάλιασαν, στην προσπάθειά τους να αναγνωρίσουν ποιο είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από το  concept των σέξι φωτογραφιών.

Το γεγονός μάλιστα ότι το θέμα διεγείρει από τότε τις ερωτικές φαντασιώσεις δεκάδων απαιτητικών αναγνωστών, ακόμα και με την παρεμβολή ενός τρομακτικού κλόουν στο φόντο της φωτογράφισης, το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό και σίγουρα καταχωρείται στις προσωπικές επιτυχίες της ηθοποιού που συμμετέχει σε αυτήν.

Το πρόσωπο κλειδί δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τη σαγηνευτική Christina Hendricks, ένα από τα αστέρια της κινηματογραφικής ταινίας Mad Men.

Ωστόσο, οι φίλοι της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Twitter αποφάσισαν να πετάξουν έξω τον κλόουν και να αφήσουν τα καυτά κορμιά να φιγουράρουν μόνα τους στη φωτογραφία.

 

Ο συντάκτης μάλιστα του άρθρου αναρωτιέται πόσα πράγματα μπορεί κανείς να χάσει, αν δεν διαθέτει λογαριασμό σε σάιτ κοινωνικής δικτύωσης.  Άλλωστε, σύμφωνα με τον ίδιο, «το παιχνίδι αυτό είναι περισσότερο διαδραστικό, από το να μας πλασάρουν ένα μάτσο κόκαλα μοντέλων, χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα να επέμβουμε δραστικά για αλλαγές».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα