Ελένη και Ολυμπιακός ίσον λεφτά

default image

Ραδιοφωνικός σταθμός, όχι ιδιαίτερα γνωστός, έχει αρχίσει να ρωτάει στην αγορά για το τι χρειάζεται για να μετατραπεί σε (αν)επίσημο ραδιόφωνο του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός
Ραδιοφωνικός σταθμός, όχι ιδιαίτερα γνωστός, έχει αρχίσει να ρωτάει στην αγορά για το τι χρειάζεται για να μετατραπεί σε (αν)επίσημο ραδιόφωνο του Ολυμπιακού.

C.L. vs Λάκης
Άγιαξ-Ίντερ στο Mega στις 21.45 και Αλ Τσαντίρι (με Χριστόφορο;) στις 21.00 στον Alpha. Αν θέλετε να δείτε τον “Ίμπρα” κόντρα στην ομάδα που τον έκανε διάσημο και δεν θέλετε να χάσετε τον Λαζόπουλο, σας θυμίζουμε ότι από αύριο το πρωί θα παίζουν αποσπάσματα στον Alpha και στα μεσημεριανά.

Alpha

Μπορεί η Ελένη (μία είναι η Ελένη) να βαριέται που ζει φέτος στο πρωινάδικο, αλλά έδεσε το γάιδαρο της. Οι Γερμανοί της ανανέωσαν το συμβόλαιο μέχρι τον Ιούλιο του 2013! Και εκεί που της βγάζουμε το καπέλο είναι ότι δεν δέχθηκε να μειωθούν οι αποδοχές της την ώρα που πέφτει “τσεκούρι” στους μισθούς όλων των άλλων τηλεστάρ. Έχει πυγμή η ξανθιά.

IMDB
Η έγκυρη ιστοσελίδα για τα κινηματογραφικά νέα και όχι μόνο φιλοξενεί διάσημα ονόματα της έβδομης τέχνης με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τη λειτουργία του σε ένα υπέροχο… σάιτ μέσα στο σάιτ.

Η μάχη της ταμπλέτας
Οι ειδικοί (σ.σ. δεν βρίσκομαι ανάμεσα τους) έχουν ήδη καταδικάσει το BlackBerry PlayBook την απάντηση στο iPad της Apple. Πάντως έχετε κι άλλη μια επιλογή, αν και μάλλον θα αργήσει να έρθει στην Ελλάδα.

Σινεμά
Οι αδερφοί Κοέν στην Άγρια Δύση! Το τρέιλερ της ταινίας “True Grit” που αποτελεί ριμέικ ταινίας του 1969. Ο Τζον Γουέιν κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία του. Στη θέση του βρίσκεται ο πρόσφατα βραβευμένος με Όσκαρ Τζεφ Μπρίτζες. Παγκόσμια πρεμιέρα την ημέρα των Χριστουγέννων.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Εθνικός Κήρυκας ! Μπάγεβιτς, ψηφιακό Ευαγγέλιο και Καλομοίρα.

Έσβησαν τα φώτα

Απεβίωσε σε ηλικία 100 χρονών η ηθοποιός Γκλόρια Στιούαρτ . Είναι η “γιαγιά” του Τιτανικού. Αγνοούσα ότι υπήρξε σπουδαία ηθοποιός στα νιάτα της.

NBA
Στον Σκάι θα δείξουν μόνο ένα ματς του Europe Live και αυτό θα είναι το ματς των πρωταθλητών: Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα κόντρα στους πρωταθλητές κόσμου, Λος Άντζελες Λέικερς.

Φωτό της ημέρας
Μάλλον δεν θα τα κάνατε δώρο στην αγαπημένη σας. Περίεργα παπούτσια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα