Ελλάδα Καλημέρα

default image

Ο αγαπημένος σας Γιώργος Παπαδάκης ολοκλήρωσε τον κύκλο του στον ΑΝΤ1 με την πρωινή εκπομπή, Καλημέρα Ελλάδα και από τη νέα σεζόν θα του βρούνε νέο τίτλο

Harvey Awards
Δεν έχουν τη βαρύτητα των Will Eisner Awards, αλλά έχουν το ενδιαφέρον τους. Δείτε εδώ τις υποψηφιότητες των βραβείων κόμικς, Harvey.
Στηρίζουμε Locke & Key, The Killer, Daytripper, American Vampire, Sixth Gun.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Εφημερίδες: δύσκολα τις βρίσκει κανείς πια, πεσμένα θα είναι τα νούμερα. Για σήμερα, Πάμε Ιόνιο .

Huffington Post
Τώρα και σε εγγλέζικα .

Grinderman
Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο περίφημος Jim Sclavounos  (παντού υπάρχει ένας Έλληνας) στο Myspace. Απόψε οι Grinderman στο Terra Vibe.

Τραγουδάκι
Who the Fuck?

Καληνύχτα Ελλάδα
Ο αγαπημένος σας Γιώργος Παπαδάκης ολοκλήρωσε τον κύκλο του στον ΑΝΤ1 με την πρωινή εκπομπή, Καλημέρα Ελλάδα και από τη νέα σεζόν θα του βρούνε νέο τίτλο. Προτείνουμε ‘Ελλάδα Καλημέρα’. Θα κάνει εντύπωση.

Φωτογραφίες
Κίνα τότε και τώρα.

10 χρόνια
Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που αξίζει να τα γιορτάζεις. Δέκα χρόνια BitTorrent και συνεχίζει. Ας είναι πάντα καλά.

Διαγωνισμός
Μπείτε στη σελίδα της Stolichnaya στο Facebook και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό Original People. Το μεγάλο δώρο που μπορείτε να διεκδικήσετε είναι ένα 4ήμερο στο Los Angeles όπου θα παρευρεθείτε σε πριβέ πάρτι στο Playboy Mansion παρέα με το Hugh Hefner (θα έχει πολλές ιστορίες να σας διηγηθεί) και τα κουνελάκια του (θα έχετε πολλές ιστορίες να τους διηγηθείτε).

Tweet: Add to Favorites
Παγκοσμιοποίηση .

Tumblr of the Day
Starbucks Spelling .

Treasure Link
Φτιάξε το meme σου.

Φωτό της ημέρας
Η κινηματογραφική πρεμιέρα του τελευταίου Χάρι Πότερ είναι αύριο Πέμπτη, αλλά οι περίεργοι φαν έχουν ήδη λάβει θέση στη Trafalgar Square.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα