Έλληνα blogger: Είσαι ο και λέγεσαι

default image

Τα αφαίρεσε τελικά το Facebook τα 7 τον αριθμό ρατσιστικά γκρουπ κατά των τσιγγάνων που λέγαμε τις προάλλες. Μπράβο

Facebook

Τα αφαίρεσε τελικά το Facebook τα 7 τον αριθμό ρατσιστικά γκρουπ κατά των τσιγγάνων που λέγαμε τις προάλλες. Μπράβο.

Στις Φιλιππίνες
Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη στον κόσμο για ένα δημοσιογράφο είναι οι Φιλιππίνες. Στο πιο πρόσφατο περιστατικό δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα δολοφόνησαν με όπλα ένα δημοσιογράφο που δούλευε σε ραδιοφωνικό σταθμό και είναι το 4ο θύμα για φέτος. Ο Areteo Padrigao έκανε έρευνες για ναρκωτικά, τζόγο και διαφθορά στο δημόσιο τομέα. Από το 2001 έχουν δολοφονηθεί 59 δημοσιογράφοι στη χώρα.

ΝΕΤ
Σήμερα Τρίτη στις 23.15 θα μεταδοθεί η τελευταία δουλειά του μακαρίτη δημοσιογράφου Γιώργου Κοίλιαρη, ‘Αφγανιστάν: Από τον Μέγα Αλέξανδρο στους Ταλιμπάν.

Το προφίλ του Έλληνα blogger
Σύμφωνα με την έρευνα της VPRC τα κύρια χαρακτηριστικά που συνθέτουν τη φυσιογνωμία των bloggers στην Ελλάδα του 2008 έχουν ως εξής: “Ανδρες, ανώτερης μόρφωσης, μάλλον εξασφαλισμένης κοινωνικής ένταξης, μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα και φοιτητές, με ενδιαφέρον για την πολιτική, με υψηλό δείκτη παρακολούθησης της δημόσιας σφαίρας, δυσαρεστημένοι από τη λειτουργία της δημοκρατίας και την ποιότητα της πολιτικής ενημέρωσης που παρέχεται σήμερα στην Ελλάδα, ενεργοποιημένοι, ωστόσο, κοινωνικά πολίτες”. Περισσότερα για την έρευνα εδώ . Αξίζει μια ματιά και στη διαγραμματική παρουσίαση της έρευνας εδώ .

Διαφήμιση
Δείτε εδώ δέκα από τα πιο εμπνευσμένα διαφημιστικά της εποχής μας. Το καλύτερό μας είναι αυτό της Honda στο Νούμερο 10.

Yahoo!
Αλλαγή σελίδας για τη Yahoo! μια και ο Jerry Yang θα πάψει να είναι ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας μόλις βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Θα αναλάβει πλέον ως Διευθυντής στη στρατηγική και τα τεχνολογικά θέματα όπως και πριν. Αυτό που βασικά του χρεώνεται είναι η μη επίτευξη συμφωνίας με τη Microsoft με αποτέλεσμα τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η Yahoo!.

Mediablog
Δύο χρόνια κλείνει αυτές τις μέρες το Mediablog . Πολλές ευχές και καλή συνέχεια.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το “Mονή κέρναγε, Mονή έπινε” της Ελευθεροτυπίας έχασε στο νήμα από τo… πεντανόστιμο “Τρίγωνo Πανοράματος” του Έθνους .

MEGA
Μια μέρα μετά την επέτειο του Πολυτεχνείου, οι σημερινοί Πρωταγωνιστές στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη είναι οι Νικόλας Άσιμος,  Κατερίνα Γώγου και Παύλος Σιδηρόπουλος.

Real News
Κυκλοφορεί το πρώτο φύλλο αυτή την Κυριακή και αυτό φαίνεται πως είναι οριστικό. Δείτε εδώ το επίσημο σάιτ της εφημερίδας. Εδώ μπορείτε να δείτε τι γράφαμε το Σεπτέμβριο σχετικά με τη θεματολογία της νέας εφημερίδας.

News 24|7
Διαβάστε εδώ ένα ενδιαφέρον άρθρο για τα spam e-mail που δεχόμαστε.

Φωτό της ημέρας
Φοιτητές σχηματίζουν ένα όπλο μέσω χορογραφίας. Η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από 15 μήνες κατά τη διάρκεια γυμναστικών επιδείξεων σε στάδιο της Βόρειας Κορέας όπου συμμετείχαν πάνω από 100.000 χορευτές (πηγή φωτό: AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα