Ένα όνειρο, μία Καλομοίρα

default image

Σαν ένδειξη σεβασμού το θεσμό της Eurovision, το Star έχει στις 21.00 μια αρχαιολογία με τον Στίβεν Σιγκάλ και στις 23.15 το χιλιοπαιγμένο "Στριπτίζ"

Ελένη

Σας το τάξαμε.
Ιδού οι “ευχαριστίες” του MEN 24 στον ALPHA που κράτησε την Ελένη Μενεγάκη στο σταθμό.

Kalomira

Ο ημιτελικός που μετέχει και η Ελλάδα είναι σήμερα Τρίτη στις 22.00, αλλά υπάρχει και ζέσταμα. Από τις 19.00 η ΝΕΤ θα προβάλλει όλα τα βίντεο κλιπ των τραγουδιών που διαγωνίζονται απόψε απέναντι στην ελληνική συμμετοχή, έτσι για να τα εμπεδώσουμε. Όπως λέει και η διαφήμιση, ‘Μια νότα μακριά από τον τελικό’.

ALPHA
Θα έχει φρέσκο Αλ Τσαντίρι Νιουζ σήμερα ή επανάληψη; Γιατί ακόμα και αυτό το πρόγραμμα, με την απίστευτη τηλεθέαση που κάνει, δεν θα βγει κερδισμένο σε μια σύγκρουση με τη Eurovision (άσε που το παίζει και τα Σάββατα σε επανάληψη).

STAR
Σαν ένδειξη σεβασμού προς το θεσμό της Eurovision, το Star έχει στις 21.00 μια αρχαιολογία με τον Στίβεν Σιγκάλ και στις 23.15 το χιλιοπαιγμένο Στριπτίζ με τη Ντεμί Μουρ. Αν μπορούσε πάντως, δεν θα μετέδιδε τίποτα για δύο ώρες.

Τηλεθέαση

Ο τελικός Κυπέλλου Hellas Online έκανε τηλεθέαση 45,4% και τον είδαν 1,2 εκατ. άνθρωποι περίπου.

MEGA
Η σημερινή (00.00) Έρευνα του Παύλου Τσίμα ασχολείται με ένα πολύ ενδιαφέρον πολιτικό θρίλερ που εκτυλίχθηκε στην Τουρκία.

ALPHA
Την ίδια ώρα ο Κώστα Βαξεβάνης ανοίγει το Κουτί της Πανδώρας για την περίφημη ‘Δωρεάν Παιδεία’, που φυσικά μόνο δωρεάν δεν είναι.

iPhone
Έλεος! Τί άλλο θα κάνουν πια;! Μπορεί να ακουγόμαστε σαν θείες αλλά ώρες ώρες η τεχνολογία μας χτυπάει τα νεύρα. Δείτε εδώ τι σκέφτηκαν. Θα “σκανάρεις” με το iPhone σου (και άλλα κινητά) ένα barcode σε ένα άρθρο μιας εφημερίδας και αυτό ανάλογα με το θέμα θα σε κατευθύνει για παράδειγμα σε ένα τραγούδι στο iTunes ή στο κοντινότερο MacDonalds.

ΣΚΑΪ
Όσο για την εκπομπή Νέοι Φάκελοι, σήμερα στις 23.00, το θέμα της είναι το Θιβέτ και η ζωή κάτω από την κινεζική κυριαρχία.

Domain Names

Να δώσουμε τα εύσημα στον αναγνώστη μας Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου για την εξαιρετική του έρευνα σχετικά με τα domain names στη χώρα μας. Ξεχωρίζουμε το γεγονός ότι από το 1998 όπου υπήρχαν στην Ελλάδα μόλις 6.895, φτάσαμε στο τέλος του 2007 όπου τα domain names που έχουν εκχωρηθεί από την ΕΕΤΤ είναι 204.488! Ενδιαφέρον έχει ακόμα το ότι η υπόθεση με τις ονομασίες χώρου με ελληνικούς χαρακτήρες (μίντια.gr) ήταν και είναι ένα τεράστιο φιάσκο. Μπορείτε να δείτε την έρευνα εδώ .

Google

Η Google πρόσθεσε ακόμα 10 γλώσσες στην υπηρεσία Google Translate και πλέον έχει διαθέσιμες 23. Οι νέες γλώσσες που προστέθηκαν είναι των χωρών Βουλγαρία, Ινδία, Φινλανδία, Τσεχία, Πολωνία, Δανία, Κροατία, Νορβηγία, Ρουμανία, Σουηδία.

MP3
Το ηλεκτρονικό MP3πωλείο της Napster Inc. άνοιξε σήμερα τις πόρτες του και μας περιμένει να ψωνίσουμε από μια ποικιλία τραγουδιών που ξεπερνούν τα 6 εκατ. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Napster κοντράρει στα ίσια αυτό της Apple (iTunes) μια και η πρώτη δίνει τα τραγούδια της σε format που μπορεί να παίξει σχεδόν σε όλες τις συσκευές και όχι μόνο σε iPod. Τα περισσότερα τραγούδια θα στοιχίζουν 99 σεντς και τα άλμπουμ 9,99 δολάρια.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Φως . Αυτές είναι μεταγραφές!

Καθημερινή
Από αυτή την Κυριακή, η Καθημερινή θα προσφέρει στους αναγνώστες της μια καινούρια σειρά ντοκιμαντέρ του BBC με τίτλο ‘Τα 80 μεγαλύτερα θαύματα του κόσμου’.

RADIO 24
Σήμερα στις 16.00 , παρέα με το Φρέντο.

Φωτό της ημέρας
Νέο είδος “παπουτσιού”, ιδανικό για τρέξιμο. Εθεάθη στο Μαραθώνιο του Σίδνεϊ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα