Ένα Τσαντίρι φτάνει

default image

Το ποσοστό 59,3% άγγιξε χθες η εκπομπή του ALPHA και ώθησε μόνη της το κανάλι στο 20,4%, χαρίζοντάς της 8 ποσοστιαίες μονάδες

2Board

Το περιοδικό του Ελ. Βενιζέλος που εκδίδεται από τη Liberis Publications βραβεύτηκε ως το καλύτερο περιοδικό αεροδρομίου για το 2009. Είχαμε αναφερθεί στο 2Board όταν είχε βγει το πρώτο από τα μέχρι σήμερα 4 τεύχη του. Έχει ενδιαφέρον, πλούσια ύλη και είναι πολύ καλύτερο από τα περιοδικά των αεροπορικών εταιρειών.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Βήμα . Διαβάστε κάτω κάτω τι δήλωσε ο Μπομπ Ντίλαν.

Βήμα
Μην τα πιστεύετε όλα αυτά που γράφουν οι εφημερίδες. Διαβάζουμε τη λεζάντα στο πρωτοσέλιδο : ‘Οι κ.κ. Ερντογάν και Μπους ξεναγούνται κατά τη χθεσινή επίσκεψή τους στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη.’ Βρείτε το λάθος.

Σινεμά
Ένα βίντεο με 100 διάσημες ατάκες από κινηματογραφικές ταινίες σε 200 δευτερόλεπτα.

Φωτογραφίες
Σύμφωνα με το TechCrunch, το σάιτ με τις περισσότερες φωτογραφίες χρηστών στους σέρβερς του είναι το ImageShack και όχι το Facebook όπως πολλοί θα περίμεναν. Αυτή τη στιγμή φιλοξενεί 20 δισ. φωτογραφίες με το Facebook να ακολουθεί με 15 δισ. Σε πολύ λίγο καιρό βέβαια το Facebook θα είναι στην κορυφή μια και οι χρήστες του ανεβάζουν 850 εκατ. φωτογραφίες το μήνα, ενώ αυτοί του ImageSack 100 εκατ. Ιδού η σειρά:
ImageShack: 20 δισ.
Facebook: 15 δισ.
PhotoBucket: 7.2 δισ.
Flickr 3.4 δισ.
Multiply: 3 δισ.

Κύπελλο – ALPHA

Τετάρτη 17.00, Πανσερραϊκός – ΑΕΚ
Πέμπτη 18.00, Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Πριν και μετά
Γυναίκα; Σβήστε τη! Διαβάστε εδώ μια ενδιαφέρουσα ιστορία με photoshop σε φωτογραφίες, που εκτυλίχθηκε σε ΜΜΕ του Ισραήλ. Πατήστε enlarge για να δείτε τις 2 εκδόσεις.

Στο Ιράκ
Από τρία χρόνια που θα έκανε φυλακή ο θαυμάσιος άνθρωπος που πέταξε το παπούτσι του στο Μπους, τελικά θα κάνει μόνο ένα. Μετά την έφεση, ο δημοσιογράφος Muntadhar al-Zaidi έχει πλέον να εκτίσει μόλις 8 μήνες (είναι ήδη μέσα 4).

Αλ Τσαντίρι Νιουζ
Το ποσοστό 59,3% άγγιξε χθες η εκπομπή του ALPHA και ώθησε μόνη της το κανάλι στο 20,4% (της έδωσε ουσιαστικά 8 ποσοστιαίες μονάδες).

Φωτό της ημέρας
Ο κύριος Άσμπο είναι ένας μοχθηρός κύκνος που συνηθίζει να επιτίθεται στους κωπηλάτες στον ποταμό Cambridgeshire.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα