Εναλλακτικός καιρός στο STAR

default image

Από τη Δευτέρα στο Star ο καιρός θα οπτικοποιείται από το ντύσιμο και τα αξεσουάρ της παρουσιάστριας, Π. Κωστίδου. Πάρτε μια γεύση...

STAR

Από τη Δευτέρα τα πράγματα αλλάζουν όσο αφορά την παρουσίαση του καιρού. Πλέον τα μποφόρ, και τη θερμοκρασία θα τα παρουσιάζει η Πετρούλα Κωστίδου, μάλιστα με διαφορετικό τρόπο, αφού όπως αναφέρει το Δ.Τ του STAR, ο καιρός θα οπτικοποιείται από το ντύσιμο και τα αξεσουάρ της. Πάρτε μια γεύση της νέας τηλεοπτικής πρότασης.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Αυριανή για το κουτάκι με τα μπλε γράμματα αριστερά.

Μπλογκ
Το SPORT 24 έχει δώσει βήμα σε αρκετούς αθλητές μέχρι σήμερα. Αθλητές φτασμένους όπως η Καραντάσιου, ο Σπανούλης, ο Μπάεφ και ο Χρ. Αφρουδάκης. Από χθες ξεκίνησε η φιλοξενία του blog της ταλαντούχας πρωταθλήτριας του τένις, της 19χρονης Ειρήνης Γεωργάτου που θα γράφει για τα ταξίδια της ανά τον κόσμο και τους αγώνες της ενώ θα σχολιάζει και τα μεγάλα τουρνουά τένις. Κάντε κλικ εδώ .

Διαφήμιση

Σύμφωνα με τη Media Services, τα χρήματα που δαπανήθηκαν το 2008 σε διαφημίσεις στα παραδοσιακά Μέσα δεν έχουν και μεγάλη διαφορά από αυτά του 2007. Συγκεκριμένα 2,66 δισ. ευρώ, μόλις 0,53% παραπάνω από το 2007. Τη μερίδα του λέοντος πήραν και πάλι τα περιοδικά (1,11 δισ.) και ακολούθησε η τηλεόραση με 862 εκατ. Οι εφημερίδες πήραν 478 εκατ. και το ραδιόφωνο 214 εκατ. ευρώ. Σημειώθηκε μείωση στα ποσοστά των εφημερίδων και της τηλεόρασης και αυξήθηκαν αυτά του ραδιοφώνου και των περιοδικών. Ειδικά το ραδιόφωνο ήταν και ο μεγάλος κερδισμένος της χρονιάς με αύξηση ποσοστού 29%.

ΕΡΤ

Τέλος απ’ ότι φαίνεται η Σεμίνα Διγενή από την κρατική τηλεόραση αφού για 3η φορά έστειλε στη διοίκηση της ΕΡΤ επιστολή παραίτησης. Λόγος η διαρροή στον Τύπο οικονομικών στοιχείων της εκπομπής της Top Stories, τα οποία η ίδια διαψεύδει, ενώ παράλληλα θεωρεί πως δεν προστατεύτηκε από το κανάλι. Η Σ.Δ έχει στα σκαριά ιντερνετική τηλεόραση…

ALPHA
Το κανάλι της Κάντζας θα μεταδώσει ζωντανά 4 αγώνες της φάσης των 16 του Κυπέλλου Hellas online. Συγκεκριμένα:
Σήμερα Τρίτη στις 16.45, Βέροια – Πανιώνιος
Αύριο Τετάρτη στις 18.45, Πανθρακικός – Παναθηναϊκός
Επίσης αύριο, στις 21.00, ΠΑΟΚ – Άρης
Την Πέμπτη στις 16.45, Εργοτέλης – Skoda Ξάνθη
Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν 4 ακόμα αγώνες.

Μπάλα – TV
Φαίνεται πως το κενό που άφησε ο Alpha με την αποχώρησή του από τα τηλεοπτικά της Super League θα καλυφθεί από τον Σκάι. Περισσότερα εδώ .

Αγγελία
Αν ψάχνετε για δουλειά, ρίξτε μια ματιά εδώ .

Χάρτης
Δείτε εδώ μια διαφορετική παρουσίαση όλων σχεδόν των Heavy Metal συγκροτημάτων.

Σινεμά
Οι ταινίες με τις περισσότερες f-word, σύμφωνα με αυτούς που έκατσαν και μέτρησαν, είναι οι εξής:
1. Fuck (ντοκιμαντέρ με 824)
2. Nil by Mouth (428)
3. Casino (398)

Φωτό της ημέρας
Στις ΗΠΑ. Barack Obama (for hard times), John McCain (approved for veterans), Sarah Palin (hockey mom approved).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα