Επιστρέφει ο ακριβοθώρητος

default image

Την Τρίτη 3 Μαρτίου ο ακριβοθώρητος Λάκης Λαζόπουλος και το Αλ Τσαντίρι Νιουζ επιστρέφουν για μια ακόμα έκτακτη εκπομπή

Βίντεο

Δείτε
εδώ μερικούς πολύ καλούς τίτλους αρχής σειρών (ψηφίζουμε True Blood) και
εδώ μερικών ταινιών (Pi και Delicatessen ξεχωρίζουν).

Νέα
Ώρα 15.30. Τη στιγμή που έχει πέσει ένα αεροπλάνο , με νεκρούς, είναι μάλλον τραβηγμένο για το σάιτ της ΕΡΤ να έχει σαν πρώτο θέμα το backstage από το βίντεο κλιπ του τραγουδιού του Ρουβά για τη Γιουροβίζιον.
Δείτε εδώ το χάρτη της Google με το αεροπορικό δυστύχημα.

ΝΕΤ
Στις 21.45 το παιχνίδι Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός για το Champions League.

Όσκαρ
Η τηλεθέαση που σημειώθηκε στην 81η απονομή των βραβείων Όσκαρ κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν το σόου/τελετή στο ABC ήταν 36,3 εκατ. και δεν μπήκε καν στο τοπ-10 όλων των εποχών. Το ρεκόρ διατηρεί η απονομή του 1998 με τον Τιτανικό, με 55,2 εκατ. τηλεθεατές.

Facebook
Θα έχετε ακούσει για τη δικαστική διαμάχη μεταξύ Μαρκ Ζούκερμπεργκ και της εταιρείας ConnectU. Σύμφωνα με τους πρώην συμφοιτητές του Ζούκερμπεργκ από το Χάρβαρντ, ο τελευταίος τους έκλεψε την ιδέα το 2003 και έφτιαξε το Facebook. Τα νέα είναι πως τελικά ήρθαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό και το Facebook θα πληρώσει την ConnectU 20 εκατ. δολάρια και 1,253 εκατ. μετοχές της εταιρείας. Όχι και λίγα χρήματα για κάτι που δεν έκανε. Διαβάστε λεπτομέρειες.

ALPHA
Την Τρίτη 3 Μαρτίου ο ακριβοθώρητος Λάκης Λαζόπουλος και το Αλ Τσαντίρι Νιουζ επιστρέφουν για μια ακόμα έκτακτη εκπομπή. Το σίγουρο είναι πάντως πως παρότι δεν έχει σταθερό πια ραντεβού με το κοινό του (πράγμα που μπορεί να αλλάξει και πάλι), υπάρχει ανταπόκριση και όποτε και να βγει νέα εκπομπή κάνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης. Μην ξεχνάμε και το γεγονός πως είναι ένας από τους 100…

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Espresso . Αν δεν μετείχε στο τρίο, τότε δεν γίνεται αυτόματα δύο; Όπως και να ‘χει, ένας εμπνευσμένος τίτλος εφημερίδας.

ΑΝΤ1
Δυστυχώς θα υπάρξει και Νο. 2. Ο λόγος για το ‘Ελλάδα Έχεις Ταλέντο’ του ΑΝΤ1. Ξεκινά τέλη Μαρτίου και στην παρουσίαση θα είναι ο Χρήστος Φερεντίνος. Η κριτική επιτροπή παραμένει η ίδια (Ηλίας Ψινάκης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Βαγγέλης Περρής). Δεν λένε να σταματήσουν τα κανάλια με τα τάλεντ και ριάλιτι σόου. Κάθε πέρυσι και καλύτερα.

ALPHA 2
Τα World Music Awards 2008 θα μεταδοθούν από τον ALPHA τη Δευτέρα 9 Μαρτίου στις 21.00. Επί σκηνής, μεταξύ άλλων βρέθηκαν οι Beyonce, Mariah Carey, Alicia Keys, Anastacia. Στην περιγραφή οι Ναταλία Γερμανού και Νίκος Γεωργιάδης.

MAD
Μια μέρα νωρίτερα, στις 19.00, το MAD θα προβάλλει τα Brit Awards .

Φωτό της ημέρας
Από το σεισμό του Μαΐου στην Κίνα, με αυτό τον τρόπο οι κάτοικοι περνούν απέναντι. Ούτε σε λούνα παρκ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα