Επιτέλους θα δούμε τον Πολίτη Κέιν

default image

Ο καλλιτέχνης Τιμ Πατς, γνωστός και ως Pricasso, έχει ζωγραφίσει δεκάδες πορτραίτα διάσημων ανθρώπων. Ας μην σας πούμε τι χρησιμοποιεί για βούρτσα

ΝΕΤ

Τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου έχει πρεμιέρα η ταξιδιωτική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, ‘Μένουμε Ελλάδα’. Πλέον θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 13.00 ως τις 15.00 από τη ΝΕΤ. Το μενού εκτός από ταξίδια (Γιώργος Αμυράς και Ρένια Τσιτσιμπίκου) θα περιλαμβάνει και το ‘Νηστικό Αρκούδι’ (Δημήτρης Σταρόβας και Στάθης Παναγιωτόπουλος), αλλά και πρόγνωση καιρού για όλη την Ελλάδα (Σάκης Αρναούτογλου). Το πακέτο μοιάζει ελκυστικό.

MEGA
Την Τρίτη στις 21.00, ξεκινά ο 5ος κύκλος της επιτυχημένης σειράς ‘Επτά θανάσιμες πεθερές’ (που φυσικά είναι αμέτρητες και όχι μόνο επτά).

Nova
Σύμφωνα με πληροφορίες του Satleo , η Nova θα προσφέρει στους καταναλωτές υποπακέτα. Τα νέα είναι πολύ καλά καθώς δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να πληρώνουν τα 57 ευρώ το μήνα. Πλέον ο καθένας θα διαλέγει το πακέτο που του ταιριάζει, σε φυσικά χαμηλότερη τιμή.

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή το Πρώτο Θέμα πούλησε 222 χιλ. φύλλα. Το Βήμα 198, η Καθημερινή 191 (άνοδος 73 χιλ.), η Ελευθεροτυπία 171, το Έθνος 162, ο Ελεύθερος Τύπος 91.

Τηλεθέαση

Την εβδομάδα 17 με 23 Σεπτεμβρίου, το MEGA είχε τηλεθέαση 17,9% (σύμφωνα με την AGB). Ο ΑΝΤ1 είχε 16,5%, ο ALPHA 12,9%, η ΝΕΤ 11,5%, το STAR 11,2%, το ALTER 9,5%.

Λέμε να δούμε
Πολλοί μιλάμε για τον ‘Πολίτη Κέιν’, πόσοι όμως έχουμε δει την ταινία; Ευκαιρία λοιπόν να τη δούμε τη Παρασκευή τα μεσάνυχτα στην ΕΤ1.

300 Α.Ε.

Σκούρα τα πράγματα. Στο δεύτερο μόλις φύλλο, η εβδομαδιαία εφημερίδα ‘300 ΑΕ’ πούλησε 9.010 φύλλα (στο πρώτο είχε 17.370).

Χρόνια Πολλά
Να ‘ναι καλά η γυναίκα . Χρόνια της πολλά, με υγεία! Εδώ περισσότερα.

Καθημερινή
Από την επόμενη Κυριακή η εφημερίδα Καθημερινή θα προσφέρει στους αναγνώστες της μια νέα συλλογή 20 τόμων (400 σελίδες και 10 ευρώ έκαστος) για τους μεγαλύτερους πολιτισμούς της Ιστορίας. Ελλάδα, Αίγυπτος, Ρώμη, Μάγια, Ίνκα, Κέλτες κλπ.

Σκάι
Οι ‘Νέοι Φάκελοι’ ανοίγουν την Τρίτη 9 Οκτωβρίου στον Σκάι. Είναι η 8η χρονιά της εκπομπής και η ομάδα αποτελείται από τους Αλέξη Παπαχελά, Τάσο Τέλλογλου, Σοφία Παπαϊωάννου και άλλους δημοσιογράφους.

SS
Δεν έφταναν όλα τα άλλα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα που προσφέρει, το SuperSport εξασφάλισε και το ρωσικό για τους τηλεθεατές του. Μέχρι το 2010.

Φωτό της ημέρας

Ο καλλιτέχνης Τιμ Πατς, γνωστός και ως Pricasso, έχει ζωγραφίσει δεκάδες πορτραίτα διάσημων ανθρώπων μεταξύ των οποίων του Τζορτζ Μπους και της Βασίλισσας Ελισάβετ. Δεν χρειάζεται να σας πούμε τι χρησιμοποιεί για βούρτσα. Το πλάνο πάντως είναι από την έκθεση ‘Sexpo’ στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα