Ερώτηση

default image

Μα είναι δυνατόν ο Ν.Χατζηνικολάου να ...ανακατεύεται στα χωράφια του Ν.Ευαγγελάτου; Ας όψεται ο τελικός του Champions League!

Alter

Τι ήταν αυτό χθες στο ‘Πρόσωπο με πρόσωπο’; Τι δουλεία έχει ο Χατζηνικολάου με την πλαστική χειρουργική; Αυτά είναι του Ευαγγελάτου ευαγγέλια. Από την άλλη βέβαια ποιον να καλέσει, ο Χατζηγιάννης ήταν στο στούντιο του ΟΑΚΑ, παρέα με τον Κατσαρό και έκανε ανάλυση του τελικού (έριξε και ένα τραγουδάκι).

Champions League

Μπορεί το θέαμα να ήταν μέτριο, ήταν όμως ένας μεγάλος τελικός. Ευτυχώς έβαλε και το 2ο γκολ ο Ιντσάγκι και έτσι η Μίλαν κέρδισε πανάξια, τη φλύαρη Λίβερπουλ που δεν της έφτασε το γκολ του Κούιτ (ή Κάιτ, ή Κίουτ, ή Κάουτς, ή Κουτ, ή Κιούτ, ή Κόιτ). Η διοργάνωση ήταν άψογη (όπως λένε, εδώ κάναμε Eurovision στο Champions League θα κολλάγαμε;) και το μόνο που μας ξένισε ήταν η απονομή του κυπέλλου στην εξέδρα των επισήμων (πολύ ‘80ς άποψη).

Τα πρόσωπα του τελικού
Ο γερο-Ιντσάγκι (sic) απέδειξε για ακόμα μια φορά πως η γριά κότα έχει το ζουμί. Ο Τζέραρντ το ήθελε αλλά τι να κάνεις μόνος σου. Ο Γκαγκάτσης και το συνεχές καθάρισμα δοντιών με το δάχτυλο, δίπλα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Μπερλουσκόνι έδειξε πως είναι να είσαι μεγάλη φίρμα. Ο Βερνίκος (χωρίς σχόλιο).

Freddocast

Το δεύτερο podcast (γνωστό στους μυημένους και ως freddocast) είναι στον αέρα (και πετάει). Εκτός του γείτονα Φρέντου , παίρνουν μέρος και οι έγκριτοι ‘Βραζιλιάνος’ και ‘Σίγουρος’. Καλή ακρόαση εδώ

Αυτό είναι φεστιβάλ

Gagarin Open Air Festival, 5 με 11 Ιουλίου στο γήπεδο μπέιζμπολ στο Ελληνικό. Μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν οι Iggy and the Stooges, Kaiser Chiefs, Calexico, The Last Drive, Mark Lanegan, Beirut. Περισσότερο εδώ .

Σινεμά
Με το περιοδικό ‘Σινεμά’ που κυκλοφορεί προσφέρονται οι ταινίες ‘Κραυγές και Ψίθυροι’ και ‘Άγριες Φράουλες’, του ‘Ινγκμαρ Μπέργκμαν.

Στις Κάννες
Ένα ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία του Alexander Litvinenko , θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών. Το ντοκιμαντέρ μπήκε σφήνα τελευταία στιγμή στο πρόγραμμα του φεστιβάλ και έχει να κάνει με τις θεωρίες που λέγονται για τη δολοφονία του πρώην πράκτορα της KGB (μεταξύ άλλων, κατηγορείται ο Πούτιν πως αυτός έδωσε την μοιραία εντολή).

3-D

Μπορεί να μας φαίνεται παλιομοδίτικο, όμως ορισμένοι από τους καλύτερους σκηνοθέτες θεωρούν πως είναι το μέλλον στον κινηματογράφο. Ο λόγος για την τεχνολογία 3-D στο σινεμά. Μετά την ανακοίνωση των Στίβεν Σπίλμπεργκ και Πίτερ Τζάκσον πως θα δημιουργήσουν μία κινηματογραφική τριλογία για τον αγαπημένο Τεν Τεν, προορισμένη να τη δουν οι θεατές σε σινεμά που υποστηρίζουν την 3-D τεχνολογία και το επίσης τρισδιάστατο ντοκιμαντέρ ‘ U2 3D ‘ με το δημοφιλές ιρλανδικό γκρουπ, έρχεται να προστεθεί το φιλμ που γυρίζει αυτή την εποχή οΤζέιμς Κάμερον, ‘ Avatar. Back to the future λοιπόν, με αυτά τα υπέροχα γυαλιά .

Alter Ego
Περίπου 130.000 εισιτήρια έχει κόψει μέχρι στιγμής το Alter Ego και σίγουρα κανείς από τους συντελεστές της ταινίας δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από αυτό το νούμερο, το οποίο βέβαια δεν μπορεί να ανέβει και πολύ ψηλότερα (τελειώνουν οι ρουβίτσες).

Persepolis
Το περίφημο κόμικ της Marjane Satrapi, ‘ Persepolis ‘, το οποίο κυκλοφορεί και στη χώρα μας, έγινε και ταινία κινουμένων σχεδίων με τις Κατρίν Ντενέβ και την κόρη της Κιάρα Μαστρογιάνι να δανείζουν τις φωνές τους.

Gmail
Το αγαπημένο web-mail πλέον δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να στέλνουν σαν συνημμένα, αρχεία μεγέθους μέχρι 20 ΜΒ (πριν ήταν 10). Μην το παρακάνουμε όμως.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
Pirates of the Caribbean: At World’s End – Το τελευταίο φιλμ της τριλογίας, με τους Τζόνι Ντεπ, Κίρα Νάιτλι, Τσόου Γιούν Φατ, Ορλάντο Μπλούμ, Τζέφρι Ρας.
Journey to the end of the night – Μια “βρώμικη” ιστορία, γυρισμένη στο Σάο Πάολο, με τους Σκοτ Γκλεν και Μπρένταν Φρέιζερ.
The U.S. vs. John Lennon – Ντοκιμαντέρ για τη πολιτική και ειρηνιστική δράση του τραγουδιστή των Μπιτλς.

MySpace
Το δημοφιλέστερο online social network του πλανήτη, MySpace, συμφώνησε με τις δικαστικές και διωκτικές αρχές των ΗΠΑ να τους παραδώσει τα πλήρη στοιχεία (ονόματα, διευθύνσεις, προφίλ) χιλιάδων χρηστών του, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί στο παρελθόν για σεξουαλικά εγκλήματα. Αυτό τώρα πρέπει να θεωρηθεί ρουφιανιά; Καταπάτηση των προσωπικών δεδομένων και ελευθερίας; Είναι φασιστικό; Σίγουρα όχι.

Της Κορέας
Μια από τις τελευταίες μόδες στη Ν. Κορέα είναι η ανταλλαγή πληροφοριών στο ίντερνετ μεταξύ νέων, για μια “καλή” και ανώδυνη αυτοκτονία. Πολλοί κοινωνικοί λειτουργοί μπαίνουν σε φόρουμ, κάνουν chat και προσπαθούν να μειώσουν τα ποσοστά αυτοκτονιών στη χώρα, τα οποία παρουσιάζουν αλματώδη αύξηση την τελευταία επταετία.

Sportday
Από αυτό το Σάββατο, η Sportday ξεκινά (σε συνεργασία με το France Football) μια προσφορά 13ών DVD, με τους παίκτες που πήραν τη Χρυσή Μπάλα και ακόμα νικητές και χαμένους της κάθε χρονιάς, ιστορικούς αγώνες από το 1956 ως το 2006.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα