Έρχεται η Αληθινή Εφημερίδα

default image

Η εφημερίδα Real News των Ν. Χατζηνικολάου και Α. Κουρή θα κυκλοφορήσει το πρώτο φύλλο της την Κυριακή 26 Οκτωβρίου

Real News: Αποκλειστικό

Η εφημερίδα
Real News των Ν. Χατζηνικολάου και Α. Κουρή θα κυκλοφορήσει το πρώτο φύλλο της την Κυριακή 26 Οκτωβρίου. Ο στόχος που έχει τεθεί είναι τα 150 χιλ. φύλλα, ενώ real-ιστικό (sic) θεωρούν τους 500 χιλιάδες αναγνώστες την εβδομάδα

Real News 2
Η εφημερίδα θα αποτελείται από 96 σελίδες και η ύλη θα είναι κατανεμημένη στις εξής ενότητες: Πολιτικά, Real Money (οικονομικά και διοικητικά), Πολιτιστικά, Αθλητικά, Αυτοκίνητο και μηχανή. Κυρίαρχο ρόλο θα παίζει η άποψη, το σχόλιο και η επώνυμη αρθρογραφία.

Real News 3
Το μότο είναι ‘Real News – Αληθινή Εφημερίδα’ και το έντυπο αυτοχαρακτηρίζεται ως ‘Κυριακάτικη Εφημερίδα Γνώμης’.

MEGA
Μια από τις καλύτερες σειρές ντοκιμαντέρ της ελληνικής τηλεόρασης, η ‘ Εμπόλεμη Ζώνη ‘ του Σωτήρη Δανέζη, θα έχει φέτος 10 επεισόδια (κάθε τελευταία Τρίτη του μήνα). Το πρώτο της σεζόν θα προβληθεί στις 30 Σεπτεμβρίου. Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.

Google
Ήταν 7 Σεπτεμβρίου του 1998 όταν ιδρύθηκε η Google Inc. Προχθές λοιπόν, ο κολοσσός της πληροφορικής έκλεισε 10 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο. Χρόνια πολλά και συγγνώμη αλλά δεν σου πήραμε τίποτα.

ΑΝΤ1
Του έλυσε τα χέρια η πώληση του βουλγαρικού σταθμού Nova Televizia προς 620 εκατ. ευρώ τον Ιούλιο που μας πέρασε και πλέον ρίχνει χρήματα στην αγορά χωρίς δεύτερη σκέψη και μάλιστα ψωνίζει από τα επάνω ράφια. Μπάσκετ Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, μάλλον Φόρμουλα 1 και τώρα σύμφωνα με την ανακοίνωση του ομίλου, πήρε και τρία εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Ουέφα (προς 1,65 εκατ. ευρώ).

ALPHA
Δείτε πιο κάτω το Δ.Τ που εξέδωσε ο Alpha για την παραίτηση Γιάννη Παπουτσάνη. Στο τέλος του Δ.Τ και μια είδηση μπόνους με τον Γιώργο Κύρτσο:
‘Ο κύριος Γιάννης Παπουτσάνης υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης της Τηλεόρασης του Alpha. Ο πρόεδρος του Alpha κύριος Δημήτρης Κοντομηνάς ευχαριστεί θερμά τον κύριο Παπουτσάνη για την προσφορά του στο κανάλι.Νέος Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της Τηλεόρασης του Alpha αναλαμβάνει ο κύριος Βασίλης Παπαδρόσος με πολυετή πείρα στο χώρο της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ. Την ευθύνη του στρατηγικού σχεδιασμού του Ομίλου Alpha, σε θέματα ειδήσεων και ενημέρωσης, αναλαμβάνει ο έγκριτος και έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος.’

Πολύ Ξύλο
Από αυτή την Κυριακή και για ακόμα τέσσερις, το Έθνος θα προσφέρει στους αναγνώστες του τα 5 Rocky.

Τζίμης
Πολύ καλή η κίνηση του Ελεύθερου Τύπου να ανεβάζει τις εκπομπές του Τζίμη Πανούση για όλους όσους δεν μπορούν να τις ακούνε ζωντανά. Εδώ είναι το χρήσιμο λινκ. Μην το χάσετε. Α, μπορείτε να τις ακούσετε και από το σάιτ του City, εδώ .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για την Ιερή Ληστεία.

Αν τυχόν σας ενδιαφέρει

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 17.10 ξεκινά η καθημερινή εκπομπή του Alter, ‘Κοιτάω Μπροστά’ με τη Ράνια Θρασκιά.
Η εκπομπή του STAR, Gala και η Μαρία Σταματέρη θα επιστρέψουν το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

ΕΡΤ
Την ερχόμενη Δευτέρα επίσης έχει πρεμιέρα η ταξιδιάρικη εκπομπή της ΝΕΤ, ‘ Μένουμε Ελλάδα ‘. Συντονιστείτε στις 13.00.

Sportday
Στο ένθετο περιοδικό Active της Sportday που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο, στο εξώφυλλο είναι ο Γιάννης Γκούμας και μια δολοφονική ατάκα του: ‘Είναι παραμύθια τα περί προσωπικότητας των παικτών του Ολυμπιακού’.

7 Ζωές
Μια από τις νέες κωμικές σειρές του ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν, έχει τίτλο ‘7 Ζωές’. Πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Σεϊταρίδης και το format της σειράς είναι ισπανικό. Στο σενάριο είναι ο Γιώργος Φειδάς (S1ngles).

Φωτό της ημέρας
Μέλος της Peta προτρέπει τη Ντόνα Καράν να βγάλει τις γούνες από την κολεξιόν της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα