Έρχεται η Ζέτα

default image

Η Μακρυπούλια, για να παρουσιάσει στον Alpha το νέο τάλεντ σόου (τα βλέπετε ακόμη;)Αν σας αρέσει το Lost, δείτε και το νέο τρέιλερ της σειράς

LOST
Επιτέλους ένα σοβαρό τρέιλερ για την 4η σεζόν του Lost που ξεκινά στις 31 Ιανουαρίου στις ΗΠΑ. Δείτε το εδώ (μαζί με άλλα κλιπάκια) στο επίσημο σάιτ της σειράς.

ALPHA

Με σύντομη του ανακοίνωση ο Alpha ενημέρωσε το κοινό πως ο Βασίλης Χιώτης υπέβαλλε την παραίτηση του από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού και πλέον θα ασκεί καθήκοντα συμβούλου του προέδρου του ομίλου Δημήτρη Κοντομηνά.

ALPHA2
Η Ζέτα Μακρυπούλια θα είναι οριστικά η παρουσιάστρια του νέου talent show ‘Baby Dance’ που έρχεται τον Ιανουάριο στον ALPHA. Θα διαγωνίζονται σε ζευγάρια και σε όλα τα είδη χορού, παιδιά ηλικίας από 6 έως 11 χρονών. Με το συμπάθιο, είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε μορφής τηλεοπτικού προγράμματος όταν έχει να κάνει με παιδιά.

Καθημερινή
Την επόμενη Κυριακή, τελευταία του χρόνου λίγο πολύ οι εφημερίδες θα κάνουν την ανασκόπηση της χρονιάς. Δεν θα χάσουμε την ειδική έκδοση της Καθημερινής με τίτλο, ‘Πρόσωπα και Γεγονότα του 2007′.

Ελευθεροτυπία
Όταν ο Στάθης Τσαγκαρουσιάνος κάνει την ανασκόπηση του 2007 όσο αφορά τα Media, στην Ελευθεροτυπία του Σαββάτου και ένα από τα τρία σάιτ που αναφέρει ως ‘δυνατά’, είναι το SPORT 24, εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε τιμή μας και ευχαριστούμε θερμά.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 10 με 16 Δεκεμβρίου, το MEGA έκανε τηλεθέαση 17,9% παρουσιάζοντας αύξηση 1,4% και βρέθηκε ως συνήθως στην κορυφή. Στη δεύτερη θέση και πάλι ο ALPHA με 16,1%. Τρίτος ο ΑΝΤ1 με 15,7%, τέταρτο το ALTER με 11%. STAR και ΝΕΤ είχαν 10,5% και 9,7% αντίστοιχα.

Σινεμά
Ο Σάσα Μπάρον Κοέν αποκάλυψε πως οι χαρακτήρες Ali G και Borat έχουν πεθάνει γι’ αυτόν και δεν θα τους υποδυθεί ξανά. Πλέον “είναι” ο λάτρης της μόδας από την Αυστρία, Bruno (πάρτε εδώ και εδώ μια γεύση) και λογικά θα δούμε φιλμ στο σινεμά με αυτόν το χαρακτήρα του χρόνου. Τον Μπάρον Κοέν θα τον δούμε και στο Sweeney Todd με τον Τζόνι Ντεπ.

Κυριακάτικες
Στις 213 χιλ. την περασμένη Κυριακή το Πρώτο Θέμα που βρέθηκε και πάλι στην πρώτη θέση, στις 183 χιλ. η Ελευθεροτυπία που μετά από πολύ καιρό βγήκε δεύτερη (όσο να ΄ναι βοήθησε η Μίλα Γιόβοβιτς). Στην τρίτη θέση το Βήμα με 181, στην τέταρτη το Έθνος με 174. Πέμπτη η Καθημερινή με 162, έκτος ο Ελεύθερος Τύπος με 96.

Μπάλα
Τα παιχνίδια Ατλέτικο Μαδρίτης – Παναθηναϊκός και ΑΕΚ – Βιγιαρεάλ έκαναν μόλις 17,9% και 17,5% αντίστοιχα.

Υπέροχα Πλάσματα
Δέησε. Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου στις 22.30 θα προβληθεί επιτέλους νέο επεισόδιο…

Λέμε να δούμε
Love Actually. Η απόλυτη χριστουγεννιάτικη κομεντί προβάλλεται τη Δευτέρα στις 21.00 από το ALTER.
Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι. Το animation του Ευγένιου Τριβιζά, ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 20.30 από τη ΝΕΤ.
The Polar Express. Αν δεν πήρατε το Θέμα την περασμένη Κυριακή, μπορείτε να δείτε τη ψηφιακή δημιουργία του Ρόμπερτ Ζεμέκις τα Χριστούγεννα στις 21.00 από το STAR.

Στο ραδιόφωνο
Ο ραδιοφωνικός σταθμός Planet που απόκτησε πρόσφατα η Γιάννα Αγγελοπούλου μετονομάζεται σε City και η νέα αρχή θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο.

Στα ΜΜΕ

Πιό ασφαλιστικό; Παιδεραστές στο Ίλιον. Ποιός ζεν πρεμιέ με κόκα; Ζαχόπουλος. Φρέσκα κουλούρια.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Παρόν. Για τη γελοιογραφία.

Φωτό της ημέρας
Ξεκίνησε και σε δύο μέρες θα είναι στο χώρο σας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα