Έσκισε η δίλεπτη στάση εργασίας!

default image

Μαθαίνουμε πως η σημερινή δίλεπτη στάση εργασίας των δημοσιογράφων σημείωσε τεράστια επιτυχία. Ακόμη τρέμουν τα αφεντικά των ΜΜΕ

Jumper

Όχι ότι μας λείπουν οι ταινίες δράσης, αλλά αυτή μοιάζει καταπληκτική. Η ταινία ‘Jumper’ είναι η μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου επιστημονικής φαντασίας του Steven Gould. Θα βγει του χρόνου στους κινηματογράφους, πρωταγωνιστεί ο Hayden Christensen και είναι σίγουρα η ευκαιρία του να εξιλεωθεί από την κακή του ερμηνεία στα Star Wars. Δείτε
εδώ το επίσημο σάιτ με το τρέιλερ του φιλμ.

Nova
Μεταξύ άλλων, το Filmnet αυτό το μήνα θα μεταδώσει σε πρώτη προβολή τις ταινίες Volver, The Devil wears Prada, Mission Imposible 3, Uranya.

ALPHA
Πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα στις 18.00 για τη νέα καθημερινή εκπομπή του Alpha, ‘Τι παίζει σήμερα’ με τους Δημήτρη Μάρκο και Βίκυ Χαντζή.

ALPHA2
Πρεμιέρα σήμερα στις 23.00 και για τη νέα σειρά ‘Αληθινοί Έρωτες’, όπου αν θυμόσαστε τις ιδέες για τα αυτοτελή επεισόδια τις έχουν δώσει επίδοξοι σεναριογράφοι με αμοιβή 1.000 ευρώ για κάθε μια από αυτές που θα υλοποιηθούν και θα βγουν στον “αέρα”.

Beowulf
Στις 16 Νοεμβρίου έχει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ το νέο φιλμ του Ρόμπερτ Ζεμέκις, ‘ Beowulf ‘. Ένας από τους λόγους που λογικά θα σπάσει τα ταμεία είναι η προβολή του νέου τρέιλερ της ταινίας του Άμπραμς, που είναι τυλιγμένη με ένα πέπλο μυστηρίου (έξυπνο μάρκετινγκ δηλ.), με κωδικό όνομα ‘ Cloverfield ‘. Όσο αφορά πάλι την ταινία Beowulf, αυτή θα προβληθεί στην Ελλάδα από τις 22/11 και μάλιστα στις αίθουσες των Village Cinemas θα γίνουν τρισδιάστατες προβολές με την τεχνολογία Real D.

Το πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ένωση . Όλα τα απίστευτα την ίδια μέρα: Έχασε η ΑΕΚ και τράκαρε μαραθωνοδρόμος με τραμ.

WSJ
Τι και αν όλοι δίνουν το περιεχόμενο τους δωρεάν, η Wall Street Journal συνεχίζει να δίνει τα σημαντικότερα από τα άρθρα της μόνο σε όσους χρήστες είναι εγγεγραμμένοι και πληρώνουν συνδρομή. Ειδικά τώρα που ανακοίνωσε πως έχει πλέον 1 εκατ. συνδρομητές και έχει σημειώσει αύξηση στις συνδρομές το τελευταίο εξάμηνο, ποιος την πιάνει.

Το σάιτ της ημέρας

GodTube (πηγή Ελεύθερος Τύπος). Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Συναυλία
Την Παρασκευή το βράδυ η Lisa Gerrard δίνει συναυλία στο Παλλάς. Δυστυχώς μαθαίνουμε πως είναι sold out, οπότε όσοι προλάβατε, προλάβατε.

Φωτό της ημέρας
Για πρώτη φορά, αποκαλύφθηκε χθες στο κοινό το πρόσωπο του διασημότερου Φαραώ στην Ιστορία, Τουταγχαμόν . Έτσι τον φανταζόταν εν ζωή, το National Geographic.

Υ.Γ.
Μαθαίνουμε πως η σημερινή δίλεπτη (14.00 – 14.02) στάση εργασίας των δημοσιογράφων σημείωσε τεράστια επιτυχία. Τα αφεντικά των ΜΜΕ και οι διαπλεκόμενοι τρέμουν από το φόβο τους, ενώ επανέρχεται και η ποιότητα στη δημοσιογραφία. Και του χρόνου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα