Εθνική βραδιά ποδοσφαίρου

default image

Πάει για ρεκόρ τηλεθέασης απόψε. Ούτε Λαζόπουλο live δεν θα έχει απέναντι. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε (21.30, ΝΕΤ) την Αργεντινή

ΕΡΤ
Πάει για ρεκόρ τηλεθέασης απόψε. Ούτε Λαζόπουλο live δεν θα έχει απέναντι. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε (21.30, ΝΕΤ) την Αργεντινή . Στο μικρόφωνο ο ΠΡΠ.  Την ίδια ώρα η ΕΤ1 θα προβάλλει το άλλο ματς του ομίλου, Νιγηρία-Νότιος Κορέα. Νωρίτερα, Γαλλία-Νότιος Αφρική (17.00, ΕΤ1) και Μεξικό-Ουρουγουάη (17.00, ΝΕΤ). LIVE ενημέρωση από το Sport24.gr .

Σινεμά
Η ταινία “The Room είναι μία από τις κορυφαίες ταινίες των τελευταίων ετών γιατί είναι πραγματικά κακή! Επαναπροβάλλεται στο Σαν Φρανσίσκο όπου γυρίστηκε και έχει δημιουργήσει ρεύμα. Εδώ είναι το τρέιλερ. Αναμένεται να προστεθεί στη λίστα της Boston Globe με τις ταινίες cult.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Goal για τον υπέρτιτλο στο κεντρικό. Bonus τα καράβια του Μαρινάκη. Η Γάτα πάλι μας διδάσκει πώς πουλάς ένα θέμα που ίσως και να μην υπάρχει.

iOS 4
Διαθέσιμη λειτουργία για την αναβάθμιση του iPhone και του iPod Touch.

V

Το αμερικάνικο περιοδικό μόδας ειρωνεύεται το “κίνημα” των WAGs. Τα λεοπάρ είναι φόρος τιμής στη γυναίκα του Βορονίν.

Toy Story 3
Δύο κριτικοί κινηματογράφου στέρησαν από την ταινία ένα εκπληκτικό ρεκόρ . Υπάρχει κανείς που δεν θα πάει να τη δει;

Τα βλέπω διπλά
Διαγωνισμός διδύμων στην Αγγλία. Οι νικήτριες το γιόρτασαν με ένα φιλί.

24/7 Wall St.
Δέκα εταιρείες που θα “εξαφανιστούν” το 2011. Η BP είναι μία από αυτές.

Φωτό της ημέρας
Ο Σωτήρης Νίνης (τυχαία επιλογή) μόλις έχει σκοράρει και σε πιτσαρία κάπου στην Αργεντινή το προσωπικό της κουζίνας, δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ελλάδα κερδίζει την Αργεντινή. Μακάρι και την Τετάρτη να έχουμε και άλλες τέτοιες φωτογραφίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα