Έτοιμο το νέο Star.gr

default image

Το Σεπτέμβριο του 2008 λέγαμε πως χρειάζεται άμεσα φρεσκάρισμα. Ήρθε η ώρα. Σε λίγες μέρες βγαίνει στον αέρα το νέο σάιτ του STAR

TV

Σίγουρα όλες οι ευρωπαϊκές χώρες εισάγουν πάρα πολλά τηλεοπτικά προϊόντα των ΗΠΑ. Τελευταία πάντως υπάρχει και η αντίθετη πορεία. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα της Ε.Ε, το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό προϊόν που εξάγει η Ευρώπη είναι τα ριάλιτι. Πλέον και οι ΗΠΑ εισάγουν σόου όπως το Survivor, το Βig brother, το Pop Idol. Τι θα έπαιρναν, ντοκιμαντέρ και ταινίες;

Κυριακάτικες
Στις 198 χιλ. φύλλα την περασμένη Κυριακή το Βήμα και πρωτιά, στις 184 το Πρώτο Θέμα. Τρίτη η καθημερινή με 147 χιλ., στις 125 η Καθημερινή. Έθνος και Real News είχαν 106 και 85 αντίστοιχα, ενώ ο Ελεύθερος Τύπος 76. Τα Νέα το Σάββατο είχαν 109 χιλ.

ΕΣΗΕΑ
Εδώ μπορείτε να δείτε το νέο διοικητικό συμβούλιο. Πάλι πρώτος σε ψήφους ο Πάνος Σόμπολος.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 18 με 24 Μαΐου το MEGA είχε ποσοστό 19,4% και ο ανεβασμένος ΑΝΤ1 16,3%. Στο 15% ο επίσης βελτιωμένος ALPHA, 10,8% το ALTER, 9,9% το STAR. H NET σημείωσε τηλεθέαση 7,4% και ο ΣΚΑΪ 4,3%.

Σειρά
Καταπληκτικά νέα. Αν σας άρεσε το Band of Brothers, η καλύτερη δηλαδή πολεμική σειρά όλων των εποχών, τότε σίγουρα σας ενδιαφέρει ότι του χρόνου θα βγει μαι επίσης 10 επεισοδίων μίνι σειρά (60 λεπτά το επεισόδιο) με τίτλο The Pacific . Και αυτή έχει να κάνει με Β’ΠΠ όμως όχι με Γερμανούς αλλά με Ιάπωνες, από πίσω είναι φυσικά η HBO, ενώ και στην παραγωγή είναι και πάλι οι Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τομ Χανκς. Τα γυρίσματα έγιναν στην Αυστραλία και η σειρά αναμένεται να κοστίσει συνολικά 250 εκατ. δολάρια! Εδώ το ανεπίσημο μπλογκ φίλων της επερχόμενης σειράς.

STAR
Το Σεπτέμβριο του 2008 λέγαμε πως χρειάζεται άμεσα φρεσκάρισμα. Ήρθε η ώρα. Σε λίγες μέρες βγαίνει στον αέρα το νέο σάιτ του STAR (
είδες η Ζαχαρέα;).
Νέο μοντέρνο ντεγκραντέ λογότυπο, πολύ χρώμα στις κατηγορίες, βίντεο με και χωρίς Πετρούλα. Πλέον δεν είναι το καθαρά τηλεοπτικό σάιτ αλλά ειδησεογραφικό πόρταλ με Πολιτική, Οικονομία, Life Style, Πολιτισμό, Αθλητικά. Έχει μίντια, ζώδια, μαγειρική, ταξίδια, περίεργα, υγεία, επιστήμη. Κάλιο αργά παρά ποτέ λοιπόν. Καλορίζικο.


HiJack
Ένα ενδιαφέρον Δ.Τ που πρέπει να μπει ατόφιο.
‘Όταν ξεκίνησε ο hijack 96,6 ξέραμε ότι το concept του δεν είναι «εύπεπτο».
Στόχος μας ήταν και παραμένει ,να μεταδίδουμε  τραγούδια που αφορούν ακροατές που ψάχνουν νέες τάσεις στη μουσική και ενδιαφέρονται για τις νέες κυκλοφορίες, μακριά από το mainstream και στείρο playlist. O Hijack 96.6, φτιάχτηκε από ανθρώπους που «ψάχνονται» συνεχώς, για ανθρώπους που κάνουν ακριβώς το ίδιο: ανακαλύπτουν νέες σκηνές, ακούν παραγωγούς με ουσία και ενημερώνονται μουσικά.
Η άποψη μας είναι ότι οι ακροατές ενός τέτοιου concept δεν ψάχνουν πια στα fm, όπως είναι διαμορφωμένα σήμερα και έχουν ήδη καταφύγει σε άλλα μέσα.
Έτσι λοιπόν , ένα χρόνο μετά  και με πολλές εμπειρίες πια στις αποσκευές μας αποχαιρετούμε τα fm και μετακομίζουμε εκεί που θεωρούμε ότι είναι το φυσικό περιβάλλον μιας τολμηρής και έξω από τις συμβάσεις ομάδας.’
Θα τους βρείτε εδώ . Καλή συνέχεια.
Σύμφωνα με το Παρόν πάντως, στη συχνότητα 96,6 σε λίγο θα ακούμε το αδερφάκι του περιοδικού Δίφωνο .

Πρωτάθλημα Τύπου
Με σκορ 5-1 κέρδισε το Contra.gr την ομάδα του Nova Σπορ FM και κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Τύπου. Συγχαρητήρια από εμάς.

Στο Νησί
Δεν τα κατάφερε τελικά να κερδίσει το Britain’s Got Talent η Σούζαν Μπόιλ . Έχασε από μια ομάδα χορευτών, σε ένα τελικό που είχε πολύ μεγάλη τηλεθέαση (περίπου 20 εκατ.). 

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Στη Ν. Υόρκη έφτασαν οι παπαγάλοι. Η Ελευθεροτυπία .

Τέχνη 

Στο κράνος .

Φωτό της ημέρας
Ένα από τα χειρότερα και πιο ντροπιαστικά τατουάζ. Δείτε κι άλλα εδώ .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα