Eurovision ήτανε και πάει

default image

Μετά την εφαρμογή του αντιπειρατικού νόμου και τη καταδίκη του Pirate Bay, όλο και περισσότεροι Σουηδοί σταματούν το “παράνομο” κατέβασμα αρχείων

Περιοδικά

Τον Απρίλιο, το περιοδικό που πούλησε τα περισσότερα τεμάχια ήταν το Cosmopolitan (70 χιλ.). Ακολούθησαν, Mirror με 65 χιλ., Lucky με 58, Glamour με 56, Pink Woman με 54. Στις 42 το Sporty, στις 40 χιλ. τα Marie Claire και Madame Figaro, 39 χιλ. για το Forma.

Το Nitro είχε 32 χιλ., το Men’s Health 30, το National Geographic 26, η Σούπερ Κατερίνα 34.

Κυριακάτικες
Στις 206 χιλ. φύλλα την περασμένη Κυριακή το Βήμα και πρώτη θέση. Στη δεύτερη το Πρώτο Θέμα με 192, στην τρίτη η Ελευθεροτυπία με 165. Η καθημερινή είχε 150 χιλ. ενώ Real News και Έθνος από 103. Μικρή ανάκαμψη για τον Ελεύθερο Τύπο και 80 χιλ. φύλλα. Το Σάββατο τα Νέα είχαν 111.

Twitter
Ένα μηνά από τη μέρα που η Όπρα Γουΐνφρι άρχισε να ασχολείται με το Twitter και έχει ήδη 1 εκατ. followers. Ο Άστον Κούτσερ εξακολουθεί να είναι στην κορυφή με 1,7 εκατ. ενώ άλλοι που είναι στο club τους ενός εκατομμυρίου είναι οι Έλεν Ντετζενέρις, CNN, Μπρίτνι Σπίαρς, Μπάρακ Ομπάμα. Ο Φρέντος έχει 567.

Τί έκανε ο κόσμος πριν τα προφυλακτικά;
Ιδού .

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 4 με 10 Μαΐου το MEGA σημείωσε ποσοστό 19,9% και ήταν όπως πάντα στην κορυφή. Μετά από απουσία μιας εβδομάδας ο ΑΝΤ1 επιστρέφει στη δεύτερη θέση με ποσοστό 15,4%, τρίτος ο ALPHA με 14,7%. ALTER και STAR είχαν 10,8% και 10% αντίστοιχα, ενώ η ΝΕΤ 8,5%.

Eurovision
Μας σημάδεψε το γεγονός ότι 2 πιτσαρίες (αλυσίδες) και 1 σουβλατζίδικο απλά δεν σήκωναν το τηλέφωνο. Αφού είδαμε το Χάρη Σιανίδη στο κοινό, μας κόπηκε η όρεξη. Στο διαγωνιστικό κομμάτι τώρα, ξεχωρίσαμε τα κορίτσια της Γερμανίας και τα τραγούδια της Μολδαβίας και της Εσθονίας. Ειδικά το 2ο είναι εξαιρετικό. Το νορβηγικό κέρδισε γιατί είναι από τα τραγούδια που σου μένουν (έχει και στίχο για παιδάκια Α’ Δημοτικού). Ο Sakis πάλεψε, όπως είπαν και οι Μαγγίρα, αλλά τον έφαγαν οι συμμαχίες και τερμάτισε 7ος. Και του χρόνου να είμαστε καλά.

Σεμινάριο
Δείτε το PowerPoint που θα σας βοηθήσει να λύνετε τις διαφορές σας (δια χειρός Κίφερ Σάδερλαντ).

Στη Σουηδία
Μετά την εφαρμογή του αντιπειρατικού νόμου και τη καταδίκη του Pirate Bay, όλο και περισσότεροι Σουηδοί σταματούν το “παράνομο” κατέβασμα αρχείων με αποτέλεσμα από την 1η Απριλίου να έχει πέσει η χρήση του διαδικτύου (internet traffic) κατά 40%! Σύμφωνα με έρευνα, η πλειοψηφία αυτών που σταμάτησαν το download το έκανε γιατί φοβάται μην συλληφθεί. Τί άλλο θα μπορούσε να είναι;

Lost
Ο 5ος κύκλος ως γνωστό τελείωσε και όλοι εσείς που κατεβάζετε (θα σας μαλώσω) έχετε δει όλα τα επεισόδια. Εδώ μπορείτε ίσως να συμπληρώσετε κενά και να διαβάσετε σενάρια και σκέψεις για την αγαπημένη σας σειρά.

Στη Γαλλία
Τραγουδάρα .

Φωτό της ημέρας
Δεεεν πειράζει… Δεεεν πειράζει

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα