Έχει και το MEGA ξένες σειρές (αργά)

default image

Σύμφωνα με την AGB, το μήνα Φεβρουάριο το MEGA βρέθηκε για ακόμα μια φορά στην κορυφή με ποσοστό 18,2%

MEGA

Μπαίνει και το MEGA γερά στο κόλπο με τις ξένες σειρές. Με το δικό του τρόπο όμως. Σήμερα ξεκινούν τρεις (!) ξένες σειρές. Η ‘
Odyssey 5 ‘, η ‘
The Guardian ‘ και η ‘
Doc ‘. Ώρες μετάδοσης, 01.30, 03.15 και 4.40 αντίστοιχα!

Τηλεθέαση
Σύμφωνα με την AGB, το μήνα Φεβρουάριο το MEGA βρέθηκε για ακόμα μια φορά στην κορυφή με ποσοστό 18,2%. Στη δεύτερη θέση ο ΑΝΤ1 με 15,6%, από κοντά ο ALPHA με 14,7%. Στην τέταρτη θέση το ALTER με 12,2%, στην πέμπτη το STAR με 10,2%. ΝΕΤ και ΣΚΑΪ είχαν 9,6% και 3,4% αντίστοιχα. Η ΕΤ3 με 3,1% βρέθηκε και πάλι από την ΕΤ1 που είχε 3,0%.

EW
Το Entertainment Weekly εξέδωσε μια λίστα με τις 30 πιο υποσχόμενες ηθοποιούς του Χόλιγουντ κάτω των 30 ετών. Μεταξύ τους είναι η Σκάρλετ Γιοχάνσον, Νάταλι Πόρτμαν, Κίρα Ναίτλι, Έλεν Πέιτζ. Δείτε εδώ και τις 30 νεαρές.

ΕΡΤ

Μόνο ως απαράδεκτη μπορεί να χαρακτηριστεί η μη κάλυψη και μετάδοση του Final-4 του κυπέλλου στο Βόλεϊ. Δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός που ενδιαφέρουν το κοινό… Πληρώνουν και οι φίλοι του βόλεϊ το ανταποδοτικό τέλος και αυτή τη στιγμή είναι από πικραμένοι έως οργισμένοι.

Ενημέρωση
Σύμφωνα με έρευνα στις ΗΠΑ, το 70% των Αμερικανών πιστεύει πως η παραδοσιακή μορφή δημοσιογραφίας είναι πλέον παρωχημένη ενώ οι μισοί Αμερικανοί στρέφονται στο ίντερνετ για να ενημερωθούν. Μόλις το 30% του δείγματος της έρευνας μαθαίνει τα νέα από την τηλεόραση, 10% ενημερώνεται από ραδιόφωνο και 10% από εφημερίδες. Τα αποτελέσματα μια παρόμοιας έρευνας στην Ελλάδα θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον (έως πλάκα).

Στο ίντερνετ
Ο browser που από το 1994 έδωσε σε πολλούς ανθρώπους μια πρώτη γεύση για το τι είναι το διαδίκτυο, δεν υπάρχει πια. Ο λόγος για τον Netscape Navigator (που πλέον ανήκει στην AOL) ο οποίος από την 1η Μαρτίου δεν υφίσταται. Το μερίδιο που είχε στην αγορά, που πρωταγωνιστούν οι Internet Explorer και Firefox, είχε πέσει στο 0,6%. Να σημειώσουμε πως ο IE έχει το μερίδιο του 80% παγκοσμίως, ενώ ο Firefox αποδεικνύεται πολύ δυνατός στην Ευρώπη με ποσοστό 28%.

Στις ΗΠΑ
Μετά από απόφαση δικαστή το σάιτ των αποκαλύψεων Wikileaks είναι και πάλι ελεύθερο να συνεχίσει τη δράση του. Με προηγούμενη απόφαση, η ιστοσελίδα είχε “παγώσει” και όλοι φώναζαν για υποκρισία και λογοκρισία. Στο Wikileaks γράφουν χρήστες ανώνυμα και αποκαλύπτουν εταιρικά, τραπεζικά και κυβερνητικά έγγραφα, που υποτίθεται δεν πρέπει να δουν το φως της δημοσιότητας και είναι απόρρητα.

Εκλογές
Αλλάζουν οι καιροί. Στην πολιτική εκστρατεία των Ομπάμα και Κλίντον και όσο αφορά το διαδίκτυο, έχουν ξοδευτεί περισσότερα χρήματα σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (όπως το Facebook) για διαφήμιση, παρά στα κλασσικά μπάνερ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Αυριανή γιατί είναι η εφημερίδα που αποκαλύπτει το μοναδικό τρόπο που μπορεί το ΠΑΣΟΚ να σταματήσει τον Τσίπρα.

Η Μαρία
Η Μεταμόρφωση (όχι του Κάφκα) βήμα βήμα. Κρατάμε την ανάσα μας.

Φωτό της ημέρας
Ο νέος Ρώσος πρόεδρος. Ονομάζεται Dmitry Medvedev και είναι ο εκλεκτός του Πούτιν. Η Χίλαρι Κλίντον πάντως που ρωτήθηκε, δεν το ήξερε το όνομά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα