Έχει πάρει φόρα ο ΑΝΤ1

default image

Δεν πιστεύω να βαρεθήκατε το κουΐζ της Πέμπτης. Πείτε μας λοιπόν ποιος πιστεύετε πως είναι στο εξώφυλλο της 6ης FAQ

FAQ

Δεν πιστεύω να βαρεθήκατε το κουΐζ της Πέμπτης. Πείτε μας λοιπόν ποιος πιστεύετε πως είναι στο εξώφυλλο της 6ης FAQ. Όχι δεν εννοούμε τον Renzo Rosso.

ANT1

Κάθεσαι βλέπεις 5 λεπτά διαφημίσεις στον ΑΝΤ1 και έχεις έτοιμες 3 ειδησούλες.
1. Το Clever τελειώνει την Παρασκευή (τέλος το χούφτωμα στα μοντέλα από τον “επιστήμονα”).
2. Επιστρέφουν οι Κανάκης – Σερβετάς με νέα εκπομπή (Ράδιο Αρβύλα).
3. Στις 28 Απριλίου στις 23.00 ξεκινά η προβολή της σειράς Las Vegas (παίζεται και στο Filmnet).


Blow

Πέμπτη σήμερα, ημέρα των free-press. Στο μέτρημα πάντως μας βγαίνει μία λιγότερη. Αυτή που λείπει είναι η Blow του Κύρτσου, ο οποίος με ανακοίνωση του στη City Press ενημέρωσε το κοινό πως η Blow αναστέλλει την έντυπη έκδοσή της. 29 τεύχη έβγαλε και εδώ μπορείτε να δείτε το σάιτ της που δεν έχει και πολύ καιρό στον αέρα. Η online μορφή πάντως θα συνεχίσει να υπάρχει σύμφωνα με τον εκδότη της…

YouTube
Πλέον μπορείτε να μοιράζεστε τα βιντεάκια του YouTube με φίλους σας στο MySpace, το Facebook, το Digg,το Reddit κλπ. Δείτε εδώ ένα ωραίο τραγουδάκι και δείτε τα κουμπάκια από κάτω στο Share.

ΜΜΕ
Στο Ανοιχτό Φόρουμ που διοργανώθηκε από τον ΣΕΒ, με τίτλο ‘ΜΜΕ: Δεοντολογία, Κέρδος και Εξουσία, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας της Focus για τα ΜΜΕ και το βασικότερο που κρατάμε είναι πως το κοινό πλέον έχει αρχίσει και δίνει μεγάλη βάση στο διαδίκτυο. Ως πρώτο ενημερωτικό μέσο, ο κόσμος διαλέγει την τηλεόραση με ποσοστό 60%, δεύτερο το ραδιόφωνο με 40%, στην τρίτη θέση βάζει τις εφημερίδες με 37%, ενώ αλματώδη άνοδος παρατηρείται στο ίντερνετ με ποσοστό 26%. Να σημειώσουμε πως παρότι η τηλεόραση παίρνει το 60% της προτίμησης, το 54% των ερωτηθέντων πιστεύει πως τα τελευταία χρόνια η τηλεόραση έχει ρίξει πολύ το επίπεδο και την ποιότητά της.

Flickr
Το απίθανο σάιτ φωτογραφιών, Flickr , θα προσφέρει μια νέα υπηρεσία βίντεο και πλέον εκτός από φωτογραφίες οι χρήστες του θα μοιράζονται και τα βίντεο που ανεβάζουν. Τα βίντεο θα έχουν διάρκεια μέχρι 90 δευτερόλεπτα και μέγεθος μέχρι 150 ΜΒ. Εκτός από το γεγονός πως δεν μας κολλάει και πολύ το βίντεο μέσα στο Flickr, η νέα υπηρεσία προς το παρόν προορίζεται για τους ‘προ’ χρήστες που πληρώνουν 25 δολάρια το χρόνο (εντάξει δεν είναι και πολλά χρήματα).

Flickr 2
Επίσης ανακοινώθηκε πως διπλασιάζεται ο διαθέσιμος χώρος για upload σε όλους τους λογαριασμούς και στους δωρεάν και σε αυτούς των 25 δολαρίων. To Flickr αγοράστηκε από τη Yahoo! πριν 3 χρόνια για 35 εκατ. δολάρια, έχει ήδη πάνω από 2 δισ. φωτογραφίες, ενώ ανεβαίνουν καθημερινά μεταξύ 3 και 5 εκατ. (με στοιχεία από τη Guardian). Δείτε εδώ ένα ωραίο γκρουπάκι φωτογραφιών.

Τηλεθέαση

Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ έκανε 59,9% και η Μαρία η (πρώην) Άσχημη 45,8% και είναι τα δύο προγράμματα που ξεχώρισαν στην τηλεοπτική σεζόν, όσο αφορά την τηλεθέαση.

ΕΡΤ
Μια νέα εβδομαδιαία εκπομπή έρευνας και διαλόγου αρχίζει την Πέμπτη 10 Απριλίου στις 20.00 στην ΕΤ1. Πρόκειται για μία σπονδυλωτή εκπομπή με δύο μέρη, το EURODOC με τον Γιώργο Κουβαρά και την ΕΥΡΩΠΗ 2013 με τον Περικλή Βασιλόπουλο. Το πρώτο μέρος είναι με ρεπορτάζ- ντοκιμαντέρ για την κοινωνία, την υγεία, το περιβάλλον και άλλα κρίσιμα θέματα και το δεύτερο είναι ένα τοκ σόου με καλεσμένους ευρωβουλευτές, βουλευτές, πανεπιστημιακούς και ειδικούς επιστήμονες για τη θέση της Ελλάδας στην Ε.Ε.
Συγγνώμη αν σας νυστάξαμε αλλά καλό είναι να υπάρχουν και αυτές οι εκπομπές.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
Οι Παραχαράκτες – Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας, από την Αυστρία.
21 – Έξι φοιτητές μετράνε φύλλα και διαλύουν τα καζίνο. Με τους Κέβιν Σπέισι, Κέιτ Μπόσγουορθ.
Θεατρίνες – Γαλλική σινεφίλ με την ιντερνάσιοναλ θεά Βαλέρια Γκολίνο και τη Βαλέρια Μπρούνι Τενέσκι.
Ο αδερφός μου είναι μοναχοπαίδι – Κοινωνική από την Ιταλία.
Ιστορία 52 – Φαντασίας του Αλέξη Αλεξίου.
Χόρτον – Κινούμενα Σχέδια.

Στο ίντερνετ
Οι δύο μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου, η Google και η Yahoo, ανακοίνωσαν πως θα κάνουν ένα πειραματάκι που θα διαρκέσει 2 εβδομάδες και στο οποίο θα μοιράζονται τον διαφημιστικό χώρο. Πιο συγκεκριμένα, η Google θα μπορεί να τοποθετήσει διαφημίσεις στα αποτελέσματα που βγαίνουν στη μηχανή αναζήτησης της Yahoo και αντίστροφα. Οι αναλυτές πιστεύουν πως η πιλοτική συνεργασία γίνεται για να πικαριστεί η Microsoft που ως γνωστό έχει κάνει προσφορά εξαγοράς στη Yahoo (προσφορά που παλεύει να αρνηθεί η τελευταία) ύψους 45 δισ. ευρώ.

Συνέχεια

Η Wall Street Journal λέει τώρα πως η συνεργασία των Google και Yahoo! μπορεί να ανοίξει το δρόμο για συγχώνευση των Yahoo! και AOL τις επόμενες εβδομάδες. Η Microsoft από την άλλη συζητά με τη News Corp. Να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πάνε μαζί να εξαγοράσουν τη Yahoo!, με σκοπό να συνδιάσουν τα MySpace, Yahoo, MSN. Μύλος!

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Αυριανή για τη μεγάλη διαπίστωση ότι το κινέζικο email είναι μαϊμού!

Φωτό της ημέρας
Το 9χρονο παιδάκι της φωτογραφίας είναι από την Ονδούρα και ζυγίζει 8 κιλά, όσο δηλ. ένα φυσιολογικό παιδί 8 μηνών. Σύμφωνα με τα Ενωμένα Έθνη, το 30% των παιδιών στην Ονδούρα είναι υποσιτισμένα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα