Έχει πέσει πείνα

default image

Ο Γαστρονόμος έδωσε μεγάλη ώθηση στην Καθημερινή την περασμένη εβδομάδα και την οδήγησε στην κορυφή με 172 χιλ. φύλλα. Ως γνωστό, ο κόσμος έχει κλειστεί σπίτι του τον τελευταίο καιρό και προτιμά να μαγειρεύει

Μουσική
Το νέο άλμπουμ του Serj Tankian (τραγουδιστής και των System of a Down) είναι αποκλειστικά στο MySpace λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Εδώ .

ALPHA
Το ερχόμενο Σάββατο σηκώνει αυλαία η αγαπημένη σας εκπομπή ‘Μες στην καλή χαρά’. Κάθε ΣΚ στις 10.00 με τις Ναταλία Γερμανού, Σίσσυ Χρηστίδου κ.α.
Όσο για το ‘Κάτι Ψήνεται’ αυτό θα επανέλθει τον Οκτώβριο (κάθε μέρα στις 20.00) και μένει να δούμε αν θα πιάσει πάλι το κόλπο.
Το ‘Αλ Τσαντίρι Νιουζ’ ξεκινά την Τρίτη στις 28 του μήνα.

Σκάι
Chef στον αέρα, ονομάζεται μια νέα εκπομπή μαγειρικής στο Σκάι που θα αρχίσει οσονούπω. Στην παρουσίαση θα είναι η Ελένη Ψυχούλη, ενώ σε κάθε επεισόδιο ένας διαφορετικός καταξιωμένος chef θα αποκαλύπτει τα μυστικά της τέχνης του. Ο καλεσμένος μαγειρεύει δύο με τρεις συνταγές, έχοντας ως βοηθό την παρουσιάστρια.
Έτσι θα πάει φέτος η TV, με μαγειρική και κηπουρική.

Σινεμά
Μια πολύ καλή συλλογή με μνημειώδεις γυμνές σκηνές από κινηματογραφικές ταινίες.

Κυριακάτικες
Ο Γαστρονόμος έδωσε μεγάλη ώθηση στην Καθημερινή την περασμένη εβδομάδα και την οδήγησε στην κορυφή με 172 χιλ. φύλλα. Ως γνωστό, ο κόσμος έχει κλειστεί σπίτι του τον τελευταίο καιρό και προτιμά να μαγειρεύει, που είναι και πιο οικονομικό, από το να τρώει με την ίδια συχνότητα που έτρωγε σε ταβέρνες και εστιατόρια. Σημεία των καιρών λοιπόν. Κάποτε μαζεύαμε σαν τρελοί τις τριλογίες που πρόσφεραν οι εφημερίδες, τώρα κοιτάμε τι θα φάμε.
Στη δεύτερη θέση το Βήμα με 151 χιλ., στην τρίτη το Πρώτο Θέμα με 135. Ακολούθησαν, Ελευθεροτυπία με 115, Έθνος με 92, Real news με 90, Ελεύθερος Τύπος με 28 χιλ. φύλλα.

Βίντεο
Ο Darth Vader κάνει εξυπνάδες .

1000
Υπέροχα πράγματα. Επιβάλλεται μια επίσκεψη κάθε εβδομάδα.

Γυναίκες
The Hank Moody Way .

Τηλεθέαση
Το διάστημα 6 με 12 Σεπτεμβρίου το MEGA έκανε 18,9% με τον ΑΝΤ1 να έρχεται 2ος με 15%. Το ALTER έπιασε την 3η θέση με ποσοστό 11,1%, ενώ το STAR είχε 10,3%. Στο 8,6% η ΝΕΤ, ο ALPHA δεν λέει να συνέλθει (μόλις 8,4%). Στους “μικρούς” είχαμε 4,9% για τον ΣΚΑΪ, 4,7% για την ΕΤ1 και 4,4% για την ΕΤ3.

Αν οι σούπερ-ήρωες
Ήταν χίπστερς .

Αν οι σούπερ-ήρωες
Είχαν παραπανίσια κιλά. Πρώτο και δεύτερο μέρος.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Έθνος  και Μανιακή του Σεξ η Κάρλα Μπρούνι.
Παρακαλώ;

Treasure Link
Βρες τα παιχνίδια . Η λύση τη Δευτέρα.

Φωτό της ημέρας
Ξεκίνησε χθες το Oktoberfest στο Μόναχο (έχει και επέτειο 200 χρόνων). Κάθε χρόνο βάζουμε φωτό με αυτές τις βαρετές ξανθιές με τα βαθιά ντεκολτέ. Όχι φέτος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα