Έχω διπλό και αλλάζω τον Theofanis Gekas

default image

Από την Καθημερινή του Σαββάτου ευχαριστηθήκαμε το νέο άλμπουμ της Panini για το Euro 2008 και τα χαρτάκια δώρο που είχε μέσα

MEN 24

Μη χάσετε το απίθανο
αφιέρωμα του MEN 24 για τις 12 πιο cult προσωπικότητες της (trash) τηλεόρασης. Εκτός των κλασικών Έφη Θώδη, Ρούλα Βροχοπούλου και Εθνικού Σταρ, η λίστα έχει και τους Σάκης του Πειραιά, Κυρία Μαριάννα κ.α. Αξίζει ακόμα να διαβάσετε, αλλά πιο πολύ να δείτε(!) το
άρθρο διαμαρτυρία που αφορά την Ελεονώρα Μελέτη. Να κλείσουμε λέγοντας πως το ΜΕΝ 24 ετοιμάζει τις “ευχαριστίες” του στον ALPHA που κράτησε στο πρωινάδικο του την Ελένη Μενεγάκη.

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή το Βήμα πούλησε 199 χιλ. φύλλα και βρέθηκε στην κορυφή με αύξηση 23% από την προηγούμενη εβδομάδα. Ακολούθησε η Καθημερινή με 184 χιλ. (αύξηση 28%) και το Πρώτο Θέμα με 175. Στις 160 χιλ. η Ελευθεροτυπία, στις 127 το Έθνος. Νέα πτώση για τον Ελεύθερο Τύπο και μόλις 74 χιλ. φύλλα. Στις 102 χιλ. τα Νέα του Σαββάτου.

Καθημερινή
Από την επόμενη εβδομάδα η Καθημερινή του Σαββάτου αλλάζει σχήμα και ανανεώνεται σε ύφος. Πληροφορίες λένε πως πάει για σχήμα με χαρακτηριστικά Berliner .

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 5 με 11 Μαΐου, το MEGA είχε ποσοστό 19,2% και ήταν στην κορυφή. Μεγάλη αύξηση για το ALPHA και πλασάρισμα στη δεύτερη θέση με 15,6%. Ο ΑΝΤ1 ανέβηκε λίγο αλλά και πάλι βρέθηκε στην τρίτη θέση με ποσοστό 14,8%. Στο 11,3% το ALTER, στο 10,9% το STAR. Πεσμένη η ΝΕΤ και μόλις 8,9% (δεν πειράζει έρχεται Eurovision και θα ανέβει), στο 3,4% ο ΣΚΑΪ, στο 3,2% η ΕΤ1.

Το Παρόν
Με νέα στήλη για τα μπλογκς το σημερινό Παρόν.

Στο ίντερνετ

Ίσως θυμόσαστε την υπόθεση της 49χρονης γυναίκας από το Μιζούρι των ΗΠΑ που παριστάνοντας ένα 16χρονο αγόρι στο MySpace, έστειλε πολύ σκληρά μηνύματα σε ένα 14χρονο κορίτσι και το οδήγησε στην αυτοκτονία. Επειδή κάτι τέτοιο δεν είχε ξαναγίνει οι αρχές δεν ήξεραν πως να προχωρήσουν, τελικά όμως βρέθηκε η λύση και η Lori Drew παραπέμφθηκε σε δίκη και το μεγαλύτερο της ποινής που μπορεί να καταδικαστεί είναι 20 χρόνια φυλάκισης. Η Lori Drew στο τελευταίο μήνυμα προς το κορίτσι, έγραψε πως ο κόσμος θα είναι πολύ καλύτερος χωρίς εσένα. Όλα αυτά για να εκδικηθεί τη μητέρα της ανήλικης που είχαν προσωπικές διαφορές.

ΑΝΤ1
Η καθημερινή σειρά Έρωτας, μετά από 3 χρόνια κλείνει τον κύκλο της και στις 30 Μαΐου θα μεταδοθεί το τελευταίο επεισόδιο. Εμφύλιοι στα σπίτια του τύπου ‘Βάλε Έρωτα, Όχι βλέπω την Άσχημη’, θα σταματήσουν. Αν και η (πρώην) Άσχημη πόσο ακόμα θα παίζεται…

ΑΝΤ1 2

Ως γνωστό εκτός από το Extreme Makeover που διορθώνει αισθητικά ανθρώπους, υπάρχει και το Home Edition για σπίτια. Κάτι σαν το Σιγά τον Πολυέλαιο του STAR και το Άλλαξέ το του ALPHA, μόνο που στο αμερικανικό σόου οι αλλαγές είναι πιο ριζικές. Ο ΑΝΤ1 θα αρχίσει να το προβάλλει από την Κυριακή 25 Μαΐου και κάθε εβδομάδα στις 13.50. Πάντως και τα τρία σόου προβάλλονται διαφορετικές ώρες και δεν μάχονται για την τηλεθέαση.

Sport+

Πολύ ενδιαφέροντα και πρωτότυπα άρθρα, απίθανες φωτογραφίες και σίγουρα ένα ποιοτικό αθλητικό περιοδικό που θα ανεβάσει τις πωλήσεις της εφημερίδας.

Από την Καθημερινή του Σαββάτου επίσης ευχαριστηθήκαμε το νέο άλμπουμ της Panini για το Euro 2008 και τα χαρτάκια δώρο που είχε μέσα.

Yahoo!

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Carl Icahn ξεκίνησε πόλεμο με το διοικητικό συμβούλιο της Yahoo! για τον τρόπο που χειρίστηκαν την πρόταση εξαγοράς από τη Μicrosoft. Προτείνει μάλιστα το δικό του συμβούλιο προς αντικατάσταση αυτού που υπάρχει τώρα και καλεί τους μετόχους να διαλέξουν. Να θυμίσουμε πως η Microsoft πρότεινε 33 δολάρια για κάθε μετοχή (σύνολο 47 δισ. δολάρια) και στη Yahoo! ζητούσαν 37. Ο πλούσιος κύριος σκοπεύει να αγοράσει κι άλλες μετοχές, αξίας 2,5 δισ. δολ., για να δυναμώσει τη θέση του και τόνισε πως πιστεύει ότι ο συνδυασμός Microsoft – Yahoo! θα ήταν ο μοναδικός τρόπος για να ανταγωνιστεί τη Google στο διαδίκτυο.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Το Βήμα για το κόψιμο του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους από την 1η Ιανουαρίου 2010. Φτου…

Στις ΗΠΑ
Το CBS θα εξαγοράσει το CNET για το αντίτιμο των 1,8 δισ. δολαρίων. Η εξαγορά θα φέρει τον όμιλο του CBS σε ένα από τους 10 πιο δημοφιλής προορισμούς του διαδικτύου και πλέον θα έχει 200 εκατ. μοναδικούς χρήστες το μήνα. Εκτός του ομώνυμου CNET News.com, το CNET έχει και τις ιστοσελίδες ZDNet, GameSpot.com, TV.com, Search.com, mp3.com, TechRepublic και Silicon.com.

Φωτό της ημέρας

Η εικονιζόμενη γυναίκα μπήκε στο Γκίνες ως αυτή με τα περισσότερα σκουλαρίκια στον κόσμο: 5.920!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα