Facebook, Ejekt, Gmail και Αγρότης

default image

Ο Ιάσων Αθανασιάδης, δημοσιογράφος της Washington Times κρατείται εδώ και λίγες μέρες από την αστυνομία της Τεχεράνης, για “παράνομες δραστηριότητες”

Μεταγραφές

Το SPORT 24 θυμάται. Διαβάστε
εδώ το πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τις μεταγραφικές κόντρες των αιωνίων.

Ejekt
Η κριτική του μουσικού φεστιβάλ από το MEN 24.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Τα Νέα με την προκήρυξη σοκ.

Gmail Ninja
Δείτε εδώ πολύ χρήσιμα tips για τη σωστή λειτουργία και εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του Gmail. Όσο ανεβαίνετε ζώνη τόσο πιο προχωρημένα και τα κόλπα.

Στο Ιράν
Ο Ιάσων Αθανασιάδης , δημοσιογράφος της Washington Times κρατείται εδώ και λίγες μέρες από την αστυνομία της Τεχεράνης, για “παράνομες δραστηριότητες” (θα εννοούν ρεπορτάζ). Η πρεσβεία της χώρας μας στο Ιράν και το Υπ. Εξωτερικών είναι σε επαφή και προσπαθούν να αποφυλακιστεί.
Διαβάστε εδώ  τη συνέντευξη του στη LifO.

Facebook
Σύμφωνα με φήμες η Columbia Pictures θα κάνει ταινία για το Facebook, με τίτλο ‘The Social Network’. Ουσιαστικά θα πει την ιστορία του ιδρυτή Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ενώ ως σκηνοθέτης φέρεται ο Ντέιβιντ Φίντσερ.

Στο ίντερνετ
Σύμφωνα με τη Nielsen Online, το Μάιο του 2009 σημειώθηκε ρεκόρ παραμονής των χρηστών στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, μάλιστα με αύξηση 82% από τον περσινό Μάιο. Το Twitter έχει τη μεγαλύτερη αύξηση (1.448%), με τους μοναδικούς χρήστες από 1,2 εκατ. να γίνονται 18,2 εκατ., ενώ το Facebook με τους 144 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες παραμένει στην κορυφή.

Persepolis
Το Time, όχι άδικα, θεωρεί πως το Persepolis είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Αν δεν έχετε δει το φιλμ, ή διαβάσει το κόμικ, σπεύσατε.

MEGA
Το λατινοαμερικάνικο ριάλιτι περιπέτειας ‘Παταγονία: Η άκρη του κόσμου’, ετοιμάζει το Mega. Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες. Τα 100 χιλ. ευρώ πάντως δεν είναι και πολλά για τόση ταλαιπωρία. Κρίση…

APLHA
Σήμερα Τετάρτη στις 21.00 όλοι θα στηθείτε στον Alpha για να δείτε την πρεμιέρα του ‘Αγρότης Μόνος Ψάχνει’. Η Σίσσυ Χρηστίδου θα παρουσιάσει τους 10 γοητευτικούς (sic) άντρες που ζουν στην ελληνική επαρχία και ψάχνουν για γυναίκα. Το καλύτερο όμως είναι πως βλέποντας το πρώτο επεισόδιο, όσες γυναίκες θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τους αγρότες, θα μπορούν να στέλνουν γράμματα και φωτογραφίες σε εκείνον που τους ενδιαφέρει ενώ για έναν μήνα στον αέρα του Alpha θα παίζουν ειδικά τρέιλερ παρουσίασης για κάθε άντρα. Στα επεισόδια που θα προβληθούν από τον Οκτώβριο θα παρακολουθήσουμε τις ιστορίες τους.

Φωτό της ημέρας
Μέλη της PETA διαμαρτύρονται για τις ταυρομαχίες της Παμπλόνα.
Δείτε εδώ και τη διαμαρτυρία για τη δολοφονία μύγας από τον Ομπάμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα