Facebook για κατάσκοπους

default image

Σύμφωνα με το CNN είναι στα σκαριά και μια νέα ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, που προορίζεται όμως για κατασκόπους

MEGA

Από το
τρέιλερ μοιάζει να είναι η σειρά της χρονιάς. Αναφερόμαστε στο L.A.P.D (Λεκανοπέδιο Αττικής Police Department) του MEGA, το οποίο φαίνεται πως θα έχει πλάκα (το πρωτοείδαμε στο μπλογκ του
Γκαβού και του Κοντού ).

novasports
Σύμφωνα με Δ. Τ της NetMed, έχει πλέον στην κατοχή της τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα όλων των εντός έδρας αγώνων στην Α1, της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, για τις 3 επόμενες αγωνιστικές περιόδους.

Στην Αυστρία

Η αυστριακή free-press εφημερίδα, Osterreich, δίνει κατά καιρούς πολλά δώρα στους αναγνώστες της. Κανείς όμως δεν περίμενε ποτέ πως θα έδινε χρήματα! Για κάθε νέα ετήσια συνδρομή, η εφημερίδα προσφέρει 100 ευρώ. Αν αναλογιστεί κανείς πως η συνδρομή κοστίζει περίπου 170 ευρώ, τότε στην ουσία όσοι θέλουν να γίνουν συνδρομητές στην καθημερινή εφημερίδα, αυτό θα τους στοιχίσει 70 ευρώ… Μπορεί να είναι ένα διαφημιστικό κόλπο, είναι όμως από τα ωραία.

Ραδιόφωνο
Το διάστημα 21 Ιουλίου με 31 Αυγούστου και σύμφωνα με την έρευνα της Focus/Bari για την ΑΕΜΑΡ, ο ραδιοσταθμός της Αττικής με τη μεγαλύτερη ακροαματικότητα ήταν ο ΣΚΑΪ με μέσο ημερήσιο ποσοστό ακροατών 11,2%. Ακολούθησαν, NovaΣπορ FM με 8,6%, Ρυθμός με 9%, Λάμψη με 8,3%, Derti με 7,9%, Kiss με 7,7%, ΕΡΑ Σπορ με 7,6%.

MEGA 2
Δείτε πιο κάτω μερικές από τις κινηματογραφικές ταινίες που θα μεταδώσει στην τωρινή τηλεοπτική σεζόν το MEGA:
Κώδικας Da Vinci
16 Τετράγωνα
Εξολοθρευτή 3
ΧΧΧ: Ο Απόλυτος Πράκτορας
S.W.A.T
Ο Εξορκισμός της Έμιλι Ρόουζ
Capote
Ο Ροζ Πάνθηρας
Η ζωή σε Fast Forward
Fun with Dick and Jane
Και εις ανώτερα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το GQ , για να κάνουμε ένα διάλειμμα.

ΑΝΤ1
Από σήμερα Δευτέρα και κάθε βράδυ στις 23.00, ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει την πολύ επιτυχημένη σειρά Grey’s Anatomy . Έχουμε αναφερθεί στο γεγονός πως ο ΑΝΤ1 λέει πως την έχει αποκλειστικά, ενώ στην πραγματικότητα την μεταδίδει το ALTER εδώ και καιρό. Η διαφορά λοιπόν είναι πως ο ΑΝΤ1 έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης όλων των κύκλων της σειράς. Τέλος πάντων. Η σειρά είναι καλή και σας την προτείνουμε, ειδικά στον γυναικείο πληθυσμό. Στις ΗΠΑ έχουν προβληθεί 4 κύκλοι (78 επεισόδια) και το φθινόπωρο ξεκινά ο πέμπτος.

STAR
Από την Παρασκευή ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα και κάθε μέρα, το STAR θα προβάλλει τα νέα επεισόδια της σειράς Cold Case (Ανεξιχνίαστες Υποθέσεις). Πρόκειται για τον 4ο κύκλο, ενώ το ελληνικό κανάλι έχει εξασφαλίσει και τον 5ο. Στις ΗΠΑ σε λίγες μέρες ξεκινά ο 6ος.

ΣΚΑΪ
Μια νέα εκπομπή με τίτλο ‘Γυρίσματα’ ετοιμάζεται να ξεκινήσει στην τηλεόραση του Σκάι. Πρόκειται για ένα οδοιπορικό σε πολλές γωνιές της Ελλάδας και στην παρουσίαση θα είναι οι Δημήτρης Γιαγτζόγλου και Ράνια Τζίμα. Εκτός της τηλεόρασης (Δευτέρα με Παρασκευή στις 18.30), τα Γυρίσματα θα έχουν προβολή επίσης στο ραδιόφωνο και το σάιτ του Σκάι. Όπως λέει οτ Δ.Τ, σκοπός τους είναι ‘Να ανακαλύψουμε τα πολλά «πρόσωπα» της Ελλάδας και να σταθούμε εκεί όπου η δημοσιογραφική έρευνα συναντά το ταξίδι’.

Google – Yahoo
Διαβάζουμε στο Reuters, πως ο Εθνικός Σύλλογος Διαφημιστικών Εταιρειών στις ΗΠΑ αντιτίθεται απέναντι στη σύμπραξη των Yahoo Inc και Google Inc, στο κομμάτι των διαφημιστικών καταχωρήσεων στις μηχανές αναζήτησης, στέλνοντας ένα γράμμα στον υπεύθυνο φορέα του κράτους. Αυτό που στηρίζουν τη διαφωνία τους για τέτοιου είδους συνεργασίες είναι το μονοπώλιο του 90% που θα δημιουργηθεί με τη συνεργασία των 2 κολοσσών. Γνωστά πράγματα, καλή τύχη με το γράμμα σας.

Στο ίντερνετ
Σύμφωνα με το CNN εκτός των γνωστών Facebook, MySpace κλπ. είναι στα σκαριά και μια νέα ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, που προορίζεται όμως για κατασκόπους! Θα ξεκινήσει στις 22 Σεπτεμβρίου και θα απευθύνεται σε αναλυτές και μέλη των CIA, FBI, NSA, τα οποία και θα ανταλλάσσουν πληροφορίες. Το πρόγραμμα ονομάζεται A-Space.

Φωτό της ημέρας
Εδώ ενημερώνεστε για τους ΠαραΟλυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Υ.Γ
Εδώ  μπορείτε να ακούσετε την πρώτη εκπομπή του Τζίμη Πανούση στον City FM. Πραγματική αντιπολίτευση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα