Φαίη Σκορδά: Η άβολη στιγμή που “παγώνει” on air με τη συνταγή του Σκαρμούτσου

Διαβάζεται σε 2'
Φαίη Σκορδά: Η άβολη στιγμή που “παγώνει” on air με τη συνταγή του Σκαρμούτσου
Caption/Glomex

Η επική στιγμή στην εκπομπή “Buongiorno”, που η Φαίη Σκορδά δεν μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή της με τη νέα συνταγή του σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Στην κουζίνα της εκπομπής “Buongiorno” στο MEGA βρέθηκε για μια ακόμα φορά η Φαίη Σκορδά, το πρωινό της Τετάρτης (23/10), όπου και συνάντησε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

O σεφ είχε ετοιμάσει για σήμερα αβγόφετες με μπέικον και μαρμελάδα ντομάτας, ωστόσο, όταν η παρουσιάστρια κλήθηκε να δοκιμάσει τη νέα συνταγή του σεφ φάνηκε… να μην την απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω απόσπασμα, μόλις η παρουσιάστρια έκοψε μια μπουκιά από τις αβγόφετες και δοκίμασε, “πάγωσε”, μη μπορώντας να κρύψει τη δυσφορία της.

Γρήγορα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αντιλήφθηκαν τη δυσαρέσκειά της, με τον σεφ να της λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου, “Καλά, κανόνισε να πεις καμιά μαλ…α τώρα! Κανόνισε! Κανόνισε! Έτοιμη είναι, την ξέρω. Είναι έτοιμη”.

“Μισό λεπτό, ψυχραιμία. Κατ’ αρχάς είμαστε στον αέρα του MEGA. Και ‘γω, επειδή την ξέρω, βάζω 20 ευρώ στοίχημα ότι θα το καταπιεί! 20 ευρώ! Αποκλείεται, δεν την ξέρεις, είναι πολύ πεισματάρα και θα το καταπιεί”, σημείωσε, με χιούμορ, ο συμπαρουσιαστής της Φαίης Σκορδά με εκείνη να ξεσπά σε γέλια.

Τελικά, η Φαίη Σκορδά κατάπιε τη μπουκιά της αλλά αμέσως μετά, όταν δοκίμασε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, είχε ακριβώς την ίδια έκφραση!

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα