Φέρτε μας το CBS & και την Κέιτ

default image

Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια αθλητικά πρωτοσέλιδα; Από τη Δευτέρα (13/9) το Sport24.gr άνοιξε το… περίπτερο της Ευρώπης. Οι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί τίτλοι βρίσκονται στη διάθεση σας

Μildred Pierce
Η Κέιτ Γουίνσλετ… προκαλεί τα θεία, ενσαρκώνοντας σε μίνι σειρά την “αθάνατη” ηρωίδα της Τζόαν Κρώφορντ. Το τρέιλερ της μίνι σειράς του Τοντ Χέινς είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέρον και η Κέιτ αγνώριστη. Θα τη δούμε.

Φωτογραφίες
Από διαγωνισμό αστρονομίας .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
H Ακρόπολις. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση.

ESPN
Τριάντα ιστορίες που συγκλόνισαν τον κόσμο του αθλητισμού τα τελευταία τριάντα χρόνια, τριάντα ντοκιμαντέρ από το κορυφαίο αθλητικό δίκτυο. Άχαστο!

Mύρισε Ευρώπη
Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια αθλητικά πρωτοσέλιδα; Από τη Δευτέρα (13/9) το Sport24.gr άνοιξε το… περίπτερο της Ευρώπης. Οι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί τίτλοι βρίσκονται στη διάθεση σας.  

Αποκάλυψη
Είδα τον Χριστό στο τοστ μου.

Ferrari
Ο Φερνάντο και τα αγόρια του.

Super Mario
Οκτώ πράγματα για τον ιταλικής καταγωγής υδραυλικό που έχει ακόμα πιστούς οπαδούς ακόμα και αν… γέρασε.

ANT1
Παρελθόν για δεύτερη φορά από το κανάλι του Αμαρουσίου αποτελεί ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

CBS
Ηow I Met Your Mother, Rules of Engagement, Two and a Half Men, The Bing Bang Theory και CSI:Miami ήταν το τρίωρο πρόγραμμα του καναλιού τη Δευτέρα (13/12) κόντρα στο φούτμπολ του ESPN. Εμείς περιμένουμε το Grey’s Anatomy, εσείς το Dexter και ορισμένες άλλες σειρές και ταινίες να προβληθούν πριν ή μετά από διάφορες αθλιότητες.

Φωτό της ημέρας
3D απόλαυση για τον ακούραστο εργάτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα