Γεια σου Μάνο αρχισυντάκτη!

default image

O Μίχαλος δηλαδή, που "ανέλαβε χρέη" στο "E.T weekly". Το τελευταίο επεισόδιο της "Μαχαιριάς", έκανε... 40% τηλεθέαση (τι λέτε;)

ΕΤ

Στο πολύ καλό ένθετο περιοδικό του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, ‘ΕΤ weekly’, ο “δικός μας” Μάνος Μίχαλος είναι ένας από τους δύο αρχισυντάκτες. Εύγε Μάνο!

STAR
Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ξεκινά στο Star η επιτυχημένη αμερικανική σειρά Nip/Tuck. Αν δεν την έχετε ήδη δει στο Filmnet να σας ενημερώσουμε ότι οι 2 πρώτοι κύκλοι είναι εξαιρετικοί και οι 2 τελευταίοι εξωφρενικοί. Το Star θα μεταδίδει ένα επεισόδιο τη μέρα.

ANT1
Το ερχόμενο Σάββατο στις 19.15, ο ΑΝΤ1 ξεκινά να προβάλλει ένα νέο τηλεπαιχνίδι με τίτλο ‘Η τυχερή σου μέρα’.

Ήρθε το καλοκαίρι
Απόδειξη, οι σειρές ‘ΠάτερΗμών’, ‘Κωνσταντίνου και Ελένης’, ‘Ρετιρέ’, ‘Love Sorry’.

ΕΣΗΕΑ
Η ΕΣΗΕΑ κατήγγειλε την ιδιοκτησία του ALPHA Radio, η οποία επιχείρησε παράνομα και καταχρηστικά, όπως υποστηρίζει, να απολύσει τη δημοσιογράφο Έλενα Κεφαλά, μετά από πέντε χρόνια εργασίας της στα μέσα του ομίλου.

ANT1
40% έκανε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς ‘Της αγάπης μαχαιριά’. Είδες οι βεντέτες και οι σκοτωμοί, το μαλί του Σήφη;

Super Deal
Σήμερα Κυριακή στις 21.00, θα μεταδοθεί το τελευταίο Super Deal για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν. Οι βαλίτσες θα επιστρέψουν το φθινόπωρο.

Ζωή ξανά
Έτσι ονομάζεται η νέα καθημερινή σειρά του ALPHA που θα προβληθεί τη νέα σεζόν. Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Κώστας Καζάκος, Λάκης Κομνηνός, Αλέκος Συσσοβίτης.

Στις ΗΠΑ
3,2 εκατ. άνθρωποι παρακολούθησαν τη συνέντευξη της καημένης Πάρις Χίλτον στον Λάρι Κίνγκ. Αυτό το νούμερο ο περίφημος δημοσιογράφος δεν το έχει δει ούτε με υποψήφιους προέδρους των ΗΠΑ.

Λέμε να δούμε
Blow-up. Το αριστούργημα του Μικελάντζελο Αντονιόνι. Την Παρασκευή τα μεσάνυχτα, από την ΕΤ1.

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή, πρώτη εφημερίδα σε πωλήσεις ήταν το Βήμα με 187 χιλ. φύλλα (έτσι για αλλαγή). Ακολούθησαν, Θέμα με 183, Ελευθεροτυπία με 171, Έθνος με 151, Καθημερινή με 145, Ελεύθερος Τύπος με 119.

Τηλεθέαση

Την εβδομάδα του Ιουνίου 18 με 24, το MEGA είχε ποσοστό τηλεθέασης 22,2% και ήταν πολύ μπροστά από τον ΑΝΤ1 που είχε 17%. Τι να πεις βέβαια και για τους υπόλοιπους: ALPHA 12,4%, STAR 10,4%, ALTER 9,1%, ΝΕΤ 8,7%.

Τζίτζικας και Μέρμηγκας
Αυτός είναι ο τίτλος μιας από τις κωμικές σειρές του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν. Πρωταγωνιστές οι Σάκης Μπουλάς και Παύλος Χαϊκάλης.

Φωτό της ημέρας
Στο Χονγκ Κονγκ γιορτάσανε τη 10η επέτειο από τότε που επέστρεψαν στα χέρια της Κίνας, από αυτά της Αγγλίας που ήταν για σχεδόν 150 χρόνια. Τώρα γιατί το γιορτάζουν…

Π.Β.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα