Γεννητούρια, Σάββας και Γκάλης

default image

Ένα πανέμορφο κοριτσάκι ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία της οικογένειας του P.V. που εδώ και λίγες ώρες αριθμεί τέσσερα μέλη

Να σας ζήσει P.V.

Ένα πανέμορφο
κοριτσάκι ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία της οικογένειας του P.V. που εδώ και λίγες ώρες αριθμεί τέσσερα μέλη. Τώρα πια ο
Beboulis είναι μεγάλος αδερφός. Έχετε την αγάπη και τις ευχές όλων μας.

Αθλητική εφημερίδα
Ακούσαμε ότι η εφημερίδα που βρίσκεται στα σκαριά και απευθύνεται στους φίλους του Ολυμπιακού, θα κυκλοφορήσει τις μέρες του Φάιναλ Φορ του Παρισιού (7-9/5). Αυτό θέλει η διοίκηση. Μαζί θα κυκλοφορήσει και μία ειδική έκδοση (ένθετο ή περιοδικό) σε συνεργασία με γνωστό όμιλο που εκδίδει lifestyle περιοδικά. Η διεύθυνση της εφημερίδας φέρεται να έχει ζητήσει από τον Σάββα Θεοδωρίδη (!) να αρθρογραφει ανα τακτά χρονικά διαστήματα.

ΕΡΤ
Συνεισφέρουμε για να βλέπουμε καλή τηλεόραση. Τη Δευτέρα (12/4) δεν είχαμε παράπονο. Από τη μια η εκπομπή “Οι Έλληνες” με το  αφιέρωμα στον Νίκο Γκάλη και από την άλλη η “Μηχανή του Χρόνου” με το αφιέρωμα στην για πολλούς λόγους, θρυλική Γαβριέλλα, μας αποζημίωσαν και με το παραπάνω.

STAR
Ο Μελ Γκίμπσον έχει κάνει κάτι περίεργα τώρα τελευταία, αλλά δεν φαντάζομαι να αμφισβητεί κανείς ότι κάνει σπουδαίες ταινίες. Το Apocalypto που προβάλλει απόψε (23.15) το κανάλι είναι μία από αυτές .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Derby News και Πράσινη είχαν την ίδια σκέψη.

Σ ΚΑΪ
Ζητάει επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας με τη Superleague. Πολλά τα χρήματα σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο για ένα πακέτο που δεν έχει Ολυμπιακό. Αν δε αποκατασταθούν οι σχέσεις του καναλιού με τη NOVA και ενώσουν τις δυνάμεις τους, τότε η κεντρική διαχείρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων θα τιναχθεί στον αέρα. Θα ζήσουμε θερμό καλοκαίρι!

ΣKAΪ 2
H μετάδοση του ντέρμπι Ρέαλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα υπήρξε το πρόγραμμα του σταθμού με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση φέτος. Μέχρι 30,5% έφτασε ητηλεθέαση, νούμερα που έχουν να δουν στο Νέο Φάληρο από το περσινό φάιναλ φορ στην Ευρωλίγκα και λογικά θα ξαναδούν σε λιγότερο από ένα μήνα στο Παρίσι.

S NL
Η ελληνικής καταγωγής Τίνα Φέι επέστρεψε στο “Saturday Night Live” και αποκάλυψε τη νέα κίνηση καριέρας της Σάρα Πέιλιν.Προσθέτουμε ότι η Φέι πρωταγωνιστεί σε νέα ταινία και χρειάζεται δωρεάν διαφήμιση.

Conn-x TV
Γράψτε το κάπου για να το θυμάστε. Εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης των κατατακτήριων δοκιμών της Φόρμουλα 1. Οι αγώνες παραμένουν στον Alpha. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία αλλαγή.

ΗΠΑ
Ανακοινώθηκαν οι νικητές των φετινών βραβείων Πούλιτζερ. Ιστορία έγραψαν δύο ιστοσελίδες. Περισσότερα εδώ.

Φωτό της ημέρας
Η σύνθεση ονομάζεται “Eyes” και εκτίθεται σε γκαλερί στο Πεκίνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα