Google και iPhone

default image

Το Σάββατο θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα το 2ο φύλλου του Εναλλακτικού Τύπου, σύμφωνα με το μπλογκ των εργαζομένων. Στον αέρα είναι και ο City

Ε.Τ

Το Σάββατο θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα το 2ο φύλλου του Εναλλακτικού Τύπου, σύμφωνα με το μπλογκ των
εργαζομένων . Στον αέρα είναι και ο
City .

Δ.Τ ALPHA
Ο Νίκος Μάνεσης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Alpha, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης ικανοποίησης και από τις δύο πλευρές. Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο έγκριτος δημοσιογράφος θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, ενώ θα αναλάβει και την αρχισυνταξία του. Ο Νίκος Μάνεσης, θα είναι επίσης ένας από τους βασικούς σχολιαστές του σταθμού για τα μεγάλα γεγονότα της επικαιρότητας.

Βίντεο
Το νέο χτύπημα του περίφημου Remi Gaillard.

M.J
Δείτε πιο κάτω μερικές αναφορές για τη κηδεία του Μάικλ Τζάκσον
CNN
NY Times
BBC
Guardian
Εδώ μπορείτε να δείτε το απολαυστικό, ατέρμωνο, moonwalk.

Social
Πάλι σχετικά με το Μάικλ Τζάκσον, το live streaming του CNN που κάλυπτε το γεγονός κατέγραψε 9,7 εκατ. θεάσεις, οι λέξεις ‘Michael Jackson’ γραφόντουσαν 80.000 φορές την ώρα στο Twitter, ενώ στο Facebook πάνω από 800.000 χρήστες δώρισαν σε φίλους τους το ‘Michael Jackson glove’.

Στον κόσμο
Η Αθήνα η Νο. 28 πιο ακριβή πόλη του πλανήτη. Η Mercer το λέει με την ετήσια έρευνα της. Το τοπ-10:
Τόκιο
Οσάκα
Μόσχα (ήταν πρώτη το 2008)
Γενεύη
Χονγκ Κονγκ
Ζυρίχη
Κοπεγχάγη
Νέα Υόρκη
Πεκίνο
Σιγκαπούρη

Σινεμά
Δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίας Jeniffer’s Body με τη Μέγκαν Φοξ. Όσο πιο κακιασμένη, τόσο πιο σέξι.

App Store
Το μαγαζάκι http://www.apple.com/iphone/apps-for-iphone/ με τις περίπου 60.000 εφαρμογές της Apple για το iPhone, γίνεται ενός. Τα γενέθλια είναι σε δυο μέρες.

Beta
Μια αγαπημένη λέξη για τη Google. Όχι πια όμως. Τα Gmail, Google Calendar, Google Docs και Google Talk δεν είναι πια beta. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

iPhone 3GS
Το νέο iPhone έρχεται από τη Vodafone στις 31 Ιουλίου. Η Cosmote δεν έχει δώσει ακόμα ημερομηνία.

Google
Πολύ πιο σημαντική είδηση όμως για τη Google, είναι η ανακοίνωση πως θα δημιουργηθεί Λειτουργικό Σύστημα για τον Chrome (Google Chrome Operating System). H πρόθεση έχει φανεί από τη δημιουργία του Android, θα είναι όμως το Google Chrome OS τα νέα Windows;
Σημείο κλειδί ‘we are going back to the basics and completely redesigning the underlying security architecture of the OS so that users don’t have to deal with viruses, malware and security updates. It should just work’.
Βόμβα μεγατόνων με αποδέκτη τη Microsoft ασφαλώς. Έτσι είναι αυτά, Bing εσείς, Λειτουργικό Σύστημα εμείς.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα ρέστα της δίνει σήμερα η Espresso .
Δεν μπορεί βέβαια να περάσει στο ντούκου η Πατρίς .

Παιδιά και ίντερνετ
Σύμφωνα με τη Nielsen Online, τα παιδιά ξοδεύουν όλο και περισσότερο χρόνο στο διαδίκτυο (απόλυτα λογικό). Η έρευνα κατέδειξε πως το Μάιο, 16 εκατ. παιδιά 2-11 ετών ήταν online και ήταν το 10% των χρηστών στις ΗΠΑ. Όχι ότι κάθονται μόνα τους και μπαίνουν στο Facebook και στο Twitter, στις περισσότερες των περιπτώσεων, ειδικά στις πολύ μικρές ηλικίες, είναι στα γόνατα των γονιών τους και μαθαίνουν για το διαδίκτυο.

Bruno
Αύριο έχει πρεμιέρα η νέα ταινία με τον Σάσα Μπάρον Κοέν, Bruno. Ας ρίξουμε μια ακόμα ματιά στο σάιτ του φιλμ.

Φωτό της ημέρας
Τόση χαρά που πηγαίνεις σε κηδεία πια…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα