Google, TV και Ελευθεροτυπία

default image

Ο “δικός μας” Παναγιώτης Δαλαταριώφ θα εκπροσωπήσει την χώρα μας, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο δημοσιογραφικό διαγωνισμό Media Prize 2010 της Νovo Nordisk που θα διεξαχθεί φέτος στη Στοκχόλμη

MEN 24
Ο “δικός μας” Παναγιώτης Δαλαταριώφ θα εκπροσωπήσει την χώρα μας, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο δημοσιογραφικό διαγωνισμό Media Prize 2010 της Νovo Nordisk που θα διεξαχθεί φέτος στη Στοκχόλμη μεταξύ 17 και 19 Σεπτεμβρίου.
Πρόκειται για ένα διαγωνισμό που στόχο έχει καταρχήν να ευαισθητοποιήσει το αναγνωστικό κοινό για τη ασθένεια που εξελίσσεται σε μάστιγα, το διαβήτη, αλλά και να αναδείξει την καλύτερη δημοσιογραφική πένα στο θέμα αυτό.
Ο Παναγιώτης με το άρθρο του «Είμαι διαβητικός! Ε, και;» που δημοσιεύτηκε στο MEN 24, μοιράζεται την εμπειρία του για το διαβήτη (είναι διαβητικός τύπου 1).
Διαβάστε εδώ το άρθρο.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το καρέ στα Νέα από τη μία, τα βλέπει η μέρα και γελά στην Ελευθεροτυπία από την άλλη.
Να τονίσουμε βέβαια και την αισθητική αλλαγή της Ελευθεροτυπίας στο πρωτοσέλιδο της σήμερα. Καιρό είχαμε να δούμε κάποια αλλαγή στη συγκεκριμένη εφημερίδα.

Παρκούρ
Υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν να μοιάζει εύκολο. Δεν είναι.

Τηλεόραση στις ΗΠΑ
Σύμφωνα με έρευνα της Pew Research, το 42% των Αμερικανών δηλώνει πως θεωρεί την τηλεόραση αναγκαιότητα. Μεγαλύτερη βάση δίνουν στο φούρνο μικροκυμάτων τους! Μπορεί το ποσοστό να μοιάζει αρκετά μεγάλο, όμως το 2006 το νούμερο ήταν 64%. Πτώση λοιπόν, όμως δεν πρέπει να παραβλέψουμε πως σύμφωνα με άλλη έρευνα περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς έχουν από 3 και πάνω τηλεοράσεις στο σπίτι τους.

App Store
Δείτε εδώ μια συλλογή με 49 εφαρμογές για τον κινηματογράφο.

Underworld
Για λίγες μόνο μέρες, αποκλειστικά το νέο άλμπουμ των Underworld στο MySpace. Ακούστε εδώ.

MEGA
Ανανέωσαν για ακόμα 2 χρόνια οι Όλγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης, Παύλος Τσίμας και Γιώργος Οικονομέας, διαβάζουμε στις Τυπολογίες . Τέλος στην αγωνία λοιπόν, θα εξακολουθήσουμε για ακόμα 2 χρόνια να βλέπουμε ειδήσεις σε ΝΕΤ και Σκάι (ίσως και λίγο ΑΝΤ1 από φέτος με τη Χούκλη).

Google
Κοίτα τι χάσαμε.
Πιο ενδιαφέρον όμως έχει το γεγονός ότι η Google προτείνει να πληρώσει 8,5 εκατ. δολάρια για το φιάσκο με το Buzz, μια και χρήστες του Gmail την πήγαν στα δικαστήρια γιατί όπως υποστηρίζουν παραβιάζονται προσωπικά τους δεδομένα.
Κι εμάς μας ενόχλησε το Buzz, δεν περισσεύει κάτι από τα 8;
Μπόνους: Έτσι είναι;

Treasure Link
Yum Yum .

Φωτό της ημέρας
Ομοίωμα του Τόνι Μπλερ της τρώει έξω από τα στούντιο του ITV όπου ο κανονικός πρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας πήγε να μιλήσει για το νέο του βιβλίο.
Τα αυγά και τα παπούτσια έχουν τον πρώτο λόγο  αυτές τις μέρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα