Greek Idol και Παταγονία

default image

Στις 27 Ιανουαρίου η νέα παρουσίαση της Apple στο Σαν Φρανσίσκο. Όλοι οι φίλοι της θα μάθουν πιθανότατα για το νέο 10 ιντσών tablet της εταιρείας

Apple

Στις 27 Ιανουαρίου λοιπόν η νέα παρουσίαση της Apple στο Σαν Φρανσίσκο. Όλοι οι φίλοι της θα μάθουν πιθανότατα για το νέο 10 ιντσών tablet της εταιρείας και ίσως και για το iPhone 4.

ΝΕΤ
Η Έλενα Κατρίτση επιστρέφει τέλη Ιανουαρίου με την εκπομπή της, Προσωπικά. Σας έλειψε;

MEGA
Το Φεβρουάριο η πρεμιέρα του νέου ριάλιτι παιχνιδιού Survivor του Mega, Παταγονία. Συμμετέχουν 18 παίκτες και στην παρουσίαση είναι ο Αποστόλης Τότσικας Γιάννης Αϊβαζής. Ριάλιτι κι αυτό και ως γνωστό είμαστε κατά, αλλά τουλάχιστον στα Survivor εκτός του παράγοντα καυγάδες/λυκοφιλίες βλέπεις και 2-3 ωραία παιχνιδάκια και όμορφα μέρη.

Twitter
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά για τη συμπεριφορά μας στα κοινωνικά δίκτυα. Ότι γράφουμε έχει αντίκτυπο. Ένας Βρετανός έγραψε πριν λίγες μέρες ‘”Robin Hood airport is closed. You’ve got a week and a bit to get your shit together, otherwise I’m blowing the airport sky high!!”. Αποτέλεσμα: Συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική, του κατάσχεσαν υπολογιστή και κινητό και απολύθηκε από τη δουλειά του.

Μιλώντας για κοινωνικά δίκτυα
Διαβάστε εδώ μερικά στοιχεία για την εξάρτηση μας.

STAR
Το Star συνεχίζει την προβολή της σειράς Big Bang Theory με νέα επεισόδια. Το Φεβρουάριο ξεκινά ο 3ος κύκλος.

Κύπελλο
Σήμερα Τετάρτη στις 17.00, Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

‘Καταργούνται οι Εφορίες’. Καταπληκτικό νέο, δεν διαβάζω παρακάτω. Ο Ε.Τ .

Lost
Μη χάσετε το νέο βίντεο του The Onion για την επικείμενη νέα σεζόν της σειράς Lost.

Σειρές
Οι 10 πιο σέξι γυναίκες σε τηλεοπτικές σειρές της χρονιάς που μας πέρασε.

Greek Idol
Το νέο τάλεντ σόου του ALPHA έχει πρεμιέρα το Μάρτιο. Μέχρι τότε θα πραγματοποιούνται τα casting, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη. Στην παρουσίαση θα είναι η ηθοποιός Άντα Λιβιτσάνου και στην κριτική επιτροπή, μέχρι στιγμής, ο Νίκος Καρβέλας.
Μακάρι να γινόταν στην Παταγονία…

Μπιλ Γκέιτς
Ο πλουσιότερος άνθρωπος, Bill Gates , στον κόσμο άνοιξε λογαριασμό στο Twitter και μέσα σε 12 ώρες έχει 150 χιλ. followers (σε 17 ώρες, 175 χιλ.). Στα πρώτα του τουΐτς έχει γράψει στο Time, στον Ryan Seacrest και στον Ashton Kutcher. Τι κάνει ο άνθρωπος για να μαζέψει κόσμο… Μόνο η Όπρα και ο Φρέντος έμειναν για να τον “σπρώξουν”.

Πορν
Οι εντυπώσεις του ΜΕΝ 24 από το 4ο Berlin Porn Festival.

Στην Αϊτή
Εικόνες πριν και μετά.

Treasure Link
Δέκα βίντεο σεξουαλικής αγωγής (που λέει ο λόγος) που θα σας κάνουν να κλαίτε από τα γέλια.

Φωτό της ημέρας
Ο Γαλαξίας μας σαν χάρτης μετρό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα