H Marca, η Pirelli και το Reuters

default image

Η Marca, η καλύτερη αθλητική εφημερίδα/ιστοσελίδα της Ισπανίας (επίσης, νο1 παγκοσμίως στον ισπανόφωνο κόσμο) έκανε αφιέρωμα στο πως αντιμετώπισαν τα αθλητικά Μέσα άλλων χωρών τον αγώνα Μπαρτσελόνα - Ρεάλ και το τοποθέτησε ως 2η πιο σημαντική είδηση. Σε αυτό το άρθρο όχι μόνο συμπεριέλαβαν την Ελλάδα και το SPORT 24 αλλά το έβαλαν… πρώτο!

Marca
Και ποιά είναι η Marca; Ίσως η καλύτερη αθλητική εφημερίδα/ιστοσελίδα της Ισπανίας (επίσης, νο1 παγκοσμίως στον ισπανόφωνο κόσμο).
Έκανε λοιπόν αφιέρωμα στο πως αντιμετώπισαν τα αθλητικά Μέσα άλλων χωρών τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Ρεάλ και το τοποθέτησε ως 2η πιο σημαντική είδηση. Σε αυτό το άρθρο όχι μόνο συμπεριέλαβαν την Ελλάδα και το SPORT 24 αλλά το έβαλαν… πρώτο! Όπως και να το κάνεις ο τίτλος είναι εξαιρετικός.
Μεγάλη μας τιμή λοιπόν.
Ιδού το λινκ.

Φωτογραφίες
Οι 55 καλύτερες του 2010 σύμφωνα με το Reuters.
Καμία από Ελλάδα, αξίζαμε μία με σκουπιδοσακούλες.

Μουσική
Το Plisskën Festival 2010 , πραγματοποιείται αυτό το Σάββατο στο Κτίριο 56 του πολιτιστικού κέντρου ‘Ελληνικός Κόσμος’. Νέα φρέσκα ονόματα στην ώρα τους και όχι μετά από 20 χρόνια.

Game of Thrones
Το νέο τρέιλερ. Ανυπομονούμε.

Master Chef
Όταν έχουν μείνει 7 παίχτες και η παραγωγή βάζει πίσω άλλους 3 χωρίς σοβαρή αιτιολογία, σημαίνει πως δεν ξέρουν που το πάνε.

TV
Έχει πολλές επιλογές το σημερινό πρόγραμμα.
Στις 20.00 στον ΑΝΤ1, Χάιντουκ – ΑΕΚ
Επίσης στις 20.00 στην ΕΤ1, Εξάντας και Υπέροχη μακροοικονομία
Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα στις 23.00 στη ΝΕΤ για την υπόθεση Γρηγορόπουλου
Έρευνα ( Τα τρία γουρουνάκια και ο κακός λύκος -όχι δεν είναι παραμύθι) τα μεσάνυχτα στο MEGA

DPGR
Νέα ενότητα στο καλύτερο σάιτ για τη ψηφιακή φωτογραφία. Ονομάζεται DPGR Edits και κάθε μήνα θα έχει και άλλο θέμα. Πρεμιέρα με ‘ On the Beach ‘.

Walking Dead
Είδαμε χθες το 5ο επεισόδιο. Η σειρά έχει μεγάλες διαφορές από το κόμικ αλλά γενικά μας αρέσει η ατμόσφαιρα. Το κακό είναι πως έχει ακόμα μόνο επεισόδιο για να ολοκληρωθεί η σεζόν. Ποιός κάνει σειρά με μόλις 6 επεισόδια, πλην του Παπακαλιάτη;
Το καλό είναι πως ακολουθεί 2ος κύκλος με 13.

Treasure Link
Το Google Street View είναι μέρος της ζωής μας (περιέχονται άφθονες άσεμνες χειρονομίες και συλλήψεις).

Φωτό της ημέρας
Από την Ελληνική Μυθολογία είναι εμπνευσμένο το νέο ημερολόγιο της Pirelli και εκτός από γυναίκες στη φωτογράφιση έχουν πάρει μέρος και άντρες.
Σόρι αλλά εγώ τον Απόλλωνα δεν τον βάζω σπίτι μου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα