Heroes, Εφημερίδες και φωτογραφήσεις

default image

Όταν οι υπερήρωες ξεπέφτουν. Οι κυκλοφορίες των εφημερίδων. Διαδικτυακό κουίζ από τους Pearl jam

Superheroes

Όταν οι
υπερήρωες ξεπέφτουν.

Pearl Jam Quiz

Διαδικτυακό κουίζ από τους Pearl jam. Σκόρπισαν 9 φωτογραφίες από το νέο τους άλμπουμ στο ίντερνετ (!) και κάλεσαν τους φαν τους να τις βρουν. Το βραβείο είναι ένα έξτρα τραγούδι από το καινούργιο τους άλμπουμ Backspacer που βγαίνει στις 20 Σεπτεμβρίου. Περισσότερες λεπτομέρειες  εδώ. Φωτοστόρι από παλαιότερα πόστερ συναυλιών τους εδώ. Ακρόαση του 1ου single τους “The Fixer” πατώντας play στην κασέτα εδώ .

Online Journalism

Τη σήμερον ημέρα, απλά δεν αρκεί μόνο το κείμενο για να είναι κάποιος ολοκληρωμένος δημοσιογράφος. Εδώ μπορείτε να δείτε τα 15 από τα καλύτερα ιντερνετικά χαρτοφυλάκια, γεμάτα κείμενα – φωτογραφίες – ήχους – βίντεο, που διατηρούν κάποιοι δημοσιογράφοι για να προβάλλουν τη δουλειά τους.

Brad Pitt και Wired στην τιμή του ενός
Ο Μπραντ Πιτ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Wired και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Επιτέλους, μια φωτογράφηση που δεν θυμίζει την Αντζελίνα, τα παιδιά, τη σωτηρία του κόσμου και όλα τα συναφή. Δείτε την εδώ .

Jessica Alba

Ιλουστρασιόν υψηλής τέχνης και ανάλογου κόπου.

Nέα Υόρκη

Δείτε την εξέλιξη της νεοϋορκέζικης κορυφογραμμής, χάρη στους ουρανοξύστες φυσικά.

Pearl Jam Quiz no2

Για να βοηθήσουμε λίγο στο πιο πάνω quiz. Τα κομμάτια του παζλ έχουν μοιραστεί σε μουσικά sites κατά κύριο λόγο. Σκεφτείτε το Q, το SPIN, το DrownedinSound

ALTER

Μετά τον ΑΝΤ1 και την εθελούσια έξοδο, έρχεται το ALTER με 34 απολύσεις για να επιβεβαιώσει τους φόβους όλων, ότι η νέα τηλεοπτική σεζόν θα είναι πολύ σκληρή.΄Για όλους.

Τρεις Χάριτες: η επιστροφή

Τελικά, όπως όλα δείχνουν, το MEGA θα προβάλει τέσσερα νέα επεισόδια της πολύ επιτυχημένης σειράς Τρεις Χάριτες, στα πλαίσια του εορτασμού των 20 ετών του καναλιού. Δυστυχώς δεν θα γίνει το ίδιο και με τους Απαράδεκτους. Αλλά, έτσι κι αλλιώς ο Βλάσης Μπονάτσος “λείπει”.

Κυριακάτικες εφημερίδες
Την προηγούμενη Κυριακή πρώτη εφημερίδα σε πωλήσεις ήταν το Πρώτο Θέμα με 154.580 φύλλα, ακολούθησε η Καθημερινή με 144.610, η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία με 139.550, το Βήμα της Κυριακής με 137.270, το Έθνος με 105.150 και η Real News με 77.400. Πεσμένα τα πράγματα.

Περιοδικά για παραλία
Κάθε καλοκαίρι η μάχη ανάμεσα στο OK! και το Hello, δηλαδή ανάμεσα στην ΙΜΑΚΟ και τις εκδόσεις Λυμπέρης, είναι σκληρή. Και φαίνεται ότι αυτά τα περιοδικά δεν καταλαβαίνουν από κρίση. Την προηγούμενη εβδομάδα το Hello πούλησε 68.940 τεύχη και το ΟΚ! 65.650.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Πρώτο Θέμα για το “Με απλωτή 5 μονάδων πάει για μπάνια ο Γιώργος”.

Φωτό της ημέρας
Να ζήσουν τα παιδιά. Και καλούς απογόνους. Από το Gay Parade του Άμστερνταμ. Ναι, γάμος έγινε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα