Η άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου

default image

Σήμερα στις 22.00 στην ΕΤ1, η εκπομπή ‘Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα’ παρακολουθεί πέντε νέους που προσπαθούν να επιβιώσουν με τον κατώτατο μισθό

Στο σύνορο των 700 ευρώ

Σήμερα στις 22.00 στην ΕΤ1, η εκπομπή ‘Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα’ παρακολουθεί πέντε νέους που προσπαθούν να επιβιώσουν με τον κατώτατο μισθό. Περίπου 80 ώρες γυρισμάτων χρειάστηκαν για το ντοκιμαντέρ, που έχει τίτλο ‘Επιβιώνοντας στην Ελλάδα με 700 ευρώ’ και διάρκεια 52 λεπτά. Βέβαια την ίδια ώρα στη ΝΕΤ μεταδίδεται ο 2ος ημιτελικός της Eurovision.

Ισπανία
Για τον τελικό του Σαββάτου εμείς έχουμε να σας πούμε τα εξής: Η Ελλάδα στον τελικό, διαγωνίζεται 21η. Αμέσως μετά είναι η Ισπανία. Μην χάσετε την ισπανική συμμετοχή!

Στην Αυστρία
Τρεις ταμπλόιντ εφημερίδες της Αυστρίας αναμένεται να έχουν μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη της χώρας και να πληρώσουν πολύ βαριά πρόστιμα για το λόγο ότι δημοσίευσαν λάθος φωτογραφία ενός παιδιού. Η ιστορία έχει ως εξής: Ένα κοριτσάκι επτά ετών δολοφονήθηκε από τον πατέρα της μαζί με άλλα τέσσερα μέλη της οικογένειας και οι εφημερίδες Heute, Osterreich και Kronen Zeitung “κατάφεραν” να δημοσιεύσουν τη φωτογραφία ενός άλλου κοριτσιού που ήταν απλά συμμαθήτρια της μικρούλας που έχασε τη ζωή της. Δεν φτάνει δηλαδή που βάζουν το πρόσωπο ενός παιδιού, βάζουν και του λάθος παιδιού (με στοιχεία από τη Guardian).

Στο Νησί
Στην κυβέρνηση της Μ. Βρετανίας σκέφτονται να δημιουργήσουν μια τεράστια βάση δεδομένων με όλα τα τηλεφωνήματα, e-mail και SMS όλων των πολιτών, για να αντιμετωπίσουν το έγκλημα και την τρομοκρατία. Η οδηγία της Κομισιόν προς τις εταιρείες τηλεφωνίας και ίντερνετ είναι να κρατούν αυτά τα αρχεία για 12 μήνες, όμως στη Μ. Βρετανία θέλουν να τους παραδίδουν αυτές οι εταιρείες και να τα κρατάνε για πάντα. Δυσκολεύουν τα πράγματα και μένει να δούμε τι αποφάσεις θα πάρει η Ε.Ε.

Ραδιόφωνο
Η Πήγασος Εκδοτική έχει πλέον το δικό της ραδιοφωνικό σταθμό. Ο Radio Gold του Νίκου Μαστοράκη λοιπόν άλλαξε χέρια για το αντίτιμο των 3,5 εκατ. ευρώ και θα μετατραπεί τάχιστα σε αθλητικό ραδιοσταθμό πιθανότατα με όνομα Goal FM. Καλορίζικος.

TV
Στο tv.com μπορείτε να δείτε ποιες σειρές θα συνεχίσουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ποιες ακυρώθηκαν, ποιες είναι οι καινούργιες και όλα αυτά ανά κανάλι (NBC, ABC, CW, CBS, FOX). Ακόμα μπορείτε να ψηφίσετε αυτά που σας αρέσουν και αυτά που όχι.
Επίσης ανά κανάλι, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τους πιλότους που έχουν γυριστεί και πάλι να πείτε τη γνώμη σας.

Σινεμά
Σιγά μη δεν γινόταν. Ο λόγος για το ηλεκτρονικό παιχνίδι Prince of Persia , που όπως πλήθος άλλων θα γίνει και αυτό κινηματογραφική ταινία . Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι ο Τζέικ Γκίλενχαλ.

ALPHA

Σήμερα Πέμπτη στις 00.15 (δηλ. Παρασκευή) έχει πρεμιέρα το νέο ριάλιτι του Alpha που λέγαμε στις 14 Μαΐου, ‘ Dr 90210 ‘.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull – Ο λύκος και αν γέρασε. Στίβεν Σπίλμπεργκ και Χάρισον Φορντ 19 χρόνια μετά.
King of California – Οι Ίβαν Ρέιτσελ Γουντ και Μάικλ Ντάγκλας σε μια κωμική περιπέτεια του Μάικλ Καχίλ.
Cocalero – Ντοκιμαντέρ για τον Evo Morales και τους καλλιεργητές φύλλων κόκας.
Το κλειδί – Γαλλικό αστυνομικό θρίλερ με τους Γκιγιόμ Κανέ, Βανέσα Παραντί.
Zabriskie Point – Του Μικελάντζελο Αντονιόνι του 1970.

Τελικός

Ο Κώστας Βερνίκος ήταν για ακόμα μια φορά αξεπέραστος. “Πέθανε” τον πατέρα του Λαμπάρντ, έλεγε συνεχώς τυχαία ονόματα παικτών (ανάλογα με τη θέση που ήταν στο γήπεδο) και σπάνια τους πετύχαινε, ενώ δεν έπαψε στιγμή να λέει τα κλασικά ποδοσφαιρικά κλισέ. Γι’ αυτούς ίσως τους λόγους δημιουργούνται γκρουπ σαν κι αυτό στο Facebook. Ραντεβού στο Euro!

70 χρόνια

Τόσα έκλεισε χθες η Ελληνική Ραδιοφωνία. Να τη χαιρόμαστε.

FAQ
Πάλι απών από το εξώφυλλο ο Θανάσης Λάλας. Τόσο καιρό σχολιάζουμε το γεγονός ότι είναι σε κάθε εξώφυλλο και τώρα μας έβαλε να τον ψάχνουμε. Επίσης πρέπει να πούμε πως μας αρέσουν πολύ τα σκίτσα/σχέδιά του.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Espresso φυσικά που μας αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας της Καλομοίρας.

Ταινίες
Εντάξει το STAR παίζει την κλασσική Gangs of New York στις 21.00, αλλά η ταινία της ημέρας “κρύβεται” στον ΑΝΤ1 στη 01.15. Λέγεται ‘ Code 46 ‘, είναι επιστημονικής φαντασίας και παίζουν οι Τιμ Ρόμπινς και Σαμάνθα Μόρτον.

ΑΝΤ1
Με ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1 έκανε γνωστό πως μετά από 9 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με την Όλγα Παυλάτου, ως Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Heaven και Σύμβουλος Επικοινωνίας του Ομίλου ΑNT1, αποφάσισαν από κοινού να διακόψουν τη συνεργασία τους.

Φωτό της ημέρας
Πριν το τελευταίο πέναλτι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα