Η Δημοσιογραφία σε πένθος

default image

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε με τον σοβαρό τραυματισμό του στο Αφγανιστάν ο μάχιμος Δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Κοίλιαρης και χθες απεβίωσε στο ΚΑΤ

Γιώργος Κοίλιαρης

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε με τον σοβαρό τραυματισμό του στο Αφγανιστάν ο μάχιμος Δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Κοίλιαρης και χθες απεβίωσε στο ΚΑΤ. Περισσότερα
εδώ .

Περιοδικά
Τον Οκτώβριο, το περιοδικό με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ήταν το Cosmopolitan (94 χιλ.). Ακολούθησαν, Lucky με 69, Mirror με 66, Glamour με 58, Elle με 53, Young 51, Σούπερ Κατερίνα με 44. Μεγάλη πτώση για τους περισσότερους τίτλους (φαίνεται δεν άρεσαν τα δωράκια). Ας δούμε και μερικά άλλα: Esquire 9, Prevention 25, Status 17, Sporty 38, Free 24, Men’s Health 39, Μπομπ Σφουγγαράκης 20.

ΟΝ
Όπως τα λέγαμε για τα τηλεοπτικά του Champion League και του Κυπέλλου Uefa με την On Telecoms είναι ο μεγάλος νικητής της ιστορίας. Για τις τρεις επόμενες σεζόν λοιπόν Κάθε Τρίτη και Τετάρτη η On θα μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά 7 ματς, και από ένα ματς την ημέρα θα φιλοξενείται στα κανάλια Mega και ΝΕΤ. Για το Κύπελλο UEFA αντίστοιχα κάθε Πέμπτη η On θα μεταδίδει 14 αγώνες ενώ 2 αγώνες θα προβάλλονται από τον AΝΤ1. Συνολικά η ΟΝ θα μεταδίδει αποκλειστικά κάθε χρόνο 112 αγώνες Champions League και 180 αγώνες για το Κύπελλο UEFA. Θα πρέπει πάντως να δει τη θα κάνει με όλη την Ελλάδα και όχι μόνο με την Αττική.

Matrix on Windows
Take the red pill. Get the blue screen. Από την ομάδα που έκανε το 24 το 1994 .
Απολαύστε !

Κυριακάτικες
Στις 212 χιλ. φύλλα την περασμένη Κυριακή το Βήμα. Δεύτερο το Πρώτο Θέμα με 204, τρίτη η Καθημερινή με 188. Στις 152 χιλ. η Ελευθεροτυπία, στις 140 το Έθνος. Σκούρα τα πράγματα για τον Ελεύθερο Τύπο μια και πούλησε μόλις 61 χιλ. φύλλα (πτώση 38% από την προηγούμενη Κυριακή). Το Σάββατο τα Νέα είχαν 94 χιλ.

Παρόν
Η κυριακάτικη εφημερίδα Παρόν έκλεισε 16 χρόνια παρουσίας. Πολλές ευχές από εμάς και καλή συνέχεια. Από το σημερινό φύλο κρατάμε τον τίτλο ‘Ο Μίκης πούλησε περισσότερο από τον Βερόπουλο’ (βλ. Βήμα και Πρώτο Θέμα αντίστοιχα).

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 3 με 9 Νοεμβρίου, το MEGA ήταν ως συνήθως στην κορυφή (19,3%). Ακολούθησε ο ΑΝΤ1 με 16,5%, ο ALPHA με 12,2%, η ΝΕΤ με 11,6%. ALTER και STAR είχαν 11,2% και 9,6% αντίστοιχα, ενώ ΣΚΑΪ και ΕΤ3 από 3,5%.

Στο διαδίκτυο
Όταν διαβάζεις ειδήσεις σαν κι αυτή σχετικά με το Second life, το μόνα που μπορείς να πεις είναι ‘Έλεος! και Πού πάει αυτός ο κόσμος;’.

Pixar
Το επόμενο φιλμ της Pixar ονομάζεται Up και θα το δούμε του χρόνου. Δείτε εδώ το τρέιλερ   (η ομοιότητα του πρωταγωνιστή με το Ζάχο Χατζηφωτίου είναι φανερή). Το Up είναι το 10ο δημιούργημα της Pixar, ενώ θα ακολουθήσουν τα Toy Story 3, Cars 2, The Bear and the Bow, Newt.

Λέμε να δούμε
The Matador την Τρίτη στις 21.00 στο STAR.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Έθνος για το ‘Επιχείρηση Εισ-Πράκτωρ 007′.

Στην Κίνα
Σύμφωνα με τους New York Times , η Κίνα μετά και από τις πιέσεις των ΗΠΑ, Ε.Ε και Καναδά, αποφάσισε να γίνει πιο ελαστική όσο αφορά τους περιορισμούς απέναντι στα ξένα πρακτορεία ειδήσεων και στους απεσταλμένους τους.

Φωτό της ημέρας
Στη Μαδρίτη διαδηλώνουν κατά της φτώχειας και του καπιταλισμού (μην το καις το 5ευρω, παίρνεις μια κυριακάτικη εφημερίδα και μια τσίχλα).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα