Η Εθνική Ελλάδος… πουλάει

default image

Στα χνάρια του Second Life η Google που έβγαλε στον αέρα το Lively, έναν web και virtual κόσμο, όπου μπορείς να φτιάξεις τους δικούς σου avatars

Virtual Google

Στα χνάρια του Second Life η Google που έβγαλε στον αέρα το Lively , έναν web και virtual κόσμο, όπου μπορείς να φτιάξεις τους δικούς σου avatars (χαρακτήρες) και να τους εξελίξεις. Μάλιστα, σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις τα δικά σου βίντεο σε virtual TV. Καλά όλα αυτά, αλλά το Second Life έχει… ξεπεραστεί λίγο.

It’s movie time

Δείτε εδώ τις κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας. Ξεχωρίζουμε το Μεγάλο Κόλπο για τη μεγαλύτερη και ανεξιχνίαστη ληστεία όλων των εποχών στη Βρετανία. Για τις γυναίκες προτείνουμε την πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της Έλεν Χαντ με το Όταν με βρήκε. Υπομονή πάντως για τα Dark Knight την άλλη εβδομάδα.

Blizzard και Activision εις σάρκα μίαν

Η συγχώνευση της Blizzard με την Activision έγινε πραγματικότητα, καθώς το 92% των μετόχων της είπε «οκ» για τη συμφωνία. Πλέον, Blizzard, Sierra και Vivendi θα είναι μέρη της Activision με το όνομα Activision Blizzard.

Summer Guide

Αρχές Ιουλίου και έφτασε ο καιρός για τους καλοκαιρινούς οδηγούς των αγαπημένων μας free press. Η νεοφερμένη FAQ έβγαλε το δικό της συγχωνευμένο με το τρέχον τεύχος και τα “Ταξίδια στη γεύση” να ξεχωρίζουν, η Lifo ονομάστηκε Summer Lifο και συμπεριέλαβε το χορταστικό Α-Ω των ελληνικών νησιών ενώ της Athens Voice κυκλοφορεί ήδη. Πάντως το “Summer Guide” της Athens Voice πωλείται και στα κέντρα διανομής Τύπου της επαρχίας για το ποσό των 2 ευρώ. Άποψή μας ότι με αντάλλαγμα το ότι φτάνει σε όλα τα μέρη της επαρχίας μια τόσο ποιοτική και ποσοτική δουλειά, η τιμή είναι μια χαρά και καλώς πωλείται τόσο.

Sports TV
Ο αγώνας της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με την Κροατία για το Ακρόπολις είχε 19.2% τηλεθέαση και ήταν πρώτος στις αθλητικές μεταδόσεις της Τετάρτης. Πίσω του το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Γκόρνικ (12.8%). Φαίνεται ότι το μπάσκετ αυτές τις ημέρες τραβάει περισσότερο. Έρχεται και το Προολυμπιακό.

Ελευθερία Τύπου (χάρηκα)
Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κάνουν βήματα προόδου ως προς την ελευθερία του Τύπου, τόσο τη μεταφορική όσο και την κυριολεκτικά. Σκέφτονται να καταργήσουν τη φυλάκιση δημοσιογράφων και όποιοι παραβαίνουν το νόμο, θα πληρώνουν απλά ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Το πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Espresso για το Σχέδιο Νάξος του πρωθυπουργού του Κώστα Καραμανλή, αλλά και για το… Photoshop.

Η φωτό της ημέρας
Το πρώτο υποβρύχιο αυτοκίνητο. Τι άλλο να πούμε;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα