Η γενιά των 592 ευρώ

default image

“Πώς ξέρεις ότι ανήκεις στη γενιά των 592 ευρώ”, ρωτάνε στη Μεσογείων. Το megaλο κανάλι μετέτρεψε τον… πόνο των Ελλήνων σε κωμική σειρά

MEGA
“Πώς ξέρεις ότι ανήκεις στη γενιά των 592 ευρώ”, ρωτάνε στη Μεσογείων. Το megaλο κανάλι μετέτρεψε τον… πόνο των Ελλήνων σε κωμική σειρά. Αν το έκανε για να γελάσει το χειλάκι τους, καλώς. Σαχλαμάρα μου φαίνεται, αν και υποθέτω ότι όλοι μας μπορούμε να ταυτιστούμε με έναν από τους ήρωες.

Due Date
O Ζακ Γκαλιφιανάκης ξαναμπαίνει στο αυτοκίνητο σε μια κωμωδία με υπέροχο καστ (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Άλαν Άρκιν, Τζέιμι Φοξ). Kάνει ακόμα και τον Σον Πεν να φαίνεται αστείος.

Άιρτον Σένα

Το πρώτο τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ για τον τρις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή. Εγώ ανατρίχιασα. Πάντως την επιμέλεια έχει το ίδρυμα Σένα με επικεφαλής τη μητέρα του, άρα μην περιμένετε τίποτα γύρω από την “άγνωστη” ιδιωτική ζωή του. Αναζητείστε τους δύο τόμους του δημοσιογράφου Βασίλη Τσακίρογλου. Ακριβοί για τα ελληνικά δεδομένα, πρωτόγνωρη δουλειά για τα ελληνικά δεδομένα.

Φωτογραφίες

Το Photoblog του NBC είναι απλά υπέροχο. Συγκεντρώνει φωτογραφίες από κάθε πηγή. Αξίζει να ψάξετε στο αρχείο του. Το πιθανότερο βέβαια είναι ότι θα χαθείτε, αλλά αυτές είναι οι καλύτερες… βόλτες.

Sweet 16

Οι Νύχτες Πρεμιέρας υποδέχονται το κοινό στις 15/9. Χορταστικό και φέτος το μενού . Την αυλαία θα ρίξει η ταινία του Γούντι Άλεν “ Θα συναντήσεις ένα ψηλό μελαχρινό άνδρα “.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελεύθερη Ώρα . Η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολη η επιλογή. Συνδύασε τίτλο και φωτό.

Goal
Έχει σκορπίσει φέτος τον ανταγωνισμό με τις ειδικές εκδόσεις. Την Τετάρτη (8/9) κυκλοφόρησε το περιοδικό με τις μικρές κατηγορίες. Καλύτερο από εκείνο της Superleague. Κυκλώστε την ημερομηνία 14/9 γιατί τότε θα διατεθεί το αφιέρωμα στο Champions League.

Φωτό της ημέρας
Δύο ορειβάτες ενώνουν τις ζωές τους στην Τσεχία. Οι Έλληνες είμαστε βαρετοί όταν παντρευόμαστε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα