Η Γυναίκα κυκλοφορεί ξανά

default image

Δηλαδή το ιστορικό περιοδικό που μπαίνει στη δεύτερη περίοδό του. Θα υπάρχει, άλλωστε, και αφιέρωμα με τα εξώφυλλά του από το 1950 έως το 2007

 
Γυναίκα

Η 2η περίοδος για το ιστορικό γυναικείο περιοδικό ‘Γυναίκα’ αρχίζει μεθαύριο Τετάρτη. Θα κοστίζει 4,40 ευρώ και στο πρώτο τεύχος θα περιέχεται ένα αφιέρωμα με όλα τα προηγούμενά εξώφυλλα, από το 1950 ως το 2007. Ακόμα, συνέντευξη των Αμαλία Μουτούση, Δημήτρη Παπαϊωάννου, Ναταλία Βοντιάνοβα κ.α, έρευνα για την οικολογική στροφή των μεγάλων οίκων μόδας. Ξεχωρίζουμε ασφαλώς και το άρθρο ‘SEX: Όταν πληρώνουν οι γυναίκες’.

Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη μια και η αγορά έχει πλέον πλήθος επώνυμων γυναικείων περιοδικών.

Ελεύθερος Τύπος

Από την ερχόμενη Κυριακή, ο Ελεύθερος Τύπος θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο φωτογραφικά λευκώματα και ένα ντοκιμαντέρ 80 λεπτών για τους ‘Αγώνες των Ελλήνων’, που καλύπτουν το διάστημα 1987 – 1947.

Eurovision

Αύριο Τρίτη στις 22.00, η ΝΕΤ θα μεταδώσει τον πρώτο ημιτελικό της 53ης Γιουροβίζιον, όπου μετέχει και η Ελλάδα. Και να χάσετε την αρχή δεν πειράζει, η Καλομοίρα βγαίνει τελευταία να τραγουδήσει. Το Σάββατο την ίδια ώρα ο τελικός.

MEGA

Σήμερα Δευτέρα στις 21.15, η Εθνική Ελλάδας στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Κύπρου, στο πρώτο της φιλικό λίγο πριν το Euro 2008.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Espresso για τον πεινασμένο μπαμπουΐνο.

Google

Διαβάσατε τι γράφαμε προχθές το Street View της Google. Επειδή ο κολοσσός του διαδικτύου σκοπεύει να εφαρμόσει την υπηρεσία και στην Ευρώπη (ως τώρα είναι μόνο στις ΗΠΑ), η Κομισιόν έδειξε από νωρίς τη διάθεση της για το θέμα και διαμήνυσε πως υπάρχουν κανόνες στην Ευρώπη για τα προσωπικά δεδομένα που η Google θα πρέπει να σεβαστεί. Η Google απάντησε πως τελειοποιεί το θόλωμα των προσώπων.

MEGA 2

Σύμφωνα με το MEGA, η νέα online υπηρεσία που καλεί τους τηλεθεατές να διαλέξουν ποια ταινία θα προβληθεί το τελευταίο Σάββατο κάθε μήνα πάει πολύ καλά και οι χρήστες που μπήκαν στη σελίδα MyMegaCinema το Μάρτιο ήταν πάνω από 36 χιλ., ενώ τον Απρίλιο οι επισκέψεις έφτασαν τις 47 χιλ.

ΙΟΜ

Την Τρίτη 27 Μαΐου το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων θα παρουσιάσει στο ξενοδοχείο Athens Plaza στις 11.00, τα αποτελέσματα της έρευνας του με τίτλο ‘ Δημιουργική και ασφαλής χρήση του Διαδικτύου από νέους και νέες έως 18 ετών ‘.

Φωτό της ημέρας

Ο Τζορτζ Μπους και ο Παλαιστίνιος ηγέτης Μαχμούτ Αμπάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα