Η Καλομοίρα και το ρεκόρ

default image

Μέχρι να πάρει μπρος το πρώην Σοβιετικό μπλοκ και να αρχίσει να μοιράζει 12αρια στο τραγούδι της Ρωσίας, πιστέψαμε στη νίκη

Καλομοίρα, θενκ γιου!!!
Περιμέναμε, ελπίζαμε, πιστεύαμε, θέλαμε να πάει καλά, αλλά δεν είχαμε προετοιμαστεί ότι θα αγχωθούμε κιόλας! Μέχρι να πάρει μπρος το πρώην Σοβιετικό μπλοκ και να αρχίσει να μοιράζει 12αρια στο τραγούδι της Ρωσίας, πιστέψαμε στη νίκη. Στη συνέχεια απορήσαμε: αφού δεν κέρδισε η Καλομοίρα, γιατί να μην κέρδιζε τουλάχιστον η Αρμενία με το Κέλε Κέλε και τα τσιφτετέλια της; Πάντως, η τηλεθέαση της ΝΕΤ έφτασε το ποσοστό ρεκόρ του 91,2 % και είχε μέσο όρο 77,8%.

Όποιος αντέξει… ραδιόφωνο
Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης αναλαμβάνει επικεφαλής στο ραδιοφωνικό σταθμό Gold που απέκτησε ο Πήγασος. Το όνομα του σταθμού δεν θα αλλάξει και πολύ. Τι Gold, τι Goal;

Βραβείο πολεμικού φωτο-ανταποκριτή
Ο Bilal Hussein, φωτογράφος του Associated Press, που πέρασε δύο χρόνια σε αμερικανική στρατιωτική φυλακή στο Ιράκ, τιμήθηκε με βραβείο από ισπανικό ίδρυμα για το συνολικό φωτογραφικό του έργο μέσα στη δίνη του πολέμου. Ο Hussein είχε κατηγορηθεί για κατασκοπεία και είχε φυλακιστεί.

Ελεύθερος Τύπος Reloaded!
Ο Ελευθέρος Τύπος απέκτησε νέο μακρύτερο σχήμα, πλουσιότερη ύλη και δείχνει πολύ καλύτερος, ένα χρόνο μετά τη βασική ανανέωση που έκανε με τη βοήθεια των Ισπανών. Το θέμα είναι να ανεβάσει και τις πωλήσεις του…

Zougla γίναμε
Το Zougla.gr είναι επιτέλους -μόνιμα- στον αέρα και έχουν ξεκινήσει οι πρώτες κριτικές, που φαίνονται θετικές. Εμείς προσέξαμε ένα μπλογκ για τα μίντια, αλλά περιμέναμε περισσότερα από το βιντεάκι του Σάββα καφέ (προσέξτε ποιανού είναι το video) και μια είδηση για τη Χίλαρι Κλίντον.

Άντρες έτοιμοι για ΟΛΑ
Το Πρώτο Θέμα σχεδιάζει την έκδοση ένθετου ανδρικού περιοδικού , ακολουθώντας τα σημεία των καιρών, που θέλουν τα περιοδικά να μπαίνουν σε όλο και περισσότερες εφημερίδες. Σωστή κίνηση, αφού τόσο το VMEN, όσο και το GK έχουν κερδίσει εντυπώσεις και διαφημίσεις.

Οι κυκλοφορίες των εφημερίδων
Πεσμένες ήταν -σχεδόν- όλες οι εφημερίδες την προηγούμενη Κυριακή. Στην πρώτη θέση το Βήμα με 178.740, δεύτερο το Πρώτο Θέμα με 176.100, τρίτη η Καθημερινή με 152.570, στην 4η θέση η Ελευθεροτυπία με 151.300, πέμπτο το Έθνος με 119.390 και έκτος ο Τύπος της Κυριακής με το πολύ μικρό 72.110.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα