Η Λίστα, η Litsa και τα Άγρια Παιδιά του Γ4

default image

Η νέα θεότητα εν ζωή με την ονομασία Kumari, είναι πλέον για το Νεπάλ η τρίχρονη Matine. Το κοριτσάκι πρέπει να τώρα να εγκαταλείψει το σπίτι της

Περιοδικά

Η ASME (American Society of Magazine Editors) διοργάνωσε για τρίτη χρονιά διαγωνισμό για το καλύτερο εξώφυλλο περιοδικού. Τα New York και New Yorker σάρωσαν τις υποψηφιότητες με το πρώτο να είναι και ο μεγάλος νικητής με το τεύχος Μαρτίου με τον πρώην κυβερνήτη της Ν. Υόρκης. Δείτε
εδώ τις υποψηφιότητες και τους νικητές σε οκτώ κατηγορίες.

Τηλεθέαση
Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ έκανε 35% και το παρακολούθησαν περίπου 1,7 εκατ. άνθρωποι. Νωρίτερα το Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός είχε ποσοστό 24,3%.

Αθλητική Κυριακή
Για να δεις στιγμιότυπα από ποδοσφαιρικά παιχνίδια “μικρότερων” κατηγοριών πρέπει πρώτα να έχεις εφοδιαστεί με ένα μεγάλο καφέ. Πρέπει να περιμένεις αναλύσεις επί αναλύσεων για τη Super League και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, μέχρι η ώρα να πάει μιάμιση δύο. Έχουν ιδέα πόσος κόσμος ενδιαφέρεται για Β’ και Γ’ Εθνική;

MTV
Δεν ξέραμε καν ότι είναι νόμιμο. Δεν ξέραμε ότι θα βλέπαμε ποτέ στην τηλεόραση κάτι τέτοιο. Η παρουσιάστρια ενός σόου να φιλιέται και να χαϊδολογιέται με τους παίκτες! Αναφερόμαστε στο ριάλιτι του MTV που παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ με ονομασία, ‘ A Shot at Love with Tila Tequila ‘. Απίστευτα πράγματα !

Πρεμιέρας συνέχεια
Στον ALPHA σήμερα Τρίτη ξεκινούν δύο νέες σειρές και ένα νέο τηλεπαιχνίδι. Ο Τσαλίκης παρουσιάζει το Password στις 22.00, ενώ μια ώρα νωρίτερα οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Γιάννης Βούρος και Φαίη Κοκκινοπούλου, Σόφι Ζαννίνου πρωταγωνιστούν στην οικογενειακή κωμωδία, ‘Οι Ατρόμητοι’. Στις 23.00 αρχίζει η σχολική σειρά ‘Γ4′ με καστ νέων ηθοποιών.

MEGA
Νέους ηθοποιούς έχει και η σειρά του MEGA, που επίσης αρχίζει σήμερα στις 23.00, ‘Άγρια παιδιά’. Στις 21.00 αρχίζει μια ακόμα κωμική σειρά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τίτλο ‘Λάκης ο γλυκούλης’.

ΑΝΤ1
Ο Χρήστος Φερεντίνος και το τηλεπαιχνίδι η Λίστα δεν θα βρει απέναντι του το Password του ALPHA μια και προβάλλεται στις 21.00. Στις 22.00 τώρα έχει ντεμπούτο η σειρά ‘Litsa.com’ της Όλγας Μαλέα με την πολύ καλή ηθοποιό Σοφία Φαραζή. Το ΟΛΑ επιστρέφει με την 9η έκδοση του τα μεσάνυχτα.

ΕΤ3
Μην παραλείψουμε και την επιστροφή του Τέρενς Κουΐκ στην κρατική τηλεόραση 20 χρόνια μετά. Στην εκπομπή ‘Απόψε με τον Τέρενς Κουΐκ’ πρώτος καλεσμένος είναι ο Μίμης Πλέσσας, ενώ ενδιαφέρον έχει ότι σύμφωνα με το επίσημο σάιτ της ΕΡΤ, η Παραγωγή της εκπομπής είναι κάτι το Άγνωστο .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Νέα για τη Φοροτρέλα και η Ελευθεροτυπία για το Φοροτυφώνα.

Σινεμά
Σκίζει στο box office το νέο φιλμ Beverly Hills Chihuahua . Τιμή και δόξα στον εθνικό μας σταρ.

Συναυλία
Στο πλαίσιο της περιοδείας των Depeche Mode , ‘Tour of the Universe 2009′, το βρετανικό συγκρότημα θα κάνει και μια στάση στη χώρα μας. Συγκεκριμένα στις 12 Μαΐου στο Terra Vide.

Φωτογραφίζοντας τον μικρόκοσμο
Δείτε εδώ μερικές απίθανες φωτογραφίες που παίρνουν μέρος σε διεθνή διαγωνισμό.

Στους δρόμους
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο του Ελεύθερου Τύπου για το κυκλοφοριακό έμφραγμα της Αθήνας. Ειδικά πάντως το γεγονός ότι οι οδικές αρτηρίες είναι 1.000 χλμ. και τα αυτοκίνητα καταλαμβάνουν 14.000 χλμ. είναι λίγο τρομακτικό.

Traction
Η μακροβιότερη εκπομπή για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα επιστρέφει στο MEGΑ για 11η συνεχή χρονιά, το Σάββατο στις 14.50.

Φωτό της ημέρας
Η νέα θεότητα εν ζωή με την ονομασία Kumari , είναι πλέον για το Νεπάλ η τρίχρονη Matine. Το κοριτσάκι πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι της και να ζήσει για μερικά χρόνια στο σπίτι της θεάς στο Κατμαντού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα