Η λίστα, το πακέτο και η σφήνα

default image

Σφήνα ονομάζεται η νέα εβδομαδιαία εφημερίδα του Σπύρου Καρατζαφέρη που ξεκινά την Παρασκευή. Όχι και τόσο επιτυχημένο το διαφημιστικό με την μπανιέρα

Η Σφήνα

Έτσι ονομάζεται η νέα εβδομαδιαία εφημερίδα του Σπύρου Καρατζαφέρη και ξεκινά αυτή την Παρασκευή. Το διαφημιστικό που είδαμε χθες στην τηλεόραση με τον Σ.Κ να μπαίνει σε μια μπανιέρα με αφρούς και ροδοπέταλα και να λέει καλύτερα μόνος μου, αναφερόμενος βέβαια στο ντουέτο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, δεν μπορούμε να πούμε πως το βρήκαμε έξυπνο. Και αυτό το πρωτομάστορες του ρεπορτάζ τι το ήθελε; Όπως και να ‘χει καλή επιτυχία στο δύσκολο ξεκίνημα, σε μια αγορά ήδη ξεχειλισμένη από εφημερίδες.

Μπάλα
Στην περιγραφή των τριών εντός έδρας παιχνιδιών του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ουέφα, τα οποία θα μεταδοθούν από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, θα είναι ο Χρήστος Μεγγλίδης.

X-Factor
Το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 έχει πρεμιέρα το Σάββατο στις 21.00 με τις οντισιόν. Όλα αυτά τα χρόνια, τα έχουμε δει αυτά πολλές φορές σε πολλά κανάλια και πολλά παιχνίδια και δεν γελάμε πια με το χλευασμό των υποψήφιων παικτών. Θα μπορούσαν να περάσουν κατευθείαν στο ψητό.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ημερησία για το Κραχ-Τεστ. Το ΜΕΝ 24 πάντως έχει μερικές προτάσεις σε περίπτωση κραχ, δια χειρός Κ.Κ.Μοίρη.

Πακέτο
Για κάποιο άγνωστο λόγο η εκπομπή του ALPHA, ‘Πάμε Πακέτο’, εδώ και τρεις σεζόν κάνει καλά νούμερα τηλεθέασης. Πέρυσι μάλιστα, μαζί με το Τσαντίρι ήταν οι 2 εκπομπές του Alpha που έκαναν τη διαφορά για το κανάλι της Κάντζας. Γιατί λοιπόν να μην κάνει και 4η σεζόν; Η πρεμιέρα είναι την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου στις 22.00 και στην παρουσίαση είναι και πάλι η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Πρόγραμμα MEGA
Παρουσιάστηκε σε ξενοδοχείο το νέο πρόγραμμα του MEGA (θα το δείξει και τηλεοπτικά). Θα δούμε λοιπόν 8 ενημερωτικές εκπομπές, 1 ριάλιτι, 10 ελληνικές κωμικές σειρές και 5 δραματικές, 10 ψυχαγωγικά προγράμματα και τηλεπαιχνίδια, Μουντιάλ με την Εθνική κ.α.

ΑΝΤ1
Στις 7 Οκτωβρίου έχει πρεμιέρα το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, ‘Η Λίστα’. Στην παρουσίαση είναι ο Χρήστος Φερεντίνος και στην ουσία πρόκειται για ένα παιχνίδι με δύο ομάδες παικτών οι οποίες έρχονται αντιμέτωπες στην προσπάθεια να δημιουργήσουν μία λίστα με όσο το δυνατόν περισσότερες απαντήσεις σε ένα κεντρικό θέμα που τους δίνεται (για παράδειγμα ‘Ταινίες Τζέιμς Μποντ’).

Στη Μ. Βρετανία
Διαβάζουμε στο Reuters πως η βρετανική κυβέρνηση θα ενισχύσει και άλλο την προστασία των ανηλίκων απέναντι στους κινδύνους του διαδικτύου. Συγκεκριμένα ο νέος φορέας που δημιουργείται θα ενημερώνει και θα προειδοποιεί για σάιτ που προωθούν την αυτοκτονία, την παρενόχληση στο σχολείο (bulling), την πορνογραφία. Ακόμα θα αναφέρει παραπλανητικές διαφημίσεις και βίαια ηλεκτρονικά παιχνίδια. Υπάρχει αυτή εδώ η λίστα με όλους όσους βοηθούν στο νέο εγχείρημα. Μεταξύ τους βλέπουμε τους κολοσσούς Facebook, Google, Microsoft, Yahoo!, MySpace.

Χάρτης
Μας έστειλαν ένα flash χάρτη, όπου σε ενάμιση λεπτό μπορεί κανείς να δει την εξάπλωση και εξαφάνιση των διαφόρων αυτοκρατοριών γύρω από τη Μεσόγειο τα τελευταία 5000 χρόνια. Είναι πολύ καλό, δείτε το εδώ .

Σινεμά
Διαβάστε εδώ  ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για 26 ηθοποιούς που άξιζαν καλύτερη καριέρα.

Υπενθύμιση
Σήμερα Τρίτη στις 21.00 ξεκινά το Αλ Τσαντίρι Νιουζ στον ALPHA. Τα μεσάνυχτα στο MEGA θα δούμε την πρώτη Εμπόλεμη Ζώνη. Βέβαια έχει και Champions League (έξι παιχνίδια μεταδίδουν σήμερα τα novasports).

Φωτό της ημέρας
Ένα “χαλί” από 77 χιλ. περίπου κούπες, μπροστά από την πύλη του Βανδεμβούργου, υποδηλώνει το μέγεθος της κατανάλωσης καφέ στη ζωή ενός μέσου Γερμανού πολίτη. Αν το κάνουμε στην Αθήνα, οι κούπες θα φτάσουν από το Σύνταγμα μέχρι τον Πειραιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα