Η Μαρία παντρεύεται τον…

default image

Αν βιάζεστε να μάθετε ποιον παντρεύεται τελικά η Μαρία, τότε ρίξτε μια ματιά στις τηλεοπτικές σελίδες της εφημερίδας Έθνος

MEGA

Τώρα που έχει διακοπή το Euro είναι μια καλή ευκαιρία να τελειώσει και η
Μαρία η Άσχημη . Σήμερα Δευτέρα λοιπόν, η άκρως επιτυχημένη σειρά του MEGA ρίχνει αυλαία και μάλιστα με τρία επεισόδια. Ένα στις 18.50, όπου μετά ακολουθούν ειδήσεις και άλλα δύο μετά στις 21.00 και στις 21.40. Πάμε για μεγάλα ρεκόρ τηλεθέασης και πολλές δόσεις κατάθλιψης σε όσες το παρακολουθούσαν και τώρα θα πρέπει να βλέπουν το Πενήντα Πενήντα. Το σίγουρο πάντως είναι πως το Μαράκι παντρεύεται.

Έθνος
Αν βιάζεστε να μάθετε ποιον παντρεύεται τελικά η Μαρία, τότε ρίξτε μια ματιά στις τηλεοπτικές σελίδες της σημερινής εφημερίδας Έθνος, που σήμερα έγινε ένας τεράστιος spoiler.

ALPHA
Ασφαλώς δεν είναι τυχαία και η επιλογή των ALPHA και MAD να προβάλλουν σήμερα στις 21.00 την τελετή βράβευσης των Mad Video Music Awards.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Αθλητική για το ‘Ζαγοράκη πρόσεχε’ και επίσης για το εικαστικό κομμάτι.

Free Sunday
Κυκλοφόρησε η νέα free-press του Γιώργου Κύρτσου, Free Sunday , η οποία είναι και η μόνη δωρεάν κυριακάτικη εφημερίδα, αλλά δυστυχώς ακόμα δεν την έχουμε πετύχει πουθενά. Όπως και να ‘χει κάπου θα την ανακαλύψουμε. Καλή αρχή λοιπόν και με την ευχή να πάει πολύ καλύτερα από τη Blow.

STAR
Δεν είναι να απορεί κανείς που όλα τα πιτσιρίκια κάθονται τα πρωινά και παρακολουθούν με τις ώρες το STAR. Το ψυχαγωγικό κανάλι προβάλλει από τις έξι το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι, 14(!) παιδικά προγράμματα. Μετά βέβαια αρχίζουν οι “ειδήσεις”, τα ‘Super Star’ και ‘Μπορώ’ και τα παιδάκια απομακρύνονται (ελπίζουμε) από τις οθόνες κακήν κακώς. Από την άλλη βέβαια καλά τα παιδικά προγράμματα, τα μίκι μάους που λένε πολλοί, αλλά και με αυτά πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο και όχι “παρκάρισμα” των παιδιών και πολύωρη θέαση.

Facebook

Σύμφωνα με τις μετρήσεις του ComScore, το Μάιο το facebook πέρασε για πρώτη φορά σε μοναδικούς επισκέπτες το MySpace. Συγκεκριμένα το Facebook είχε 123.9 εκατ. και το MySpace 114,6. Η δύναμη πάντως του Facebook φαίνεται αυτή τη στιγμή πως είναι εκτός ΗΠΑ μια και εκεί το MySpace είχε 73,7 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες, ενώ η ιστοσελίδα του Ζούκερμπεργκ 35,6 εκατ.

Facebook2
Την Πέμπτη άνοιξε το ρωσικό και το κινεζικό Facebook και πλέον η διάσημη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης διατίθεται σε 20 γλώσσες. Έχουμε πάντως περιέργεια να δούμε πως θα πάει στην Κίνα.

56.com
Μιλώντας για Κίνα να αναφέρουμε και το “κατέβασμα” της δημοφιλούς ιστοσελίδας με βίντεο, 56.com , από τις κινεζικές αρχές, άγνωστο για ποιο λόγο. Στη homepage διαβάζουμε για αναβάθμιση των σέρβερ, πράγμα που ασφαλώς δεν ισχύει (ναι ξέρουμε κινέζικα).

Στα Σκόπια
Διαβάστε εδώ για το τέλος ενός δημοσιογράφου δολοφόνου από την ΠΓΔΜ.

Μάικ Μάγιερς
Γίνεται σήμερα πολύ λόγος για μια περιπέτεια του δημοφιλούς ηθοποιού Μάικ Μάγιερς με ένα Έλληνα γιατρό. Δείτε το απολαυστικό βίντεο από συνέντευξη του ηθοποιού στον Τζον Στιούαρτ.

Φωτό της ημέρας
Απεβίωσε χθες ένας από τους μεγαλύτερους stand-up κωμικούς όλων των εποχών. Ο λόγος για τον George Carlin . Μεταξύ άλλων έγινε πολύ γνωστός για το ‘ Επτά λέξεις που δεν μπορείς ποτέ να πεις στην τηλεόραση ‘. Απολαύστε εδώ (ειδικά το πρώτο).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα