Η ΝΕΤ ο νικητής της Eurovision

default image

Ο Sakis λοιπόν μπορεί να έχασε, η ΝΕΤ πάλι όχι, αφού σημείωσε υψηλά νούμερα τόσο στο δέυτερο ημιτελικό, όσο -κυρίως- στο μεγάλο τελικό της Eurovision

Ραδιόφωνο

Για το διάστημα 2 Φεβρουαρίου με 10 Μαΐου και σύμφωνα με την έρευνα της Focus/Bari για την ΑΕΜΑΡ, ο Σκάι είναι ο ραδιοσταθμός με το υψηλότερο μέσο ημερήσιο ποσοστό ακροατών (11,2%). Ακολούθησαν, Ρυθμός με 8,9%, Λάμψη με 8,3%, Kiss με 7,9%. Οι ΕΡΑ Σπορ, Nova Σπορ και Derti είχαν από 7%.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Σπορ του Βορρά και η αισιοδοξία για το σήμερα και αύριο του ΠΑΟΚ.

Espresso
Ξεχωρίζει βέβαια και το ‘Ο Νορβηγός Χάρι Πότερ που μοιάζει με τον Νίνη’.

Eurovision
Επανερχόμαστε στο μουσικό διαγωνισμό, για τελευταία φορά φέτος, για να αναφερθούμε στα στατιστικά που κατέγραψε η AGB. Στο Β’ ημιτελικό λοιπόν, όπου συμμετείχε και η ελληνική αποστολή, το κοντέρ έγραψε 54,6% και σχεδόν 2,8 εκατ. τηλεθεατές.
Όσο αφορά τον τελικό του Σαββάτου η τηλεθέαση άγγιξε το 88,8% (περίπου 4 εκατ.) την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, ενώ στο διαγωνιστικό κομ μάτι έφτασε στο 83,3%. Ο μέσος όρος της τρίωρης διάρκειας είναι 78,9% με 3,6 εκατ. τηλεθεατές.
Ακόμη, 63.000 χρήστες του ίντερνετ από την Ευρώπη αλλά και από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής παρακολούθησαν τον τελικό από το site της ΕΡΤ.
Ο Sakis λοιπόν μπορεί να έχασε, η ΝΕΤ πάλι όχι.

Time
Δείτε πιο κάτω τις 10 μεγαλύτερες αποτυχίες στον τεχνολογικό τομέα την τελευταία δεκαετία, σύμφωνα με το Time :
1. Microsoft Vista
2. Gateway
3. HD DVD
4. Vonage
5. YouTube
6. Sirius XM
7. Microsoft Zune
8. Palm
9. Iridium
10. Segway

Web 2.0
Στο ίδιο κλίμα, δείτε εδώ μια εικόνα που αποτυπώνει μερικές αποτυχίες στην εποχή του Web 2.0. Περισσότερα στο μπλογκ της Meg Pickard.

Wolfram Alpha
Ξεκίνησε η νέα διαφορετική μηχανή αναζήτησης, που αναφερθήκαμε και πριν μερικές μέρες και οι ερωτήσεις πέφτουν βροχή. Είναι σε εντελώς διαφορετική λογική από ότι είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα και οι απαντήσεις που δίνει δεν είναι λινκς που σε κατευθύνουν σε κάποιο σάιτ αλλά ολοκληρωμένες (όσο το δυνατόν) απαντήσεις. Δοκιμάστε εδώ .
Απαντά ακόμα και σε ερωτήσεις τύπου ‘where am I?’, ‘what is your name?’, ‘are you a computer?’, ‘can you eat?’ κλπ.
Είναι γενικά πάντως στο πιο επιστημονικό και δεν κάνει για όλες τις αναζητήσεις μας.

ALPHA
Μεγάλο σερί για το Λάκη Λαζόπουλο και το Αλ Τσαντίρι Νιουζ. Πάλι λοιπόν αύριο Τρίτη εκπομπή και αναρωτιόμαστε μήπως ήταν καλύτερα μια στο τόσο;

Σινεμά
Μια απίστευτη, όσο αφορά το καστ, ταινία πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους του χρόνου. Στη σκηνοθεσία είναι ο Σιλβέστερ Σταλόνε και εκτός από τον ίδιο παίζουν οι:
Μίκι Ρουρκ
Τζέισον Στάδαμ
Τζετ Λι
Ντολφ Λούντγκρεν
Έρικ Ρόμπερτς
Άρνολντ Σβατζενέγκερ (σε cameo εμφάνιση)
Λείπουν μόνο οι Στίβεν Σιγκάλ και Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ. Η ταινία ονομάζεται The Expendables .

Στη Σουηδία
Δείτε και ακούστε το τραγούδι του Pirate Bay.

Nova
Τις 352 χιλ. συνδρομητές έχει φτάσει η συνδρομητική πλατφόρμα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Διάβασμα
Ένα χρήσιμο γκάτζετ για τις εξετάσεις.

Φωτό της ημέρας
Το εικονιζόμενο μοντέλο ποζάρει στη βιτρίνα ενός λονδρέζικου εστιατορίου για χορτοφάγους στο πλαίσιο της National Vegetarian Week. Το φάτε μάτια ψάρια δεν κολλάει και πολύ.

Υ.Γ
Μη χάσετε το Κουρκούτι να “ζωγραφίζει” στο Facebook. Η καλύτερη του δουλειά μέχρι σήμερα. Εύγε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα