Η Πετρούλα ανεβάζει την τηλεθέαση

default image

Το πενταλεπτάκι που η Πετρούλα λέει το δελτιάκι του Καιρούλη, η τηλεθέαση πάει στα ύψη για το STAR. Εκεί που έκανε 7% τώρα κάνει 16%

STAR

Το πενταλεπτάκι που η Πετρούλα λέει το δελτιάκι του Καιρούλη, η τηλεθέαση πάει στα ύψη για το STAR. Εκεί που έκανε 7% τώρα κάνει 16%. Κρίμα πάντως για τη Μαρία Κρούσου που περιορίζεται πλέον στο μεσημβρινό δελτίο.

Δ.Τ
Ήρθε και δελτίο Τύπου από το STAR για την Πετρούλα. Ανανέωσε! Ναι η Πετρούλα θα λέει τον καιρό στο Star για ακόμα 2+2 χρόνια, ενώ θα αξιοποιηθεί και περισσότερο στο κανάλι. 
Διαβάστε πιο κάτω τι δήλωσε η ίδια:
“Όπως είναι φυσικό είμαι πολύ χαρούμενη. Ανοίγεται ένας επαγγελματικός δρόμος, που εύχομαι να μου δώσει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Θα σας λέω τον καιρό πάντα από το Star με το δικό μου στιλ, που φαίνεται ότι το απολαμβάνετε και υπόσχομαι ότι μαζί μου και τις κακοκαιρίες θα τις περνάτε γλυκά και αισιόδοξα. Είμαι η Πετρούλα, είμαι μόλις 19 χρονών, ξανθιά και θέλω να παίζω με τη ζωή και να κερδίζω. Άλλωστε πολλές ξανθιές είναι εξυπνούλες και πετυχαίνουν προσωπικά και επαγγελματικά”.

Το σόι μου μέσα
Στις 5 Φεβρουαρίου ξεκινά η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, ‘Το Σόι μου Μέσα’. Πρωταγωνιστούν οι Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Άκης Σακελλαρίου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Απόστολος Γκλέτσος, Τζέσυ Παπουτσή, Σοφία Βογιατζάκη και για να σας πούμε την αλήθεια δεν περιμένουμε κάτι που δεν έχουμε ήδη δει.

ALPHA
Αύριο Πέμπτη στις 23.30 o Alpha θα προβάλλει το τελευταίο επεισόδιο της σειράς ‘Η Εξαφάνιση’.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Πολίτης-Γήπεδο για την καλλιτεχνική πινελιά.

Βιβλίο
Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό το νούμερο, όμως η Guardian υποστηρίζει πως προλαβαίνουμε να διαβάσουμε 1000 βιβλία μέχρι να πεθάνουμε και προτείνει ποια να είναι αυτά. Από ελληνικά εντοπίσαμε το ‘Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά’ του Νίκου Καζαντζάκη.
Με μια ματιά στη λίστα πάντως, θεωρούμε πως είναι πολύ καλή, ενώ πιθανότερο είναι να έχουμε δει τη μεταφορά κάποιων βιβλίων στο σινεμά, παρά να τα έχουμε διαβάσει.

NET
Πόσο άτοπη ήταν η ενότητα ’Γη SOS’ χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ; Την ημέρα που κόβονται δέντρα στην Πατησίων μας κάνουν μάθημα οικολογίας και μας λένε πως δεν υπάρχουν πια σημεία για πράσινο στην Αθήνα. Και μας κοιτάνε και αυστηρά σαν φταίμε εμείς για αυτό.

Twitter
Δείτε εδώ ποιοι έχουν στην Αθήνα τους περισσότερους πιστούς (followers) στο Twitter. Στον κόσμο Νο 1. είναι του Ομπάμα.
Μερικά “δικά” μας για να ακολουθήσετε είναι τα Twitter/Freddos , Twitter/SPORT 24 , Twitter/Adartist .

Μπάλα
Σήμερα Τετάρτη στις 21.00, ο ALPHA μεταδίδει τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ.

Στο Νησί
Δεν είναι IMDB, αλλά δεν είναι και κακό. Ο λόγος για το νέο σάιτ που λανσαρίστηκε από το UK Film Council, με τίτλο FindAnyFilm . Περιέχει στοιχεία για περισσότερα από 30 χιλ. φιλμ, ενώ δίνει οδηγίες στους επισκέπτες πως μπορούν να δουν την κάθε ταινία. Λέει αν παίζεται στο σινεμά, αν έχει βγει σε DVD, ή αν μπορεί κάποιος να την κατεβάσει από νόμιμα σάιτ. Αυτό το τελευταίο είναι και ο βασικός λόγος της λειτουργίας του FindAnyFilm, καθώς στη Μ. Βρετανία προσπαθούν να μειώσουν όσο γίνεται τα παράνομα download.

Gmail
Μια από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του Gmail, κάνει σιγά σιγά την εμφάνισή της. Ονομάζεται Offline Gmail και θα το βρείτε στο Labs (αν δεν υπάρχει ήδη στο δικό σας Gmail, σε λίγες μέρες θα είναι). Στην ουσία πλέον θα μπορούμε να βλέπουμε τα παλιά e-mail μας και χωρίς σύνδεση ίντερνετ, όπως γίνεται με το Outloook Express. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Super Bowl
Σε τέσσερις μέρες πραγματοποιείται το Super Bowl XLIII. Είναι το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πανηγύρι για την τηλεόραση των ΗΠΑ με τις διαφημίσεις να κοστίζουν 3 εκατ. δολάρια τα 30 δευτερόλεπτα. Δείτε εδώ τις περσινές καλύτερες.
Να σημειωθεί πως το φετινό αγώνα, που θα προβληθεί από το NBC, θα τον παρακολουθήσουν περίπου 100 εκατ. κάτοικοι των ΗΠΑ.

Φωτό της ημέρας
Ο Μπέκαμ βάζει τα γκολ, οι συμπαίκτες του στη Μίλαν τον συγχαίρουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα