Η σέξι κοκκινοσκουφίτσα στην κίτρινη θάλασσα

default image

Μην πάτε με τα παιδιά σας να δείτε την Κοκκινοσκουφίτσα. Αγοράστε το  παραμύθι ή νοικιάστε ένα dvd

MasterChef
Το Star ισχυρίζεται ότι ο… είναι ο νικητής του ριάλιτι μαγειρικής. Δεν καταλαβαίνω, κερδίζουν τίποτα τα κανάλια όταν χαλάνε το πρόγραμμα των άλλων; Πάντως το τρίο των κριτών με την Ευγενία Μανωλίδου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη τη Δευτέρα (20/12). Άργησε να πάρει μπρος ο Πρετεντέρης, καθώς οι άνθρωποι έχουν δώσει τόσες και τόσες συνεντεύξεις που πλέον το μόνο που κάνουν είναι να επαναλαμβάνονται.

ΣΚΑΪ Βιβλίο
Εν αναμονή της πρώτης απόπειρας του σταθμού σε τηλεοπτική σειρά, κυκλοφόρησε το παιδικό βιβλίο “Γεννήθηκα το 1821″. Αφηγείται την ιστορία του 6χρονου Λάμπρου που παγιδεύτηκε μαζί με την οικογένεια του στο Μεσολόγγι. Έτυχε να το διαβάσω και πραγματικά δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα βιβλία με το σήμα του ΣΚΑΪ.

Για ενήλικες
Μην πάτε με τα παιδιά σας να δείτε την Κοκκινοσκουφίτσα . Αγοράστε το  παραμύθι ή νοικιάστε ένα dvd.

Πρόταση γάμου
Πώς θα μπορούσε να πει όχι η Σάρα στον Σιντ . Εδώ βρίσκονται όλες οι πληροφορίες.

Βλέπουμε
Την “Εμπόλεμη Ζώνη” τα μεσάνυχτα στο Mega. Στην απομονωμένη Βόρεια Κορέα και στην αποστρατικοποιημένη ζώνη Βόρειας και Νότιας Κορέας.

Προσεχώς
Η Γκλεν Γκλόουζ έγινε άντρας .

MEGA
Tο 50-50 επιστρέφει με δέκα καινούργια επεισόδια. Τον Μάρτιο! Αν πάντως είναι σαν το επετειακό επεισόδιο, είναι καλύτερο να προβάλλουν τα παλιά επεισόδια σε επανάληψη.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Derby . Έκανε και πλάκα στη βάση, αρκεί όμως να μην παίζει με το ψωμί των εργαζομένων.

Σινεμά
Ίσως η πρώτη ταινία με πρωταγωνιστή τον Μπράντλεϊ Κούπερ που θα πλήρωνα εισιτήριο για να δω (σ.σ. το Hangover το είδα αλλιώς). Ονομάζεται Limitless .

Άη Βασίλης
Μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες έκαναν τη δική τους πρόταση για το έλκηθρο .

Φωτό της ημέρας
Έτσι είδαν την έκλειψη στο Σαν Σαλβαδόρ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα