Η Sofia Jirau είναι το πρώτο μοντέλο της Victoria Secret με σύνδρομο Down

Η Sofia Jirau είναι το πρώτο μοντέλο της Victoria Secret με σύνδρομο Down
Sofia Jirau instagram

Η Sofia Jirau είναι το πρώτο μοντέλο της Victoria Secret με σύνδρομο Down. "Μια μέρα το ονειρεύτηκα, εργάστηκα για να το πετύχω και σήμερα το πραγματοποιώ" έγραψε στο Instagram της.

Η 24 ετών Sofia Jirau έγινε το πρώτο μοντέλο με σύνδρομο Down σε καμπάνια της Victoria Secret, σημειώνοντας μια ιστορική στιγμή για την ισότητα στον χώρο της μόδας.

Το νεαρό μοντέλο συμμετείχε στην καμπάνια εσωρούχων της εταιρείας “Love Cloud Collection” πλάι σε 16 ακόμα γυναίκες. “Μια μέρα το ονειρεύτηκα, εργάστηκα για να το πετύχω και σήμερα το πραγματοποιώ. Μπορώ επιτέλους να μοιραστώ το μεγάλο μου μυστικό… Είμαι το πρώτο μοντέλο της Victoria Secret με σύνδρομο Down”.

“Σε ευχαριστώ Victoria Secret που με αντιμετώπισες ως ένα μοντέλο χωρίς όρια και με έκανες μέλος της καμπάνιας συμπερίληψης Love Cloud Collection. Αυτό είναι μόνο η αρχή, τώρα ξεκινάνε όλα. Μέσα και έξω, δεν υπάρχουν όρια” έγραψε η Sofia Jirau στο Instagram.

Από τη μεριά του ο chief creative director της Victoria Secret, Raúl Martinez σε δήλωσή του τόνισε πως η συλλογή Love Cloud Collection “Είναι ένα τεράστιο βήμα για την εξέλιξη του brand, από το υπέροχο καστ των γυναικών που δίνουν ζωή στην καμπάνια μέχρι το συμπεριληπτικό πνεύμα που κυριαρχεί στο σετ”.

Η Jirau έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο του μόντελινγκ το 2019. Ένα χρόνο αργότερα θα περπατούσε σε μια από τις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου, στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και στο σόου της σχεδιάστριας Marisa Santiago. Το 2020 είπε στο People: “Όταν ήμουν μικρή κοιταζόμουν στον καθρέφτη και έλεγα, Θα γίνω μοντέλο και επιχειρηματίας”.

“Γεννήθηκα γι’ αυτό και θέλω να αποδείξω στον κόσμο πως έχω ο,τι ένα μοντέλο χρειάζεται για να λάμψει” είπε η Jirau στους ακολούθους της στο Instagram, οι οποίοι με θέρμη υποστηρίζουν το επιχειρηματικό της εγχείρημα “Alavett” μια σειρά προϊόντων που περιλαμβάνει από μπλουζάκια μέχρι πορτοφόλια, κούπες και θήκες κινητών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα